471. sayfada ilk mesajın. ha bu arada grip oldum galiba hapşuruyorum. ballı limonlu su içeceğim.
kızının doğum günü kutlu olsun. ben pazar günü dr işi olmasını hiç sevmiyorum ulaşmak zor...
canim cok sagol buldum,ben bir daha o sayfalara donus yapacagim ilginc olacak,ne kadar tecrubesizmisim
off sakin grip falan olma canim,hemen daha yarin bir tavuk aldir,bunun derisini temzileyerek 2 saat kadar buyuk bir tencere suda kaynat,sonra bu sudan corba yaptir-sarmisakli limonlu icebildigin kadar ic-mumkunse butun gun bununla beslen hatta,ustune karabiber de serpebilirsin.ben hamileleligim boyunca 1-2 defa hastalanir gibi oldum,genelde faranjitim azdi,onu da bu sekilde tavuk suyu ile 2 gunde hallettim,ama durum cidddilesirse hic bir seyle vakit kaybetmeden doktora danis ve gerekli ilaclari kullan,su anda ekstra kompikasyona hic ihtiyacin yok,gecmis olsun
tesekkur ederim canim kizimin dogum gununu kutladigin icin ve evet bende pazar gunlerinden haz etmiyorum,ozel hastanelerde uzman nobetci bile bulunmuyor
cnm dikkat et kendine grip çok kötü etkiledi beni çok şükür bugün iyim ateşini sürekli takip et doktorum 38geçmicek dedi erken doğum riskiymiş bol bol meyve ye ben hazırlıksız yakalandım hastanelik oldum salı sabah randevumuz var bizimde iple çekiyorum yavrularımı görmek için
SOFİKA doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı uzun ömürlü olsun yavruların inşallah
amin canim insallah,cok tesekkur ederim,Allah'im hepimizin yavrularina saglikli ve uzun omurler versin insallah
ve gecmis olsun,daha iyi olmana cok sevindim
nice saglikli yillara .....hep birlikte mutlulukla gecireceginiz uzuuun uzuuunn yillar dilerim
chnb cim dikkat et kendine bu havalar tam hastalik havasi, terleyip klimada falan durma sakin
bende gumuldure geldim annemlerle 2 gundur burdayiz, izmir acayip sicak duramadim
oglan hep denize girmek istiyor, bende onunla giriyorum belime kadar yuzduruyorum onu, ama yoruluyorum sanki' ayin 14 unde rahim agzimi olcecek arda bey, umarim bu hareketimin bir zarari olmaz
sordugumda girebilirsin denize demisti cunku
guzel dileklerin icin tesekkur ederim canim,amin
denize girme konusuna gelince,yorulmandan ziyade enfeksiyon riski beni endiselendirirdi,ama cook isterdim bende girebilmeyi gercekten bu korkunc sicaklarda,cesaret edemem ama
senin doğurma günün,kızının da doğum günü kutlu mutlu olsun :)
coookk tesekkur ederim canim sagolun
sofika bursada olasım geldi.
gerçi ben de memnunum dr mden
evet yaa bu adamin cok insancil bir tarafi var,ve ben muayenedeyken bile telefnunu kapatmadigi dikkatimi cekti,ne zaman calsa ozur dileyerek aciyor ve konusyor hastalariyla,hosh bu muayenedeki hasta icin her ne kadar can sikici olsa da telefonun diger ucundaki telasli anne adayi icin bir nimet niteliginde.Allah razi olsun boyle doktorlardan.
progestan alıyoruz ya o da enfeksiyona dolaylı yoldan neden mi oluyor?
hmmm ilginc bir durum o zaman,ama duz kaslari gevsetici etkisinden de bahsetmis ki bizim rahim kasilmalarina olumlu etkisi var ama enfeksiyon riskini de dolayli tetiklemis oluyor dedigin gibi sanki
sofika kızının doğum günü kutlu olsun canım..Allah sağlıklı, mutlu hayırlı nice güzel yaşlar nasip etsin, güzel insanlarla karşılaştırsın..
cok tesekkur ederim canim,amin insallah cumlemize de Allah'im sadece hayirlar saglik ve evlatlarimizin mutlulugunu gostersin