- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.481
önemli degil bebem ne demek bende kızımda gittim hastaneye dikş attırılıcaktı sonra cıraspirini deyince doktor bir hafta bekleyelim malum ameliyap operasyon geçiricen dedi bir hafta sonra dikişi attırdım 25 gün dayandı sonra dogum yaptım bendede pırtılaşma sorunu çıktı yeni ne olucek bu biizm halimiz bilemiyorum ama dedigim gibi dikiş attırmayı ihmal etme aman deyim kanaman çok olur diye atmazlar cerrahi operasyon oldugundan :18::18:işşallah evladını sag saglim alırsın ben alamadım sen al bariçok teşekkürler chnb inşallah herkes bebeğine kavuşur birgün. bendede pıhtılaşma vardı coraspirin kullanmıştım ama doktorum 3 aydan sonra kesmişti dikiş atılırken problem yaşayabiliriz diye.ben şimdi gebelik öncesinde dikiş attırmayı düşünüyorum hamilelikte yapılan her operasyonun riski varmış onuda göze alamıyorum. bakalım haftaya doktora gidicem neler diyecek. şuan denizlideyim. inşallah o listelere girdiğim, bebeğimi sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm birgün.
çok teşekkür ederim tuubaaoz. evet buradaki yazılar banada umut oluyor. herfırsatta girip birşeyler okumak istiyorum.
çok teşekkürler paşam3405. inşallah tekrarını yaşamayız birdaha.
evet büyüyor canım da uyku sorunumuz oluyor gece 3lerde uyuyor gündüz de çok az uyuyor.. zar zor uyuttum biraz önce 15dk uyudu şimdi baktım uyanmış...
hadi bakalım Allahın izniyle verirsin sen kiloları.. sonrada gelsin bebiş...
sen bana yolla ben çok gzüel uyuturum onu bebembüyük bir zevkle kardeşimin oglunu top gibi çevirip seviyorum sıpamı onun adıda ismail eymen ben kaoydum adını oglumunadıyla yaşar işşallah sıpamöp benim yerime doya doya buda paşa tesyzenden de ah yakın degilizki birbirimize görüşelim ama allah büyük bir bakmışsın gelmişim benim amcamın oglu ve kızı orda oraya gelirsem kesin gelirim sana