Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım dünü kopyaladım...

göz için kullan canım damla ama ben anne sütü damlattım günde birkaç kez... Çok sarı sarı aktı pişman oldum daha fena oldu diye ama sanırım öylece attı ... bir daha olmadı...

canım annelik gerçekten hem yorucu hem zevklidir
çapaklanma bazen çok basit sebeplerden de oluyor, mesela biraz rüzgar alsın o bile sebep oluyor
ama dediğin gibi bazende gözyaşı kanallarının tıkalı olmasından kaynaklanıyor
onun için çok basit egzersizler var yapabilecegin
göz pınarından başlayıp gözaltlarından geçir gözün kuruk kısmına doğru hafif hareketlerle masaj yapıyorsun
egede de olmuştu bebekken

sanki benim aklımda artık eskisi yatmana gerek yok falan dedi gibi kalmış :26:

umarım en kısa zamanda çözülür sıkıntın canım

canım seni burda gormek ne guzel
oglusununun gaz sancıları olması normal canım,cok yıpratıcı bir surec olabiliyor eger kolik sorunu ciddiyse,insallah hafif versiyonunu atlatırsınız.anason cayı iyi geliyor bu durumda ama tam olcusunu ve yapılısnı guvenilir bir yerden bakman lazım ben hatırlamıyorum
capaklanma ciddi olabilir aman ihmal etme,dogum sırasında anneden gecen bir mikrobun da bu soruna yol acabilecegini okumustum sanırım ama yanılıyor da olabilirim,cok cok gecmis olsun canım
yavrunu öp kokla ve tadını cıkar bu gunlerin cok cabuk buyuyorlar (sana su anda pek inandırıcı gelmese de)
Allah bize yardım edenlerden de razı olsun
ara ara ugra haber et kendınden

senin adına çok sevindim canım benim daarısı bizlere olsun işşallah bu arada sütünü sag gözlerine sür sıpamın geçer rabim şifa versin

ah canım benim birgün işşallah toplu görüşrüz ne dersin oruç bitsin buluşalımmımaşşallah senin adınada çok sevindim
chnbcim yaradrken ye yat ozaman görürüsün kabızlıgı senben bugün bir sefer daha dogurdum okadar agrıdıki karnım eşim bile korktu ne oluyor diye ne gaz çıkarıyorum afedersin ne o çıkıyor ama sonra rahatladım

Sofika canım ne güzel haberler bunlar maşallah koca kız olmuş.

Dikiş alma işi bana da erken geldi fitili de burada Tubaoz ve gamze81 tüm gebelik boyunca kullandı adları fitilciye çıkmıştı...

sinemden haber var mı bu arada?

Hidenisko kavun yedim duphalac da içmiştim az önce gittim:))

bu arada evde tartışma oldu denizliden gelen görümcemle eşim tartıştı haftasonu da 2 görümcem tartışmış aldığı dubleks eve gitmişti. Apar topar biz de geldik ama kayınvalidem üzüldü...

Suan bı sıkıntım yok cok şükür Cemil bey dikişden sonra yatmadan bahsetti yerçekiminden bahsetti sen ayağa kalkarsan bebek aşağıya basınç yapar dedi oncesiylee ilgili konuşmadık ölçüm kısa çıkınca basta biraz endişelendim ama simdi dikişden sonra yatacağım düşündükce dolaşasın geliyor hareket ediyorum en azından yiyeceg i içeceğim kendim hazırlıyorum bu cumarteside esimle dışarı çıkmayı düşünüyorum daha istesemde çıkamam anliyacagin ayaktaki son günlerimin tadını cikartiyorum

Canım yemek yapıp buzluğa mı atıyorsun? Çok iyi olur... Son zamanların tadını çıkar...

serklaj ne gün olacak?

sofikacım benim dikişlerim doğum esnasında alınmıştı :26:
burda genelde hep doğumdan önce dikiş alındı sanrıım

evet canım cok şukur kocaman oldu,ben de karnımda agırlaştıgını hissediyorum resmen
yok canım sinemi aramak aklıma geldi aslında ama aramadım,bu aksam yazmasa yarın ararım
evde tatsızlık da cok kotu oluyor,sen de arada kalırsın simdi

valla canım bizim icin hic sorun olmaz da sen bursaya gelebilir misin

paşam bursa gurubuyla mı buluşacaksın?

bak bak paşamı bursalı grubuna kaptıracam diye korktun dimi chnb
ne var ki buluşamaz mı

canım hayır olsun ne olduda kavga ettilerstresede girmişsindir sen şimdi:18::18:
paşam bursa gurubuyla mı buluşacaksın?

bursamı didin kız ben unu tamamiyle unuttum oruç kafan benzinim yoksa araba çaılşmıyo ne yapam
bu arada müjdemi veriyim 2 kilo daha gitti haberin olsun gelsin hediyeler

sofikacım benim dikişlerim doğum esnasında alınmıştı :26:
burda genelde hep doğumdan önce dikiş alındı sanrıım

Canım normal doğumsa önceden sezaryense doğumda alınıyor...

maşallah canım... İnşallah iyidir hepsi...

biz de büyük görümceme geldik ama tv yok evde... o da tekti sevindi... beni düşünmüyorlar canım tartışmaya başlayınca kimse ne dediğini bilmiyor... ben de strese giriyordum bura sakin...

sofikacım, iyi haberlerle dönmene sevindim,crinone jel de akıntı yapabiliyor ya da vajinit
chbccim senin açından zor oluyordur, sonuçta stressiz bir ortam lazım sana..
eylulgulu,canım evet bencede kendini aşırı yormadan biraz gez,yemek vs gereken hazırlığını yap,inşallah herşey güzel olacak

valla canım bizim icin hic sorun olmaz da sen bursaya gelebilir misin

bak bak paşamı bursalı grubuna kaptıracam diye korktun dimi chnb
ne var ki buluşamaz mı

buluşsun tabi... Paşam hepimize yeter...

canım denizliden gelenin 3 çocuğu var istanbula gelip çalışmak istiyor çocuklar da 8,6,4 yaşında evli görümcem ilgilenecek onlarla
ama iş yok güvenlik kursuna yazıldı herkesin de borcu var pahalı kurs. o da kardeşlerden para bekliyor. eşi de pek istemiyor istanbulu. 1 sene deneme olarak ayrı durmak istiyorlar ama ortada ne iş ne maaş var nerede kalacaklar kiraya çıkacak para da yok karışık mevzular...

:111::111::111::111::111:anladım canım

horizon kullanıcısından alıntı
çok teşekkür ederim :) o kistleri sakın kafaya takma. koroid pleksus gibi bir adı var. benim oğlumda da vardı her iki tarafta da, üstelik 5 mm idiler her biri.... 27. hafta kontrolünde kaybolmuştu hepsi.
eğer 1 cm'den küçükse ve ayrıntılı ultrasonda ona eşlik eden başka bir anormallik yoksa doktorlar önemsemiyorlar.

kızlar bir arkadaş bana yazmış...

Chnb'cim solgarin psyllium husks fibre vegetable capsules diye icinde 200 kapsülün olduğu bitki lifleri barındıran ilacı var, düzenin oturana kadar günde 4-5 tane alabiliyosun, bağırsakların alıştıktan sonrada kendine gore adet ayarlamamı yapıyorsun, benim gibi sipastik bağırsakli bı ınsanda bile ise yaramıştı, dr'um yazmıştı hamileliğin basında...gnc'nin de benzer bir ürünü vardır kesin...

Hidenesko'cum bence de alciya aldık mutlaka, yanlış kaynar falan sonra bı sürü sorun yasarsın Allah korusun...

Sofika'cim kontrolunun güzel geçmesine çok sevindim, o verdigi fitilin bı yan etkisi var miymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…