- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.621
Paşam dualarını eksik etme canım... İnşallah iyi olur hepimiz için her şey...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm laparoskopik serklaj bende duymamıstım,bende bir bakayım bu gece ne var ne yok belki yabancı sitelerde vardır.İnsallah hakkında hayırlısı olsun canım,sonunda saglıklı ve zamanında dogan bebekler olursa cekilen her sıkıntı ucup gidiyor,insallah oyle olacak.amin.Bu kadar dusuk haftada genelde bu kadar kısalma olmuyor gercekten,ama doktorun da dedigi gibi ulkemizde genelde bu haftalarda vajinal olcum yapılmıyor,daha once de yazdıgım gibi ben kendim talep ettigim halde bana da yapılmamıstı ilk haftalarımda vajinal olcum ve muayene,cok garip.Su senin wc olayın ayrı sıkıntı,ve evet ne yazık kı doktorlar bunu muayene sırasında anlıyor,bende son haftalarımda magnezyumu kesince ve katı beslenmeye agırlık verince kabızlık sorunu yasamıstım ve doktor lavman yaptırmıstı,gerekirse doguma kadar ara ara lavman yapılacak diye de tembihlemsiti hemsireyi.su anki yasam seklinle-yatarak ve su icemeyerek bunu halletmen de zor,doktorun ne dedi bir care onermedi mi.Bende magnezyum diasporal cok iyi is goruyordu ilk hamileligimde,eger doktorun uygun goruruse ve tabii ki sende icebilirsen onu icsen,gayet rahat cıkıyorsun onu duzenli icince.Hatta cok sukur bende bu gebelikte sadece elevitin icindeki magnezyum da yeterli olluyor cogunlukla.
progestan konusunda bir dunya materyal okudum ben de ve yabancı kaynaklarda da genelde dusugu engelleyici etkisi olmadıgı savunuluyor ama erken dogumu onlemede etkisinin oldugu da kabul ediliyor.Yine de kızlar sunu unutmamk lazım,her bunye ve her gebelik farklı,birimize iyi gelen digerine hic fayda etmeyebiliyor.Ama genel olarak ulkemizde ilk aylarda yaygın progestan takviyesi yapılıyor,ablama gebeligi riskli olmadıgı halde ilk 3 ay verilmis,ve cok yakın arkadasım da ciddi kanamalrını progestan ile durdurdu.Cok kafam karısık benim de su progestanla ve dozajıyla ilgili.
25 mm sınırmış 7 mm çok çok az doktor düşün ki bir kağıt tabakasının üzerinde bebek dediyok canım dogal yolla hamile kalıyosun dedi anlıcagın dogala bıraktık kiloyu veryim belkim eylülüde beklemem
canımbenim ben doktora bakmıcem yaw yatarım sen bana bakma ama eskisi gibi yatmam nasip işte bakalım bir o günler gelsin bakıcez
canıms eni burda görmek çok güzel canım ya ama chnbye üzldüm bebem ya işşallah sag saglim alır kucagına yavrusunu rabbim korusun melekler korusun ama o serklajı hamile kalmadan dikmiyolarmı kafama takıldı gebelik evresindemi dikiyolar anlamış degilim ben öle biliyoudm ama:44::44:
canım 7 mm çok iyi degilmi 2,5 çıkınca risk alah yardımcın olsun ebbegini sana bagışlasın işşallah
ne demek ben bu evrelerden geçtim bebem ne demek ben bir tas çorba için çok agladım bilirlm çaresizligi helede ney canını sıkıyo insanın normalde yemeye içmeye gelenler ben hamile kaldım kapımı açmadılar öldünmü kaldınmı yok onun için biz bize yeteriz bebem
canım sen ilaç içmen lazım igne neden vurunmadın :44::44:allahım yardımcın olsun kardeşim strese girme bebege zarar rabbime bırak inan ne olursa allahtan kadere boynumuz kıldan ince bunu unutma
Arkadaslar bugün gittim doktora derdimi anlattım muayene etmedi tekrar kan testi yaptırdı degerlerde artış varmı ona bakacak sonucu sabah Alicam inşallah hersey yolundadir duanıza ihtiyacım var bu arada az az kahverengi lekelenmem var:18:
Kızlar,Chnb nin bugün dr randevusu vardı rahim boyu 1,8 düşmüş crp yükselmiş Arda Bey yatış vermiş Perşembe serklajı yapılacakmış .. Serklaj abdominal olacakmış dr başka türlü olmaz sana demiş...Chnb nin morali çok bozuk hep yattım diyor neden böyle oldu anlayamiyor..İnşallah dikişi çok başarılı olacak ve bebişini saglikla kucağına alacak dualarım onunla
canım inşallah herşey yoluna girer
chnb,dualarım seninle hayırlısıyla emin ellerde bunu da atlatacaksın
Sofika canım link çıkmadı... Sayfada yayınla bence kızlar seyretmesinler:))
Almina abdominal değilmiş laparoskopik serklajmış...
Zuhal erken doğumu da engelliyormuş Arda bey de dedi.Geçmiş öyküsü olmasa bile kısalık varsa veriliyormuş...
İşte aynı şey değil mi ? laparaskopik abdominal serklaj
Laparoskopik abdominal serklaj hangi hastalara uygulanır ? - Prof. Dr. Yücel Karaman - DoktorTV
chnbcim geçmiş olsun, hangi hastanedesin, serklajında perşembe olucakmış, Allah yardımcın olsun canım, dualarım seninle, inşallah sağsalim atlatıcaksın bunuda..
Sofika süpersin canım ben önceden normal serklaj videosu izlemiştim bu epey zormuş. Hazırlayan ve çekenleri de tebrik ediyorum...
Canım sağ ol Ataşehir Memorialdeyim ben...Crp yüksekmiş...
canım allah yardımcın olsun sen şimdi hastanedeinmi bebem :44::44:yatıyosun yane perşembe günü kaçta dikişi 1 gece kalıcanmı ay çok soru sordum ne yapayım merak ettim:18::18:canım dualarımdasın korkma hemi ay nasıl gelinicegini bilsem seve seve gelirim regrete gelicekmi yanına ay gelicekse ne olur benide alsa çocuklar gibi sevinrim yeminleinan burdan otobüse binsem iniyorum inmesinede hastane arkada kalıyo yol iz bilmem nasıl olucaksa eşiminde zamanı yok işleri çok sıkı keşke getirse beni inan sizleri kardeş gibi benimsedim bu gününde yanında olmak çok isterdim kardeşim ya gelebilirsem gelicem olduda gelemezsem affet bu kardeşini olurmu bu arada daha ne kadar kalıcan ameliyatı nasıl yapıcaklar anlattımı fiyatını konuştunuzmu:44::44:Paşam dualarını eksik etme canım... İnşallah iyi olur hepimiz için her şey...
canım ben sordum aradın yerini yücel ben 9 milyar 200 istiyo oda sadece ameliyatına:18::18arası olmayanın vay haline benim bildigim hamile kalmadan dikiyolar sonra doktor bebege vesile olabilirsin diyo ve bebege vesile olunuyo ama kafam karıştı yeminle şimdi hamileykenmi hamiledegilkenmi dikiliyo:44::44:Chnbcim şimdiden geçmiş olsun.Abdominal serklajı ben de pasama önermiştim bir kaç kez..Doğuştan rahim ağzı olmayanlara bile yapılıyormuş..Yücel Karamanı biliyorum yapanlardan..
Progestan meselesine gelince ,iğne olarak benim çok işime yaradı,kanamalarımı şak diye kesti ve zaten doktorlarım da nerdeyse doğuma kadar kullandırttılar...
canım senin 0,7 canım rahim boyun neden dersen kadınların 5 mm doktor dedi bana benimkide 2.5 miş hayret kızımda rahim boyu serklaja giderken 3.1 di inan fransız kaldım sen mm karıştırdın galiba:44::44:yada bugün benim kafam birşeye basmıyo25 mm sınırmış 7 mm çok çok az doktor düşün ki bir kağıt tabakasının üzerinde bebek dedi
canım sen ara bir eger jel varsa kullan onları tarihlerine bak ama oda rahim agzını gevşetmiyo progestan oluyo bir nevi vallahi kızıma hamile kaldım progestanı içtim günde 2 tane fluk plası içtim doktora gittim doktor beni takdir etti aferim sana dedi akılı hasta bilgili hasta deyip her seferinde övdü aslında insan kendinin doktoru olucek ben onu söyler onu derimPaşam doktor vermeyince ben nasıl kullanayım kendi basıma
Evde crinone jel var fitil gibi atılandan onu mü kullansam ki
Yada yarın Arda beyi arayayım da sorayım bari gene değil mı