- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #26.621
çok teşekkür ediyorum dualarında olmaktan çok mutlu oldum inanın buradaaki bütün arkadaşların hepsine bende çok çok dualar ediyorum
henüz bir gelişme yok geçen sene tekrar istanbulda bir tüp bebek denemsinde bulunmuştuk sonuç negatifti ama bana çok zarar veren bir tedavi süreciydi birde prof dr ve çok tecrübali diye reklamları olan herkezin bildiği hatta bu işin duayeni denilecek bir yerde oldu ama manen çok yıkıldım halende onun etkisindeyim kısmet bakalım ne zaman tekrar toparlarım yada yeniden denemek için güçüm olurmu bilemiyorum kısmet hayırlısı
bursadayım gerçi kafama göre burada dr yok i
canım senin önceki hamileliklerinde tüp bebekte başarı sağladığın dr lerde şansın daha çok olmaz mı? maddi durumlar yıpratıcı ama durumlar varsa denemeni isterim.
canım profluk önemli değil hasta ile ilgilenen ve bilgili dr önemli. benim de görümcem 47 yaşındaydı 8 ay kadar önce ünlü profta denedi. transfere ben girecem dedi son şansıydı o yaşa rağmen 3 güzel yumurta oldu 3 de döllendi. ama dr transfer pazara geldi diye gelmedi ve sonuç olumsuz...
ben en baştan beri seni hep merak ediyorum ve dua ediyorum herkese o kadar destek olmuşsun ki Rabbim bu güzel kalbini görecektir. yalnız bir şeyy dikkatimi çekti birçoğumuz bebeklerimizi kaybedince burada acılarımızı çok yaşadık sen hep üstü kapalı geçmişsin. ne olur içine atma paylaş inan seni çok insandan daha çok anlarız...
seni gerçekten seviyorum...