- 23 Aralık 2010
- 9.839
- 72
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.441
selam arkadaşlar.
ben sizleri sürekli takip ediyorum...bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.ilk gebeliğimde 18 haftalıkken bebeğimi kaybetim.ikinci gebeliğimide 24 haftalıkken erken doğum yaptım oğlum 15 gün yaşadı sonra onuda kaybettim.doğum yaptıran doktor sende rahim ağzı yetmezliği var dedi bundan sonra sana dikiş atılması lazım dedi.bende üçüncü gebeliğimde 12. haftada serklaj yaptırdım.ve sürekli sizleri bu sayfalardan okuyarak ve tavsiyelerinize uyarak hep yattım sadece wc ve doktora gitmak için kalktım.yardımcı kadın yemeğimi bile yatağa kadar getirdi çok ama çok dikkat ettim sonra akıntım artı ve sancılarımı durduramayınca 26 haftalıkken doğum yaptım ve kızımda 12 gün yaşadı ve onuda kaybedeli 10 gün oldu..kızlar lütfen benide aranıza alın çok kötü durumdayım.desteklerinize çok ihtiyacım var resmen kafam durdu bu kadar emeğim boşa çıktı .ne yapmalıyım inanın bilmiyorum sorunum ne onuda anlamış değilim... çarsizim sadece onu tek ama tek onu biliyorum...
1- lupus anti koagülani
2-protein C
3-PROTEİN S
4-AKTİVE PROTEİN C REZİSTANSI
5-ANTİTRAMBİN 111
6-MTHFR GEN MUTOSYONU
7-TROMBOFİLİ
8-ANTİKARDİOLİPIM TGM
9-ANTİKARDİOLİPİM TGB
10-ANA
BAK BUNLARI CERRAHPAŞADA VE ÇAPADA YAPTIRDIM SOUÇLARDA BİRŞEY ÇIKMADI
BUNLARIDA ARDA BEY YAPTI AKLIMDA KALANLARI YAZIYORUM SONRADA KAGITTAKİLERİ YAZIYORUM HABERİN OLSUN KAGIDI ELİMDEN ALDILAR ÇÜNKÜ
11- FAKTÖR 13
12-KANDA PAT MUTASYON SEVİYESİ
13-LP (A)
14-HOMOSİSTEYİN
15-PLAZNMİNOJEN AKTİVATÖR İNHİBİTÖR
16-FOKTÖRXIII AKTİVESİ
UYGULAMA YÖNTEMDE ŞU YAZIYODU RERİFERİK KANDAN DNA İZALASYONU RAI-1 STRİP ASSAY İLE MUTASYON TARANAMASI YAZIYO CANIM YARDIM EDEBİLDİYSEM NE MUTLU BANA
BİRDE HEM KUŞUM VAR HEMDE BİR TES DAHA YAPTIRICAM KENDİM DOKTOR BİRŞEY DEMEDİ AMA TOKTAPİLAZMAYA BAKTIRICAM SONRA AKLIMDA YANE
İSOVİR SENDE İSTİYODUM BEBEBM KAÇ ZAMANDIR YAZOCAM MALUM OGLANLA UGRAŞIYORUM YEGENİMLE TEYZESİ
EGER BAŞKA SORUN OLUSA CANIM SEVE SEVE CEVAPLARIM OLURMU İŞŞALLAH BİR DAHA KİMSNEİN CANI YANMAZ BENDE HEM KAN PIHTILAŞASI VAR HEMDE PKO VAR PKO UÜZÜNDENDE RAHİM KISALABİLRİ DEDİ HEM KAN PIHTILAŞMASI VAR DEDİ HEMDE BİR GENİM ÇOK ÇALIŞIYOMUŞ ONDAN DURMUYO BEBEKLERİN DEDİ ŞİMDİ BİSMİLLAH DEDİK BAŞLADIK İLAÇLARA DÜN BAKALIM HAYAT NELER GÖSTERİCEK KBU ARADA DİYETE BAŞLA GFAZLA KİLON VARSABEN VERMEYE ÇALIŞIYORUM 15 KİLO VERDİM DAHADA ALLAHIN İZNİYLE VERİCEM İŞŞALLAH İLAÇLARIN4 TANE VERDİ ONLARIN YANINA GENE TAKVİYE EDİCEK İGNE VURUNUCAM HERGÜN 0.6 VE DÜŞÜK İGNESİ HAFTADA 1 BİR DURUMA GÖRE DEGİŞİR DEDİ DOKTOR BU KAN İGNELRİNİ SİGORTA KARŞILIYOMU VE HEYETLE ALINIYOMU ÇOK PAHALI BİR İLAÇMI CEVAP ALABİLİRSEM ÇOK SEVİNİCEM
BU ARADA KIZIM ÖLELİ 1 SENE OLDU 29 MAYISTA