- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
- Konu Sahibi hidennisko
- #27.661
canım memlekete olduda gitti nasıl gidicen:44::44:uçakla olsa yasak otobüslede yasak ozaman bebek nasip olursa kaç haftalık olucek ne kadar jhaklısın biliyormusun benimde korktugum haftalar 18 ve 20 :18::18::18:işşallah bundan sonra herşey güzel olucek dicez ben hamile kalırsam hep şöyle düşünücem herşey yolunda gidicek bu sefer bebegimi sag saglim alıcam kucagıma dicem olunsuz düşünmek istemiyorum artık yoruldumEşim öyle istiyor ben de okul açılınca dönmek istiyorum bu sefer Arda bey tatilde diye 4 hafta olmuş olacak. Ama biliyorsun zaten 15 gün kadar toplamda hastanedeydim sonra haftada bir, sonrakine 10 gün sonra gittim. 15 günde biri geçmez diye düşüüyorum zaten 25. haftaya yaklaşıyorum bu haftalar beni korkutur dayanamam giderim...
Sağ ol canım daha dur denizlidekiler gelmedi daha herkeste uykuya çekildi şimdilik...
allah allah tutmayın benişimdiden özür diliyerekten patlatıyorum şaplagı bir daha yapıcanmı süle çabukbu sana ders olmuştur bir daha yap o çırpı bacaklarını kırarım çırpıysa egeraramadılar cnm, dün de bugun de aramadılar
döv arkadaşım, hemen adresi veriyorum gel vallahi
size yazdığımdan beri uzanıyorum
biraz daha iyiyim ama psikoljik olarak hep bacak aramı kapalı tutuyorum, sanki b,rşey olmasını engelleyebilecekmişim gibi
ben bir daha görüşmemizde arda beyle ciddi ciddi konusacagım
ben bu stresi kaldıramam dikin diyeceğim
hep düşünmek istemiyorum, bebeğimi pisi pisine kaybedemem
sanki böyle devam edersem birşeyler ters gidcek :18:
kızlar az önce ablamla konuştuk,kontrolü vardı,herşey yolundaymış dikiş yerleri iyice iyileşmeye başlamış,eylül gibi rahim filmi çekilecekmiş ondan sonrası Allah Kerim.. Ablam benden bahsetmiş doktoruna,kadın da kime gittiğimi sormuş ablam da doktorumun adını söylemiş kadınla benim dr arkadaş çıktılar iyi doktordur falan demiş benim görmeme gerek yok demiş,açıkçası içim rahatladı,uzmanlıklarını beraber yapmışlar
canım senin adına çok sevindim ne güzel