- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #28.681
Karnımın alt kısmı dolu ve gergindi herkes karnın aşağı düşmüş diyordu.
Serklajdan sonra karnımın görüntüsü normale döndü.
Hamileliğimin başından beri risk vardı zaten.
Birde benim gebeliğim tüp bebek öyle olunca çifte tehlike.
Çok şükür bugüne ulşatık.
Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
Bilgilerin için teşekkür ederim canım.
Rica ederim canım. Amin... Bu arada bir listemiz var Duyaydın arkadaşımız düzenliyor.
Bebeklerin cinsiyeti, beklenen doğumm tarihi, serklaj var mı yok mu? Hangi ilde hangi dr serklaj yaptı takibi kim yapıyor? Başka yazan arkadaşlara da fikir oluyor...
Canım ben de üzülüyorum transfer edilmeyen embriyom için...Hatta 2 si kaliteli 1 i düşük kaliteli 3 embriyomdan sağlıklı 2 sini koyun dediğim için vicdan azabı bile çekiyorum...Dondurmadılar da....Sanki ben onu öldürün demişim gibi hissediyorum........... O zaten tutmazdı dediler ama ya tutsaydı....
Üçüz ,dördüz hamileliği olup hamileliğini redüksiyonla ikize indirenlere hiç empati yapamıyorum mesela..........
Canım redüksiyon daha kötü elbette. niye dondurmadılar 3. yü?
Çok duygulandım yazdıklarını okurken.
Annelik çok zormuş.
Yaşadıkların zormuş gerçekten.
Rabbim mükafatını versin inşallah.
Salı günü operasyon sonrası vurulduğum iğnenin yediğim serumun haddi hesabı yok 7 şişe serum yedim.
Şimdi herhafta kan iğnesi seruma karıştırılarak takılıcak.
Proluton vuruluyordum her hafta 3 günde bir e indi.
Gerekirse ciğer geliştirici iğne vurulucam.
Sizler vurludunuz mu?
Benim 24 artı 5 te suyum gelmişti o bebeğime yapılmıştı. 8 yaşında oğlum var onda ds 29 artı 4 te 4 cm açılma oldu ona da yapıldı. Bu hamileliğimde henüz gündemde değil...
chnb allah bagislasin masallah kocaman oglun var ne guzel peki diger hamileliklerde varmiydi dikisin sadece bunami atldi...ben gun boyu hareketliyim evin icinde yuruyorum bazen kan akimi olsun diye mutfakta bazen biseyler hazirliyorum annem bakiyorbana aylardir ama bazen kendim kalkiyorum hazirliyorum kendimi iyi hissediyorumbi sorun olmaz galiba. yemegimi mutfakta yiyorum 15dakikadan fazla oturuyorum bazen rabbime emanet artik neyapiyim sofikaadanda akil alsam olur bence sen ne diyorsun sofika...
Amin... Yoktu canım 2 si 8 haftalık düştü zaten... Diğerlerinde de yoktu...
melegim ve askım elbette burda sunu yap bunu yapma demek buyuk sorumluluk ister,ama sormussun ya ben olsam kendimi iyi hissettigim ve kasılmam akıntım olmadıgı surece en azından evde hareket ederdim-nitekim de hareketli bir hamilelik geciriyorum.Butun gun yattıgım gunler de oldu nadir de olsa,sabahtan aksama hic yatmadıgım da,kendini dinle ve iyi hissediyorsan aynen devam .Gecenlerde bir yazı okudum orda da gunde 3 defa 2 ser saatlik dinlenmelerden bahsediyordu,aralarda da evin icinde gunluk ıhtıyaclarını gidecerek kadar hareketlilik.Senin anlattıgın da hemen hemen bu şekilde.Az kalmıs canım,sıkma canını,kasılman ve enfeksiyonun olmasın yeter ki,Allah´ım korusun.
Canım normalde Arda bey sürekli yatmayı onaylamıyor bu sefer rahim ağzı uzunluğum 2.5 a yükseldi dedim sürekli yatıyorum o da yatma hep de demedi. Ben 2-3 gündür mutfağa arada kalkıp su alıyorum... odadan odaya geçip uzanıyorum...
Benim kesin romatizmam var kesin yağmur yağdı dün. Çok bacaklarım ağrıdı neredeyse ağrı kesici alacaktım...