- 11 Mayıs 2007
- 1.032
- 27
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.701
Anladım sağ ol canım...
Sağ ol canım. Ben de 77 liyim ve rezervim az. Eşine yaş ilerledikçe her türlü riskin arttığını anlatabilirsin yeni bir bebeği ne kadar istediğini de. 1. sınıfa başlamadan bu sene olsun de. çünkü biz bu sene 1. sınıfta zorlandık yatarak 1. sınıf anneliği çok zor...Benim 9 ay sonra oldu düştü erken doğum üzerinden 2 yıl kadar sonra bu bebeğime hamile kaldım...benim oğlumda kardeşiyle konuşuyor ben de kardeşi yerine cevap veriyorum...
Listeye ekleyelim canım...
Canım maşallah onlara çok güçlü olacaklar ömür boyunca...kızlar merhaba az önce bebişlerime gittim kızımızı makineye bağlamışlar yine 908gr olmuş oğlumda 868gr şimdilik durum böyle onlardan ayrılmak okadar zorki oğlum parmağımı tuttu çok güzel duygular rabbim inşallah kucağımızda da gösterir
Cevabin icin sagol ogusun insallah saglikla kavusur kardesine
Benim esim istemiyor iste anlatamiyorum
Hayirlisi insallah bir gun ister esim de
Zaten artik oglum icin istiyorum
Canım maşallah onlara çok güçlü olacaklar ömür boyunca...Böyle böyle günler geçecek kavuşacaksın yavrularına...Evin uzaktı süt işini nasıl yapıyorsun*
iinş.cnm süTleri buzluğa koyuyorum götürüRKENDE BUZ KALIPLARIYLA Bİ KABIN İÇİNE KOYUP GÖTÜRÜYORUM ÖYLE SÖYLEDİLER ERİMİYOR GİDENE KADAR..inş kendimde emzirdiğim günleride görürüm:2:
kızlar evde kimse yok eşim işte gene panik atagım azdı ne yapıcam ben ya kendimi dinlemiyim diyorum ama olmuyoçarpıntım var biri ne olur akıl versin ne yapayım
sübhan allah elhamdulillah lailaheillah allahu ekber la havle vela kuvvete illa bilah aliyül azim bunu oku ferahlarsın şifa için çok iyi bana çok iyi geliyor.
canım yemegimi yedim namazı kılıcaktım hayde başladı çarpıntımallahım sen yardım et dedim bu hastalık 8 senedir beni çok yordu ya ömürüm ölünce daha beter oldum tedavisinide gördüm doktor kafanı düzeltmezsen ben sana ne yapsam dedi iyileşemezsin dedi yoruldum artık
canım yemegimi yedim namazı kılıcaktım hayde başladı çarpıntımallahım sen yardım et dedim bu hastalık 8 senedir beni çok yordu ya ömürüm ölünce daha beter oldum tedavisinide gördüm doktor kafanı düzeltmezsen ben sana ne yapsam dedi iyileşemezsin dedi yoruldum artık
rabbim şifa versin innşallah seni o kadar iyi anlıyorum ki bende iki kızımı kaybettim. gerçekten çok kötü bi durum allah kimseye yaşatmasın. ama içini ferah tut ne biliyim oturduğun yerde kalma komşuların arkadaşın falan yokmu onlara gitsen yada birini çağırsan mesela
bide sürekli onları düşünme biliyorum ne kadar zor olduğunu ama ne yapabilirizk bu dünyada ekmekleri yokmuş daha kötü olursun geleceğe bak inşallah birsürü güzel yavruların olucak onları hayal et.
geldin mi sofika?
kızlar evde kimse yok eşim işte gene panik atagım azdı ne yapıcam ben ya kendimi dinlemiyim diyorum ama olmuyoçarpıntım var biri ne olur akıl versin ne yapayım
allah razı olsun canım rabbim düşmanıma vermesin işşallahgeldim kuzum ama soyle bir bakıp cıktım,uyumusum,biraz once kalktım
ah be canım,bu da cok fena bir illet,Allah´ım şifasını versin inşallah
bu arada benim akıntım biraz daha arttıo hap gibi vajinal tableti kullanıyorum iki gecedir,ilk gece sorun olmadı ama ikinci gece koydugum bu sabah yarıya kadar bile erimeden elime geldi,tabii tekrar iceri ittiremedim yumusadıgı icin,bu geceki geri gelmez umarım neden oyle oldu ki anlamadım.
allah razı olsun canım rabbim düşmanıma vermesin işşallah
ne hapı kullanıyosun deyiver bakim :44::44:
canım doç. Dr.eray çalışkan değil mi?
canımz aten namazla tespihle iyi oldum allah var ama bazen beni çok korkutuyoSofika canım vajihex kullandım ama hatırlamıyorum...
Paşam hiç bilgim yok dua et geçsin inşallah...
donaxyl vajinal tablet canım,kaygan da degil ama yine de derine ittirmiştim nasıl geri geldi hem de erimeden şaştım kaldım
Eray Çalışkan dır sanırım...En son facedeki profilinde Kocaeli tıpta artık tüp bebek uygulamasına katılmadığına başka bir şehirdeki merkezde devam ettiğine rastlamıştım...Eray bey ve Sebiha hanım benim ilk ikizlerimde tedavimi yapan dr.lardı...