- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #26.661
canim cok sagol buldum,ben bir daha o sayfalara donus yapacagim ilginc olacak,ne kadar tecrubesizmisim
off sakin grip falan olma canim,hemen daha yarin bir tavuk aldir,bunun derisini temzileyerek 2 saat kadar buyuk bir tencere suda kaynat,sonra bu sudan corba yaptir-sarmisakli limonlu icebildigin kadar ic-mumkunse butun gun bununla beslen hatta,ustune karabiber de serpebilirsin.ben hamileleligim boyunca 1-2 defa hastalanir gibi oldum,genelde faranjitim azdi,onu da bu sekilde tavuk suyu ile 2 gunde hallettim,ama durum cidddilesirse hic bir seyle vakit kaybetmeden doktora danis ve gerekli ilaclari kullan,su anda ekstra kompikasyona hic ihtiyacin yok,gecmis olsun
tesekkur ederim canim kizimin dogum gununu kutladigin icin ve evet bende pazar gunlerinden haz etmiyorum,ozel hastanelerde uzman nobetci bile bulunmuyor
amin canim insallah,cok tesekkur ederim,Allah'im hepimizin yavrularina saglikli ve uzun omurler versin insallah
ve gecmis olsun,daha iyi olmana cok sevindim
guzel dileklerin icin tesekkur ederim canim,amin
denize girme konusuna gelince,yorulmandan ziyade enfeksiyon riski beni endiselendirirdi,ama cook isterdim bende girebilmeyi gercekten bu korkunc sicaklarda,cesaret edemem ama
coookk tesekkur ederim canim sagolun
evet yaa bu adamin cok insancil bir tarafi var,ve ben muayenedeyken bile telefnunu kapatmadigi dikkatimi cekti,ne zaman calsa ozur dileyerek aciyor ve konusyor hastalariyla,hosh bu muayenedeki hasta icin her ne kadar can sikici olsa da telefonun diger ucundaki telasli anne adayi icin bir nimet niteliginde.Allah razi olsun boyle doktorlardan.
hmmm ilginc bir durum o zaman,ama duz kaslari gevsetici etkisinden de bahsetmis ki bizim rahim kasilmalarina olumlu etkisi var ama enfeksiyon riskini de dolayli tetiklemis oluyor dedigin gibi sanki
cok tesekkur ederim canim,amin insallah cumlemize de Allah'im sadece hayirlar saglik ve evlatlarimizin mutlulugunu gostersin
ben 550 lili sayfalardayım.bu arada sen o zaman hangi ülkedeydin? ingilizce mi anlaşıyordun dr ile?
canım ben hala her şeyi yiyemiyorum canım benim. tavuk da dahil. ballı limonlu su iyi geldi.
ama duphalac içiyorum 10 tane kuru incir, kayısı kompostosu activia yedim wc ye çıkamadım daha. geçmişte dulcolax dan bahsedilmişti. bir de hatayda hastanedeyken magnezi calcine iyi geldi ama o da sancı ve ishal yapmıştı.
dün gece de 4- 5 kez sancım oldu. korktum. fadike 17 haftada endol vermişti bana o da yasak. bugün sorayım. şükür sabah olmadı...
gece oklunca daha cok artıyor bunlar nasıl durucak artık umıdımı kesmeye basladım nıdılata ragmen durmuyo yokmu bunun baska bı yolu bırakıcak yavrularım benı su yarında bı gecse salı gunu gıdıcez doktora tabı kasılmalar hafıflerse kasılman varken gelme dedı off cok uzuluyorum ya artık aglamak ıstemıyorum
sinem canım ben yerinde olsam 28. haftaya kadar hastanede kalırdım bu tedirginlik azalırdı. fakülte ya da devlet almaz ama özelde yatabilirsin hatta sofikanın dediği gibi ismail bey bence ilgilenir. istersen telefon et durumunu anlat bence iyi olur...
fadikkkkkkkk doğdu mu yusuf eymen...