o 2. iletiyi yazmasan ben şimdi gidip icecektim sirkeli suyu inan :) cvp yazıp gideyim dedimdi :)
bu aşamada dedim ya duyduğum 1tek cümle ve bilgi o kadar önemliki, eksik olma... iyi niyet sana hep iyilik ve güzellik olarak döner diye düşünürüm sanada öyle olsun...
içiyorum ya. can havliyle derler ya bi damacana bile icerim gibi hissediyorm şu an ...
FADik doğum yaptımı demek maşallah... ilk topiğimden tanıyorum onu, kaybbettiği bebeğini hatırlıyorm
( zor elde edilen gebelikleri kaybetmek cook daha zor oluyor
( cok sevindim maşallahhh oğluşuna :) darısı başımızı... gerci ben çifte dönüyorum ama hiç diyemiyorum ALLAH oğluma ömür versin bunun nasibide bu kadarmış diye.. ikiside can sonucta...
clışıyorum canım gecen yaz geldik tayinle, oğlumu memlekette doğurdum, ama bu sefer gidemiycem... bu bebeğim plansızdı, olmuyo nasılsa diye korunmuyoduk mucize gibi indi hayatımıza kinder sürprizim... bi süre alışamadım oğlumlu ilgilenemezsem, erken sütten kesmek zorundaym... vs diye tam alıytım icerde tepinmeye +anna bende senin yavrunum bak canım ben de+ demeye başladı bu sorun cıktı
( kendime cok dikkat edemedim, akşam işten gelir gelmez oğlum kucağımda, bu ağırlkta tetiklemiş olabilir, dikkat edersen toparlar dedi dr. bakalım umutla carşambayı bekliyorm... işte böyle canımmm