Sgk lıyım arkadaşım ama özel sigorta yaptırmayı düşünüyorum.Araştırma aşamasındayım şuan.Ben jimer cenk beye gittim.çokta memnundum aslında..ama hastane çok pahalı.18.haftada acil serklaj uygulandı ama 5 hafta dayanabildik.Rahim ağzı yetmezliği dedi cenk bey.Ben hiç rahim ameliyatı falanda geçirmedim.Demekki doğuştan..23.haftada doğum oldu.Doğumuda medikabilde nihat gök yaptırdı.(zübeyde hastanesine gitmek hatasını bir kere yaptım ve bin pişmanım.Allah kimseyi düşürmesin oraya..)
İsmail beyin adını çok duydum ancak yenidoğan ünitesi olmaması benim kafamı kurcalıyor.Nihayetinde erken doğum riskim var.Jale gürlüleri duydum ama riskli gebelikte nasıldır o konuda bilgim yok.Yani doktor tavsiyeleri alıyorum ama bu kişilerin hamilelikleri zaten sorunsuzmuş.Senin asla tavsiye etmeyeceğin isimler kimler,birde tavsiye ettiklerin?
Şevket yılmaz hastanesinide çok övüyorlar ama ne kadar iyi olur bilemiyorum.
jale de nihat da cenk bey de riskli gebelik takibinde seni memnun edemez bence. özel sigrtanı hemen yaptır. bir bebek daha planlarsanız faydası olur. jimer hastanesi gerçekten anormal pahalı ve değmez bir ekibi var. doktor tavsiyesi o kadar zor bişi ki anlatamam. bak sana yazıyım bikaçını
1:ziya (hayatımda gittiğim yüzüme bakıp bana pko un var senin diyen ve buna göre bana ilaç kullandıran doktor.tek tahlil yaptırmayan. asla tavsiye etmem.
2:meral hanım. rutin gebelik
3:recep bey:rutin gebelik
4:armagan bey:
tüp bebek ama gitme sakın
5:ahmet bey:rutin gebelik soyguncu
6:özer bey:rutin gebelik
7:nilgün hanım:rutin gebelik
8:nedret hanım:rutin gebelik-ilgi beklersen sakın gitme gülümsemiyor bile.
9:gürkan uncu: aminosentez için teyzemin rahmini tam 5 kez deldi.başaramadı diğer haftaya çağırdı
10:yalçın kmya:riskli gebelik ve perinatolog.muane ve işlemler için ciddi para gerekiyor.
11:volkan bey:rutin gebelik
12:murat erdemir:riskli gebelik&tüp bebek fakat ilglenecek çok vakti olmyor.
13:evrim hanım:rutin gebelik
14:ismail bey:riskli gebelik
15:bülent kayhan :riskli gebelik
bu listeden başka bi iki tane daha 1 seferliğine gittiğim doktorlar var ama bunlara en az 3-4 kez gitmişimdir.