inşALLAH arkadaşım inş. süprizim o benim, olmadık anda cee e diyenim, önce kafa karıştırıp sonra güldüren şimdide dualar bekleyenim, annesinin kuzusu, tekmelere geç başlayıp dur durak bilmeden tepinenim benim... oğlum gözümün nuru, can parçam da çok dua istediydi hem tedaviyle oldu hemde 32. haftadan sonra gelişme geriliği cıktıydı... kızım kinder sürprizim kendiliğinden olu da abisin kıskandı heralde dua istiyor, önemsenmek istiyor... içimde bi his o da Deniz im gibi sağlıklı olacak ama cok dua bol bol dr. görmek istiyor diyor.. umarım yanılmam 2-3 ay daha dayanıverse :26:
kalabalığın old. yerde tartışma illaki olur, her fikir her insan farklı farklı... bizdede olurdu bölünme bile oldu ama hala ayakta o topic... burası aktif ama hızlı ilerliyor.. paylaşımlar bilgi verici, hepimizde bebeklerimizi sağlıkla aldık mı kucağımıza ne isteriz daha...
2 iyi haber getirene 3. benden inşALLAH :))
riskli gebelik diye bölüm mü var çapa da... şimdi istanbulda olmak vardı ...
burda bölümü gectim 1 dr. bile bulamıyorm
(
önce hayırlı- sağlıklı olsunda gönül ister erkek olsun di mi :) ALLAH gönlüne göre versin arkadaşım
oyy oyyy Fadiğim maşALLAH.. 3 ahftayı bitirmişiniz... gaz problemi de maks. 4 ay sürere, ondan sonra öpmelere sevmelere doyamazsın paşanı inş.
o hayaldeymiş hissi bende hala oluyor.. ne cok gece ağlayarak uyuduğumu ben bilirim anne olmak yok benim kaderimde diye.. bak şimdi 2. icin tasalanıp dua ediyorum.. yüce MEVLAM nelere kadir. "OL" desin yetiyor.. innfertilite falan hikaya ve sabır sınavıymış... çok şükür.. olmayanlarda hep aklımda dualarımda.. bide karnımdaki bebeğim, sende dua et Fadiğim,,,