kızlar benim dun muayenemde sadece nst ve tansiyon olcumu yapıldı,kasılman varsa rahim agzı olcumu de yapıcam dedi yok dedim kurcalamayalım o zaman dedi.Ultrasona gerek gormedi,ben de nasılsa 3 gun sonra İsmail beyin yanında yaptıracam diye ısrar etmedim.Baskı olmaya basladı dedim,normaldir ama yine de artarsa bu his gel dedi,rahim agzında dikisin var yırtılma riski oluyor dedi.Kasılmalarını takip et duzenli olursa yine gel dedi(bunlar hep bildklerimiz gerci).Hepi topu 3 dk lık sohbet ve 10 dk lık nst butun muayene buydu,ama cok sukur daha fazlasını gerektirecek bir durum da yok zaten,iyi hissediyorum kendimi,yarın da annem geliyor cok mutluyum :)
chnb nst cekilirken hemsire geldi karnıma yakından bakıyo,ne guzel gobeginiz var
hic catlamamıs 2 gebelikte de ne suruyorsunuz dedi
bizim karsımı soyledim,faydası var demek ki dedi.Eh dedim gunde onlarca hamile gobegi goren birinden bu iltifatı duymak guzel :))
kızlar benim laptopumun klavyesi bozuk en az 10 tane harfi hic basmıyor haliyle yazamıyorum,bu kullandıgım esimin laptopundan-gunduzleri bundan yazabiliriyorum-esim isten gelince de baska is yapıyor laptopundan haliyle bana pek kalmıyor,kendiminkinden de sadece okuyyorum yazamıyorum.
aksam da eşimin dogum gununu arkadaslarıyla dısarda kutladık cok gec geldim eve soyle bir goz gezdirdim ama ayrıntılı bir okuyayım gecmişi,merak etmssin hepiniz de sagolun öpuyorum