- 27 Ocak 2011
- 1.557
- 38
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.761
Chnb iyi olmana cok sevindim,
Kızlar benim bugün cok moralim bozuldu, gene kahverengi akıntım geldi
Femical i aradım Derya diye bir hemşire ile konuştum
Benim hiç konuşmama izin vermeden bugün muayene kabul etmiyor, yarına randevusu yok hafta sonu dolu, cok endiseliyseniz memorial atasehir e gidebilirsiniz dedi
Bende ben zaten sehir dışındakim hafta ici gelemem
Başka doktora gitmek istesem Arda beyi secmezdim, ilk kanamam oldugunda da başka bir hastaneye yönlendirdiniz dedim,
Hemde bütün bunları Arda bey ile konuşmadan söylemiş
Arda bey bana kızlar randevu ayarlar demişti, cok sinirlendim, bu hep böyle mı olacak dedim içimden
Arda beyi aradım cepten o da acmadı, esim cok kızdı, ilgilenilmezse başka doktora gidelim falan diyor
Niye böyle yaptılar ki, cok üzgünüm ya
Arkadaşlar merhaba..Malesef benim yumurta döllenmemiş..Ben de hastaneye gidip transfer aşamasına gelmiş bir bayanın eşine verdim ilaçları..Allah ın takdiri böyleymiş demek ki...Artık tekrar denemem tüp bebeği...Kendiliğinden bir sürpriz olursa olur artık..Verdiği 2 güzellik için Allaha şükrediyorum.....İnşallah sizler de en kısa zamanda anne olursunuz hayırlısıyla...
çok sevindim benim adıma da geçmiş olsun dediğimi ilet lütfen,
canım rabbim elindekilere ömür versin işşallaharkadaşlar merhaba..malesef benim yumurta döllenmemiş..ben de hastaneye gidip transfer aşamasına gelmiş bir bayanın eşine verdim ilaçları..allah ın takdiri böyleymiş demek ki...artık tekrar denemem tüp bebeği...kendiliğinden bir sürpriz olursa olur artık..verdiği 2 güzellik için allaha şükrediyorum.....inşallah sizler de en kısa zamanda anne olursunuz hayırlısıyla...
canım sen jeli neden kullanmıyousn bebem yachnb iyi olmana cok sevindim,
kızlar benim bugün cok moralim bozuldu, gene kahverengi akıntım geldi
femical i aradım derya diye bir hemşire ile konuştum
benim hiç konuşmama izin vermeden bugün muayene kabul etmiyor, yarına randevusu yok hafta sonu dolu, cok endiseliyseniz memorial atasehir e gidebilirsiniz dedi
bende ben zaten sehir dışındakim hafta ici gelemem
başka doktora gitmek istesem arda beyi secmezdim, ilk kanamam oldugunda da başka bir hastaneye yönlendirdiniz dedim,
hemde bütün bunları arda bey ile konuşmadan söylemiş
arda bey bana kızlar randevu ayarlar demişti, cok sinirlendim, bu hep böyle mı olacak dedim içimden
arda beyi aradım cepten o da acmadı, esim cok kızdı, ilgilenilmezse başka doktora gidelim falan diyor
niye böyle yaptılar ki, cok üzgünüm ya
canım canın hangisini istiyosa kafan hangisine yatıyosa ona git derim ben gene sen bilirsin korunmayı ne zaman bırakıyousn bu arada bebem:44::44::44:yaren nasılsın gerçi çok önceden senle konuşmuştum ama cemil beyin muayene şekli nasıl sana ne ilaç vermişiti...
Bende kan pıhtılaşmasıda çıktı
ya arda bey cemil bey arasında kaldım.
Ağustosa kadar birine gidicem...
Cemil bey yakın bana... Ama arda bey 2 haftada bir kontrol ediyor ve daha titiz gibi geldi. Cemil bey ayda bir muayene ederse biz gibi hastalar için biraz riskli.
Benim muayenem 2 haftada bir oluyorken rahimin ani açılışını yakalayamadık...
bensiz oranın tadı çıktımı acaba bilemedim yanekızlar,ben şuan chnb nin yanındayım ben geldiğimde yeni ayılmıştı.biraz ağrısı var ama genel olarak iyi :))
canım ben inanıyorum bebegini 40 haftaya kadar götürücen bebem sende inan rabbime sıgın o bilir herşeyin güzelini ondanbaşka sahibimiz yok inan bugün gelmeyi çok istedim ama gelemedim kaynanam kuran okuttu sen ne zaman çıkıcan hastaneden doktor birşey söyledimi neler dedi rabbim şifa versin sana işşallah karnındakinede ömürgünaydın arkadaşlar tahmin ettiğiniz gibi uyuyamadım heyecandan. Ameliyat önlüğümde geldi. 9 gibiymiş ameliyat. Her şey güzel olur inşallah. Desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim...
Geldiğimden beri hasta gibi yatıyorum moralim okadar bozulmuş ki her yerim dökülüyor sanki
Arda bey de donmedi bana geri, vardır bir açıklaması herhalde, bu gece o crinone jel denen şeyi kullanayım olmazsa, yarında okula gitmeyeceğim müdürümü aradım dinleneyim biraz evde.
chnb nasılsın??
benim bundan 5 ay önce iki arkadaşım biri amerikada biri acıbademde normal doğum yaptı
ama onlar da oldukça pahalı
şuan da ameliyatta olmalısın, sabırsızlıkla çıkıp bize güzel haberler vereceğin zamanı bekliyorum
canım şimdi gördüm sorularını bu arada ameliyattan çıkmışsındır heralde Allahım yanında olsun.
şimdi geleyim sorularına......
Arda beye sormadım soracağım hafta zaten bebeği kaybettim.Ama preaper ilacın adı. doğum sonrası yanına gittim kürtajda parça kalınca haftaya gene gel kontrol edelim o zaman konuşuruz dedi ama ertesi hafta resmen beni araya sıkıştırdı sanki muayenemi gönderiyordu dedim benim size sorularım var bir sayfa yazmıştım okuyama ben dedi ben okudum sordum her soruma cevap aldım şimdi hakkını yemeyim. bana rahimimin sessiz açıldığını sonrasında ağrı yaşayabilceğimi rahim ağzı yetmezliği bu şekildede olabilir dedi 14 hafta kayıpta rahim ağzı yetmezliğinden bahsedilebilirmi dedim evet dedi...
ama ben bu son kaybın farklı bir sebebi olduğunu düşünüyorum 1.5 ay kanamam oldu çünkü... seninki geçti çok şükür benimkide seninleaynı haftada aniden başlamıştı... 2li testini yaptınmı canım benim kanda biraz riskli çıkmıştı doktor kanaman vardı ondandır dedi... ense kalınlığı 12.hafta normale düştü ama arda bey daha 10 haftalıkken ölmüştü ve 2.3 çıkmıştı kromozom testi yaparız deyip beni strese soktu, o haftalardaki ölçüm önemli değilmiş yani en azından bana demeseydi kanamam vardı çünkü ama yinede çok deneyimi var riskli gebelikler üzerinde atlanamaz. baksana hepimiz sıkıntılıyız ve onun hastasıyız...
kürtaj yapan doktor hastaneden çıkarıldı benden sonra aptal kadın ya 2 gün üst üste kürtaj yaptı ve yinede içerde parça bıraktı şuıan belimde ve boynumda fıtık şüphesi var emar çektiricem. kürtajdan sonra oldu verdiği kasılma ilaçlarımı yaptı bilmiyorum. ona gittiğimde düşük odasının kapısından girerken oldu o yüzden bebek yaşıyormuydu bilmiyoruz. ama dediki senin rahimin erken açılmış akşam gelsen dikiş denenebilirdi. ama Arda bey kanama varken dikiş olmaz diyor. bide enfeksiyon varmıydı dedim hayor dedi vajinal kültür yapmadan kanda da görünürmü ki. yani kanda enfeksiyon çıkarsa mı enfeksiyondan düşmüş deniyor biliyormusun..?????????
ben kanama için progesteron kullandım. iğnesini vermişti burdaki doktor Arda Bey gerek yok dedi. bide bir ara ağrım olmuştu minoset iç 3 saat sonra geçmiyorsa endol iç demişti geçti minosetle endol içmedim...
genetik sonucu temmuzda gelecek... bekliyorum. Ağustosta Cemil Beye gitçem. Arda Beyede gitçem halen kararsızım... Arda bey bana uzak en çok bu yüzden sıkıntı çektim ben çalışan olunca haftada 2 kez arda bey dışında doktorlara gittim sırf rapor için...
chnbcim dualarım seninle hayırlısıyla ameliyatına git gel canım, herşey güzel olucak, iyi haberlerini sabırsızlıkla bekliycez..
Allah razı olsun canım Arda beye deim geldiğini. Bana topikçe dua ediyorlar dedim:)
canım interneti açmamıştım ama tahmini 8 den sonra olur dedim ve 8:30-9:00 arası fetih süresi okudum ameliyatın başarılı olması için ve dua ettim...
inş. iyi geçmiştir haberlerini bekliyoruz...
chnb bugun dualarım seninleydi inşallah biran once ayağa kalkarsın
sofika inşallah vaktinde sağlıkla bebeğini kucağına alırsın ve tabiki tüm hamile arkadaşlar aynı şekilde. hamile kalmayı bekleyenlerde biran once göbüşleri dolar
bende uygun bir zamanda yumurta dondurma işini sorucam çünkü bebeğim daha çok küçük, acaba sorunsuz yürüyecek mi konuşacakmı önümüzde zorlu süreçler var
Beklenen guzel haber geldi inşallah dahada iyi olacak
canım rabbim elindekilere ömür versin işşallahişşallah birdahaki sefer olur canını sıkma ve yavrularına sarıl sımsıkı
canım sen jeli neden kullanmıyousn bebem yaarda beye gidincede söyle böyle böyle diye birde deki telefon açtım neden dönemdiniz de güzel bir açıklaması vardır kesin
canım canın hangisini istiyosa kafan hangisine yatıyosa ona git derim ben gene sen bilirsin korunmayı ne zaman bırakıyousn bu arada bebem:44::44::44:
bensiz oranın tadı çıktımı acaba bilemedim yanesevindim bu arada gitmene canaım motive olmuştur moral olmuştur
canım ben inanıyorum bebegini 40 haftaya kadar götürücen bebem sende inan rabbime sıgın o bilir herşeyin güzelini ondanbaşka sahibimiz yok inan bugün gelmeyi çok istedim ama gelemedim kaynanam kuran okuttu sen ne zaman çıkıcan hastaneden doktor birşey söyledimi neler dedi rabbim şifa versin sana işşallah karnındakinede ömür
Geldiğimden beri hasta gibi yatıyorum moralim okadar bozulmuş ki her yerim dökülüyor sanki
Arda bey de donmedi bana geri, vardır bir açıklaması herhalde, bu gece o crinone jel denen şeyi kullanayım olmazsa, yarında okula gitmeyeceğim müdürümü aradım dinleneyim biraz evde.
Arkadaşlar merhaba..Malesef benim yumurta döllenmemiş..Ben de hastaneye gidip transfer aşamasına gelmiş bir bayanın eşine verdim ilaçları..Allah ın takdiri böyleymiş demek ki...Artık tekrar denemem tüp bebeği...Kendiliğinden bir sürpriz olursa olur artık..Verdiği 2 güzellik için Allaha şükrediyorum.....İnşallah sizler de en kısa zamanda anne olursunuz hayırlısıyla...
chnb nasılsın??
Şimdi gelelim bana. Sabah Arda Bey geldi Sofikanın paylaştığı serklaj videosunu göndermiştim bunun esprisini yaptık. Oradaki dr lere personele hastamız olacağı operasyonun videosunu izlemiş dedi. Sizin ekibi Doktorum programına çıkarmak lazım gibi şeyler söyledi. Serklajı Cem beyle yapacaklarmış öğrendim. Sonra dr operasyonun risklerini de özetledi. Bayılttılar beni... Odama getirdiler operasyon 3 saat sürmüş. Eşim ve görümcem çok endişelenmiş. Biraz düşmüştü yüzleri kötü bir şey mi oldu dedim yoksa. Yok dediler. İkindi gibiydi galiba dr geldi. Zor bir operasyonmuş. Önceki sezaryen dikişim rahime mi yapışmış onu ayırmışlar doğru anladımsa kafam hala tam yerine gelmedi...Şu an karnım davul gibi gaz dolmuş çok ağrı yapıyor bir de 7 gün sonda takacakmışım berbat bir şey bu...sEZARYEN AMELİTATI GİBİ ZOR. gÖBEK ÜSTÜ ALTI SAĞI SOLU bantlı duruyor...
Bugün yanıma Regrete geldi epey oturduk. Akşama doğru Jorjet geldi. Nursin eşi ve ikizler de geldi... :)) Bir de Edirneden arkadaş da Arda beye geliyor randevusu varmış o da geldi o arada Arda bey gelmişti şaşırdı. Dedim forumdan değil Edirneden arkadaşım dedim:))
Şimdi gelelim bana. Sabah Arda Bey geldi Sofikanın paylaştığı serklaj videosunu göndermiştim bunun esprisini yaptık. Oradaki dr lere personele hastamız olacağı operasyonun videosunu izlemiş dedi. Sizin ekibi Doktorum programına çıkarmak lazım gibi şeyler söyledi. Serklajı Cem beyle yapacaklarmış öğrendim. Sonra dr operasyonun risklerini de özetledi. Bayılttılar beni... Odama getirdiler operasyon 3 saat sürmüş. Eşim ve görümcem çok endişelenmiş. Biraz düşmüştü yüzleri kötü bir şey mi oldu dedim yoksa. Yok dediler. İkindi gibiydi galiba dr geldi. Zor bir operasyonmuş. Önceki sezaryen dikişim rahime mi yapışmış onu ayırmışlar doğru anladımsa kafam hala tam yerine gelmedi...Şu an karnım davul gibi gaz dolmuş çok ağrı yapıyor bir de 7 gün sonda takacakmışım berbat bir şey bu...sEZARYEN AMELİTATI GİBİ ZOR. gÖBEK ÜSTÜ ALTI SAĞI SOLU bantlı duruyor...
Bugün yanıma Regrete geldi epey oturduk. Akşama doğru Jorjet geldi. Nursin eşi ve ikizler de geldi... :)) Bir de Edirneden arkadaş da Arda beye geliyor randevusu varmış o da geldi o arada Arda bey gelmişti şaşırdı. Dedim forumdan değil Edirneden arkadaşım dedim:))
hay allah canım neden öyle olmuş...Geldiğimden beri hasta gibi yatıyorum moralim okadar bozulmuş ki her yerim dökülüyor sanki
geçmiş olsun canım...Şimdi gelelim bana. Sabah Arda Bey geldi Sofikanın paylaştığı serklaj videosunu göndermiştim bunun esprisini yaptık. Oradaki dr lere personele hastamız olacağı operasyonun videosunu izlemiş dedi. Sizin ekibi Doktorum programına çıkarmak lazım gibi şeyler söyledi. Serklajı Cem beyle yapacaklarmış öğrendim. Sonra dr operasyonun risklerini de özetledi. Bayılttılar beni... Odama getirdiler operasyon 3 saat sürmüş. Eşim ve görümcem çok endişelenmiş. Biraz düşmüştü yüzleri kötü bir şey mi oldu dedim yoksa. Yok dediler. İkindi gibiydi galiba dr geldi. Zor bir operasyonmuş. Önceki sezaryen dikişim rahime mi yapışmış onu ayırmışlar doğru anladımsa kafam hala tam yerine gelmedi...Şu an karnım davul gibi gaz dolmuş çok ağrı yapıyor bir de 7 gün sonda takacakmışım berbat bir şey bu...sEZARYEN AMELİTATI GİBİ ZOR. gÖBEK ÜSTÜ ALTI SAĞI SOLU bantlı duruyor...
Sağ ol cabım...Çok geçmiş olsun canım
çok çok geçmiş olsun canım gerçekten de zor bir operasyon olmuş, neyseki sağsalim atlattın, Rabbim çektiğin sıkıntıların mükafatını sağlıcakla yavruşunu kucağına alarak versin canım, herşey bundan sonra inşallah daha daha kolay ve rahat geçer, en çok düşündüğün ve kafa yorduğun şey buydu zaten, zorda olsa atlattın bu günlerede şükür canım, kendine çok iyi bak..
bana gelince bende iyiyim canım, kızımda iyi şükür bir yaramazlığımız yok, benimde serklaj olucak canım ama nasıl yaptırıcaz bakalım cemil hoca artık çapada giremiyor ameliyatlara şu anda maddi açıdan pek rahat değiliz, bir konuşucaz bakalım belki serklajı çapada riskli gebelikte görevli bir doktora yaptırıp, aylık takiplerime yine cemil beye giderim diye düşünüyorum kendimce ama bakalım zaman ne göstericek..
hay allah canım neden öyle olmuş...
ben çok sık aramıyordum ama ardığımdada bana dönüyordu...
eğer klinikte değilsede bana yapacaklarımı anlatıyordu...
mesala bir keresinde ağrım vardı endol fitil kullanmamı eğer geçmesse yakında bir yere gidip nst ye girmemi söylemişti....
geçmiş olsun canım...
baya uzun sürmüş ama çok şükür sorun olmamış...
inş. sontada çok sorun yaşatmaz...
kendine iyi bak canım inş. bundan sonra herşey güzel olacak...
chnb çok geçmiş olsun..inşallah herşey çok güzel ve kolay olur..sabah namazında bile aklıma geldin dua ettim sizin için..
Chnb iyi haberlerine cok sevindim, sen 7 gün hastanede kalacak misin?
Bnde bugün Burda doktordan bir randevu aldım, hem bebeğimi göreyim iyi olduguna emin olayım hem de dediğiniz gibi sürekli temasta olacağım biri olur
Eylulgulu jel i sormussun, o da progestan ama vajinal yoldan alınıyor sadece