cnm merhaba iki gündür giremedim sayfaya osman hoca art de cnm ama serklajı orda yapmadı jimerle çalışıyor orda yapıldı serklajım ama dışardan doktor geldiği için baya pahalıya mal oldu osman hoca başka doktor önerdi bana ozaman sigorta karşılar dedi ama ben onun yapmasını istedim tanımadığım bi doktora güvenemedim açıkçası 3000tlye mal oldu bana ama inan insan o anda para düşünemiyor çünkü benim baya açılma vardı biran önce olması gerekiyordu şuan akıntım baya azaldı sadece sabahları çok az oluyor salı günü kontrolümüz var bakalım nedicek merak ediyorum birde geçen gece bebeğimin bitanesi baya belli bişekilde tekme attı hatta karnımın üsütünden bile belli oldu ama birdaha olmadı hareketlerini hissedemiyorum hala22.haftaya kadar normalmiş ama ben endişeleniyorum hareketten ziyade belli biyerr toplanıyorlar karnımın o kısmı bikaç saniyeliğine sertleşiyor sonra geçiyor bunuda söylücem doktoruma normalmi acaba bu bilmiyorum aranızda böyle olan varmı
cok haklısın insan boyle durumlarda parayı dusunmuyor elbette,muhim olan dogru doktoru bulmak,senin de icine sindiyse kesinlikle deger,<osman hocanın artta muayenesi ne kadar ve her muayene icin mi ucret alınıyor yoksa muayene+kontrol sekilinde mi,aydınlatırsan sevinirm cunku ben de acaba bir iki defa biraz daha isnin uzmanı biriyle gorussem mi diye dusunuyorum.Cok sukur bu gunlere Allah´a emanet geldim,insallah bundan sonra da sorunsuz gecer hepimizin de.
Bana da anlattıgın sey kasılma gibi geldi,bu aylarda olması normal deniyor(braxton hicks kasılmalaları) ama ben de her defasonda cok telas ediyorum malum bizim durum normal gebelikler gibi olmuyor.Doktoruna bahset ve ne kadar sıklıkla olduguna dikkat et.Karnını ovma,hatta goguslerini banyo sırasında bile fazla bastırmadan ustunkoru yıka,goguslere ve karna masaj tarzı hareketler kasılmaları tetikliyor.
Sinem ben kasılmam olunca karnımı ovalardım dr ovalama rahimi uyarırsın demişti...
evet katılıyorum,bende oyle yapardım,hastanede hemsire hep uyarırdı,basına bela mı arıyorsun boyle yaparak diye.
Sağ ol canım. Yaş meyvelerden ekşimsi olanları yiyebiliyorum. Kayısı aldırayım bari. Of ya ne sorunlu hamileyim. Şu geniz akıntısı da ayrı bir dert. Allah başka sorun vermesin. Sen de çıkar meydana madem:
Sinem iyi arada oluyorsasaatte 5-6 yı geçmemeli miydi kızlar hatırlayan var mı?
ay canım sen su bile zor iciyorum diyorsun ben sana onu bunu ye diye akıl veriyorum,sonra aklım basıma geldi,kusuruma bakma