- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.661
uzun zamandan sonra ilk kez yazıyorum buraya..ama düzenli olarak hergün okuyorum :) cepten girdiğim için nasıl yazılır vs bilmediğim için yazamadım..
öncelikle tüm hamile arkadaşlarımızın sağlıkla ve miadında bebeklerini kucaklamalarını diliyorum ve dua ediyorum hepimiz için..
chnb cim özellikle seni çok merak ediyorum geçmiş olsun canım ..bu sıkıntıların çok mazide kaldığı ve çevrende butür sorun yaşıyan insanlara umut olacağın günleri görmeni tüm kalbimle istiyorum. bebeğini kucağına alacağına inanıyorum.yarın akşam ataşehir tarafına geçeceğim bi beş dakka seni ziyaret etmeyi çok isterim.eğer istersen ve müsait olursan..
bu arada regrete ile görüştüğümde sizlerden haberleri almayı da ihmal etmiyorum :)
bende yaz bitiminde eylül gibi düşünüyordum fakat dün regretenin de gazı ile bu tarihi temmuza çekme kararı aldım..Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ve bu mümkünse sağlıklı nurtopu gibi evlatlar olsun :)
Canım ben de Regreteden haberini alıyorum. Arda bey geçen senden bahsetti soyadını bile biliyor:)) Bekleme bence de. Dr tamam diyorsa öne çek. Çok sevinirim gelirsen...