- 28 Mart 2011
- 776
- 1
- Konu Sahibi hidennisko
- #27.781
senin kinder süprizini yiyim ben hemiay çok hosuma gitti yeminle rabbim emanetini işşallah zamanında dogurmanı nasip eder canım 5 ayına kadar emziriyor diye biliyorum ben rabbim evlatlarını sana bagışlasın işşallah darısı bizlere işallah bizmde olsunbir kinder süprizimiz
ban bugün arkadaş birşey dedi umud allahtan vesvese şeytandır diye çok hoşuma gitti bundan sonra bende diyecegimki umud rabbim senden diyecegim vesvese gelincede gene umud allahtan diyecegim umudlu düşünelimde umudum dünyay gelsin bir bakmışsın ömürümde dünyaya gelebilir inan ikisini yaradan verse ne mutlu olurum derim rabbim umudumu hiç kaybetmedim ömürümde hergün 2 rekat şükür namazı kılıyorudum her gün rabime dua ediyorudum ömürüm benle diye ama namazımı bıraktım olurda bir daha hamile kalırsam bırakmıcam secdemi hergün dua edicem rabbime yavrm benle diye bazen düşünüyorum bebelerim dursaydı nasıl olurdu hayatım arkadaşımın biride dediki paşa zamanı gelmedi belkim sen dua ediyorsunya yalvarıyorsunya dedi rabbimin hoşuna gidiyor ondan gelene boynum kıldan ince am sana söz şu bayram geçsin işşallah memlekete gitmezsem sana gelicem hediyemle mucizeni inan çok istiyorum görmek yavrumu bagrıma basıcam işşallah iznin vardır chnbeyede eşimle gidicez az bekle dedi bekliyos bakalım nereye kadar bekliceksek
inş. arkadaşım inşALLAH kinderim bırakmaz beni, okuyunca bende beğendim yazdıklarımı, akmış gitmiş işte kelimiler bülbülün güle aşkından dile gelmesi gibi :)...senin bebeğin yok anladğm kadarıyla, rahim ağzı yetmezliğinden mi kaybettin bebeğini ( kaçıncı haftanda kaybettin? dikiş yokmuydu? bak benim eşim infertilite vakası, ilk bebeğim için kaliteli sperm bulmak bile zordu tüp bebek icin, 2. bebeğime oğlum 5 aylıkken hamile kalmişım... düşün mucizeyi yani nerden nereye.. başka biri olsa üzülür blkide chnb nin dediği gibi ama ben napcağımı bilemedim, doğal yoldan hamile kalabildiğime sevinirken oğlumu sütten kescem, ilgilenemiycem diye üzüldüm.. düşününca ne tuhaf...ALLAH 1 yıl icinde öyle tuhaf duygulur yaşattı ki bana bende senin gibi namazımı ara ara kılardım 4 vakit kılmaya başladım , (sabahları kalkamıyom gece oğlum sık uyanıyo namaz vakti ayılamıyorm )
yani paşam sana demek istediğim şu ki, şu an bebeğin lok ama seneye bu vakitler 2 bebeğinin ağlamalrını susturmaya calışıyor olabilirsin, 1 tatlı meleğe sütüm yetmiyo diye sızlanıyo olabilirsin, elin göbüşünde bugun doğcak yarın doğcak diye gün sayıyo olbilirsin ya da benim gibi 2. icin erkendi ama cok şükür RABBİM sana diye karman corman olabilirsin... hayat bu herşeye gebe.. senin icinde hep güzel şeylere gebe olsun inş.