Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

1- lupus anti koagülani
2-protein C
3-PROTEİN S
4-AKTİVE PROTEİN C REZİSTANSI
5-ANTİTRAMBİN 111
6-MTHFR GEN MUTOSYONU
7-TROMBOFİLİ
8-ANTİKARDİOLİPIM TGM
9-ANTİKARDİOLİPİM TGB
10-ANA

BAK BUNLARI CERRAHPAŞADA VE ÇAPADA YAPTIRDIM SOUÇLARDA BİRŞEY ÇIKMADI

BUNLARIDA ARDA BEY YAPTI AKLIMDA KALANLARI YAZIYORUM SONRADA KAGITTAKİLERİ YAZIYORUM HABERİN OLSUN KAGIDI ELİMDEN ALDILAR ÇÜNKÜ

11- FAKTÖR 13
12-KANDA PAT MUTASYON SEVİYESİ
13-LP (A)
14-HOMOSİSTEYİN
15-PLAZNMİNOJEN AKTİVATÖR İNHİBİTÖR
16-FOKTÖRXIII AKTİVESİ

UYGULAMA YÖNTEMDE ŞU YAZIYODU RERİFERİK KANDAN DNA İZALASYONU RAI-1 STRİP ASSAY İLE MUTASYON TARANAMASI YAZIYO CANIM YARDIM EDEBİLDİYSEM NE MUTLU BANA
BİRDE HEM KUŞUM VAR HEMDE BİR TES DAHA YAPTIRICAM KENDİM DOKTOR BİRŞEY DEMEDİ AMA TOKTAPİLAZMAYA BAKTIRICAM SONRA AKLIMDA YANE
İSOVİR SENDE İSTİYODUM BEBEBM KAÇ ZAMANDIR YAZOCAM MALUM OGLANLA UGRAŞIYORUM YEGENİMLE TEYZESİ
EGER BAŞKA SORUN OLUSA CANIM SEVE SEVE CEVAPLARIM OLURMU İŞŞALLAH BİR DAHA KİMSNEİN CANI YANMAZ BENDE HEM KAN PIHTILAŞASI VAR HEMDE PKO VAR PKO UÜZÜNDENDE RAHİM KISALABİLRİ DEDİ HEM KAN PIHTILAŞMASI VAR DEDİ HEMDE BİR GENİM ÇOK ÇALIŞIYOMUŞ ONDAN DURMUYO BEBEKLERİN DEDİ ŞİMDİ BİSMİLLAH DEDİK BAŞLADIK İLAÇLARA DÜN BAKALIM HAYAT NELER GÖSTERİCEK KBU ARADA DİYETE BAŞLA GFAZLA KİLON VARSABEN VERMEYE ÇALIŞIYORUM 15 KİLO VERDİM DAHADA ALLAHIN İZNİYLE VERİCEM İŞŞALLAH İLAÇLARIN4 TANE VERDİ ONLARIN YANINA GENE TAKVİYE EDİCEK İGNE VURUNUCAM HERGÜN 0.6 VE DÜŞÜK İGNESİ HAFTADA 1 BİR DURUMA GÖRE DEGİŞİR DEDİ DOKTOR BU KAN İGNELRİNİ SİGORTA KARŞILIYOMU VE HEYETLE ALINIYOMU ÇOK PAHALI BİR İLAÇMI CEVAP ALABİLİRSEM ÇOK SEVİNİCEM
BU ARADA KIZIM ÖLELİ 1 SENE OLDU 29 MAYISTA

sen özelime yaz bebem o kitabı tam bende alayım okuyayım bari
Gezme tozma bebegi sag saglim dogur öle gez bebem son pişmanlık fazda vermiyo malesef ben hamile kalırsam gene işşallah yatmayı hiç düşünmüyorum yattımda ne oldu gene durmadı en azından strese girmem yatmaktan kendime dikkat ederim işte o kadar

kızlar yazıları okumaya calısıyorm ama pek vaktim yok yola cıkacam kayseriye kardeşimin yanına gidecem sınav var hafta sonu pazarteside doktora gidecem şu cok güvendigim doktora insallah hersey yolundadr yumurtalrım gelişiyodr kardeşimin biraz yanında kalıp kendimi parlamk istiyorm yigenimide sevecm 1hafta kadar giremicem Allah izin verirse gelince görüşmeye devam ederiz insaallah ben yokken kendinize iyi bakın insaallah geldigimde sadece güzel haberlr alırım benide duanıza katarsanz cok mutlu olurum allaha emanet olun

Paşam benim cleksan 0.6 rapora bağlandı ama sgk li bir hastanede bağlat rapora. Sonra aile hekimi bile yazıyor....

Hidenisko canım güzel haberler vermişsin. Maşallah...

Efulim hayırlı yolculuklar. Bir de canım sana bir tavsiyem olacak: Bizlerin çoğunun rahim ağzı yetmezliği dışında farklı sorunları da çıktı bence fakülteye git kayseride testlerini yaptır. En azından pıhtılaşmaları...

paşam;
seni okadar iyi anlıyorumki...ne desem boş yaşadıkların ve yazdıkların tek tek gözümün önünde canlandı hepsini bende yaşadım...birde üstüne bebeklerimi küvezde 15 gün kadar gördüm dokundum onlarla konuştum....sonrada elimden aldılar gittitiler yine elim bomboş...benim içimdeki en büyük ukde onları bir kez öpebilseydim enfeksiyon kapar diye öpemedim ...canım ya neyse artık toplanıp önümüze bakmamız lazım en azından senin sorunun saptanmış birde ben bulabilseydim acaba benim sorunum ne...serklajın güvenilirliği tartışılmaz...o kadar sancı çektim yinede açılma olmadı...buaradaki hamile arkadaşlara söyleyeyim güvenin serklaja kesinlikle koruyucu...benim bunun yanında kesin başka sorunumda var onu bulmam lazım...paşam teşekkürler desteğine...sen de üzülme önümüze bakalım eminim herşey güzel olacak.....BEN İNANIYORUM İYİ İNSANLARIN BU DÜNYADADA ÖTEKİ DÜNYADADA İYİLİK BULACAĞINA BİR GÜN BİZİMDE BEBEĞİMİZ OLACAK VE KİMSE ELİMİZDEN ALMAYACAK...

paşam çok teşekkürler yardımcı olmakta ne demek ben bunları araştırım...doktor ne diyecek bakalım ben adanada oturuyorum bende sizin gittiğiniz doktora gitmek isterim ama nasıl olacak bilmiyorum...bendede pco var acaba ondanmı...ama pco olup doğum yapan çok kişi var direk ne gibi bir ilişkisi var acaba..ben yeni doğum yaptıım 70 kiloyum şuanda daha 40 ım çıkmadı...dahada veririm ben normalde 55 kiloya kadar düşüşüyorum yinede düşerim..yardımın için teşekkürler yinede seninle görüşmek isterimm..

sutanesi Allah sabır versin.. çok zor evlat acısı yaşamak..Allah evladını kucağına almayı nasip etsin tez zamanda..
hidennisko geçmiş olsun.. dikkat et kendine..
chnb görüşmen güzel geçmiş serklajın kesinleşmiş bu konuda rahatmışsındır sanırım.. birde ayağını sürüyüp geldin mi denir ne denir kızlar senden sonra hamiş haberleri veriyorlar yalnız bırakmadılar seni :)) hareketlendi yine burası..
yaren, eylülgülü hayırlı olsun çok sevindim sorunsuz 40lı haftaları görmeniz dileğiyle..
regrete hadi artık senden de güzel bi haber bekliyorum

ANNE ve BEBEKLERİMİZ

Adı----------------------cinsiyeti----------adı-------------------------doğum tarihi------------serklaj
hidennisko--------------erkek-------------Ege------------------------04.07.2008-------------var
NarMik------------------kız&erkek---------SelinAlmina&SerkanÇınar-----02.06.2010-------------var
sofika-------------------kız---------------Filiz Erin------------------------01.07.2010----------var
cananur-----------------erkek-------------AhmetKaan-----------------07.07.2010-------------var
DERİSS------------------kız&erkek---------Ecrin&Barış-----------------23.12.2010-------------var
Edamecrin---------------kız----------------Gözde---------------------2010-------------------var
Yaren-------------------kız----------------Sezin----------------------20.02.2011-------------var
Güldenaz----------------kız-------------------------------------------------------------var
Tatlışoğlu---------------kız-----------------İlke-----------------------03.03.2011-------------var
Nuray-------------------kız----------------Özge----------------------20.03.2011-------------var
Şafak-------------------kız-------------------------------------------------------------var
Ayer82------------------erkek-------------------------------------21.04.2011-------------var
Özlem-------------------kız----------------Deniz----------------------02.05.2011-------------var
Eylem-------------------kız----------------Duru-----------------------16.05.2011-------------yok
Ardatuana---------------kız----------------Esila-----------------------13.06.2011-------------var
Elifce--------------------kız----------------EsmaEla--------------------18.06.2011------------var
sbl1980------------------kız----------------Duru-----------------------01.07.2011------------var
Mavilinilay----------------kız----------------Ekin-----------------------01.08.2011------------var
Selen_k------------------kız----------------Beren----------------------18.08.2011------------var
minimini------------------kız----------------Beril------------------------05.09.2011------------var
samyeli------------------erkek--------------Eymen---------------------09.09.2011------------var
Crameren----------------erkek--------------Mert-----------------------13.09.2011------------var
melekceren--------------kız-----------------Melis----------------------16.09.2011------------var
gamze81----------------erkek---------------ErsanÇınar-----------------17.09.2011------------yok
elza81------------------erkek---------------Demir----------------------21.09.2011------------yok
erdennazlı---------------kız-----------------Beren----------------------22.09.2011------------var
arzufirdevs--------------kız-----------------İnci----------------------- 22.09.2011-------------yok
tuubaaoz---------------erkek---------------Kıvanç----------------------28.10.2011------------var
sumeyye25--------------kız-----------------NisaNur---------------------29.10.2011------------var
medusa_0403------------kız-----------------ElvinEce--------------------20.11.2011-----------var
nursin1981--------------kız&erkek-----------Elvinİpek&EymenKaan--------09.12.2011-----------var
ceylinirem---------------erkek---------------Enes------------------------16.12.2011-----------var
kardelen086------------kız&kız--------------Almina&Destina----------------------------------yok
Boncuk26---------------erkek---------------Kerem-----------------------07.01.2012-----------var
deryak53---------------------------------------------------------------------------var
Bermel------------------erkek----------------------------------------------------------var
girl85------------------------------------------------------------------------------var

HAMİLELERİMİZ

Adı----------------------cinsiyeti--------------------------beklenen doğum tarihi------serklaj:
sinannuray-------------erkek------------------------------04.06.2012--------------------var
Fadik----------------------------------------------------------------------------var
melikee--------------------------------------------------------------------------var
arzufirdevs-------------erkek------------------------------06.09.2012--------------------yok
sofika-------------------kız-------------------------------09.09.2012--------------------var
chnb--------------------erkek------------------------------08.12.2012----------------------yok
sezen_kayaalp-----------------------------------------30.12.2012---------------------yok
hidennisko---------------------------------------------25.01.2013---------------------yok
yaren58---------------------------------------------------------------------------yok

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ

Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
duyaydin-------------------
NarMik---------------------
eylülgülü-------------------
Regrete---------------------:97:
jorjet-----------------------:97:
paşam3405------------------:86:

Son düzenleme:
Doktor Tavsiyelerimiz

Adı: Sofika
Serklajı Yapan Dr: dr.Dyawolow
Takip Eden Dr: dr.Dobreva
Sonuç: 37.hft normal doğum
-------------------------------------------------------------
Adı: tuubaaoz
Serklajı Yapan Dr: op.dr.Orçun Sezer
Takip Eden Dr: op.dr.Orçun Sezer
Sonuç: 37+5 normal doğum
Adı: ceylinirem
Serklajı Yapan Dr: op.dr.Ahmet Seçkin Önoğlu
Takip Eden Dr: op.dr.Ahmet Seçkin Önoğlu
Sonuç: 39+5 sezeryan doğum
Adı: Narmik
Serklajı Yapan Dr: prf.dr.Namık Demir-op.dr.Orçun Sezer
Takip Eden Dr: prf.dr.Namık Demir-op.dr.Orçun Sezer-op.dr.Şenay Aycan-op.dr.Levent Erkan-prf.dr.Mert Kazandı
Sonuç: 32+4 spinal sezeryan doğum
--------------------------------------------------------------
Adı: Fadik
Serklajı Yapan Dr: doç.dr. Arda Lembet
Takip Eden Dr: doç.dr. Arda Lembet
Sonuç: hamile
---------------------------------------------------------------
Adı: Cananur
Serklajı Yapan Dr: prf. dr. Cemil Akgül
Sonuç: doğum
Adı: Yaren
Adı: Nursin
Sonuç: sezeryan doğum
Adı: Twiks
----------------------------------------------------------------
Adı: Edamecrin
Adı: Tubaşeker
Serklajı Yapan Dr: Ali Gedikbaş
Adı: Crameren
Serklajı Yapan Dr: Ali Fuat Şengör
Adı: melikee
Serklajı Yapan Dr: op.dr. Akif Alkan
Takip Eden Dr: op.dr. Akif Alkan
Adı: girl85
Serklajı Yapan Dr: dr. Musa Yılmaz
Takip Eden Dr: dr. Musa Yılmaz
Adı: morkanat
Serklajı Yapan Dr: Filiz Bilgin Yanık
Sonuç: sezeryan doğum
Adı: Sinannuray
Serklajı Yapan Dr: Tuğrul Abacıoğlu
Takip Eden Dr: Tuğrul Abacıoğlu
------------------------------------------------------------------
Adı: hidennisko
Serkalajı Yapan Dr: Hüseyin Mutlu(Mecidiyeköy Maya Klinik)
------------------------------------------------------------------
Adı:sinem8484
Serklajı Yapan Dr: prf. dr. Osman Devlioğlu
Takip Eden Dr: prf. dr. Osman Devlioğlu

sofika senin bu serklajını takibini kim yapıyor canım yazarsan ekleyeyim
sinem8484 senin bebişlerin cinsiyetleri ne.. birde daha öncede yazmıştım benimde pembe akıntım bir hafta devam etmişti endişelenip dayanamayıp doktora gittim doktordan geldikten sonra kesildi.

Son düzenleme:
ANNE ve BEBEKLERİMİZ

Adı----------------------cinsiyeti----------adı-------------------------doğum tarihi------------serklaj
hidennisko--------------erkek-------------Ege------------------------04.07.2008-------------var
NarMik------------------kız&erkek---------SelinAlmina&SerkanÇınar-----02.06.2010-------------var
sofika-------------------kız---------------Filiz Erin------------------------01.07.2010----------var
cananur-----------------erkek-------------AhmetKaan-----------------07.07.2010-------------var
DERİSS------------------kız&erkek---------Ecrin&Barış-----------------23.12.2010-------------var
Edamecrin---------------kız----------------Gözde---------------------2010-------------------var
Yaren-------------------kız----------------Sezin----------------------20.02.2011-------------var
Güldenaz----------------kız-------------------------------------------------------------var
Tatlışoğlu---------------kız-----------------İlke-----------------------03.03.2011-------------var
Nuray-------------------kız----------------Özge----------------------20.03.2011-------------var
Şafak-------------------kız-------------------------------------------------------------var
Ayer82------------------erkek-------------------------------------21.04.2011-------------var
Özlem-------------------kız----------------Deniz----------------------02.05.2011-------------var
Eylem-------------------kız----------------Duru-----------------------16.05.2011-------------yok
Ardatuana---------------kız----------------Esila-----------------------13.06.2011-------------var
Elifce--------------------kız----------------EsmaEla--------------------18.06.2011------------var
sbl1980------------------kız----------------Duru-----------------------01.07.2011------------var
Mavilinilay----------------kız----------------Ekin-----------------------01.08.2011------------var
Selen_k------------------kız----------------Beren----------------------18.08.2011------------var
minimini------------------kız----------------Beril------------------------05.09.2011------------var
samyeli------------------erkek--------------Eymen---------------------09.09.2011------------var
Crameren----------------erkek--------------Mert-----------------------13.09.2011------------var
melekceren--------------kız-----------------Melis----------------------16.09.2011------------var
gamze81----------------erkek---------------ErsanÇınar-----------------17.09.2011------------yok
elza81------------------erkek---------------Demir----------------------21.09.2011------------yok
erdennazlı---------------kız-----------------Beren----------------------22.09.2011------------var
arzufirdevs--------------kız-----------------İnci----------------------- 22.09.2011-------------yok
tuubaaoz---------------erkek---------------Kıvanç----------------------28.10.2011------------var
sumeyye25--------------kız-----------------NisaNur---------------------29.10.2011------------var
medusa_0403------------kız-----------------ElvinEce--------------------20.11.2011-----------var
nursin1981--------------kız&erkek-----------Elvinİpek&EymenKaan--------09.12.2011-----------var
ceylinirem---------------erkek---------------Enes------------------------16.12.2011-----------var
kardelen086------------kız&kız--------------Almina&Destina----------------------------------yok
Boncuk26---------------erkek---------------Kerem-----------------------07.01.2012-----------var
deryak53---------------------------------------------------------------------------var
Bermel------------------erkek----------------------------------------------------------var
girl85------------------------------------------------------------------------------var

HAMİLELERİMİZ

Adı----------------------cinsiyeti--------------------------beklenen doğum tarihi------serklaj:
sinannuray-------------erkek------------------------------04.06.2012--------------------var
Fadik----------------------------------------------------------------------------var
melikee--------------------------------------------------------------------------var
arzufirdevs-------------erkek------------------------------06.09.2012--------------------yok
sofika-------------------kız-------------------------------09.09.2012--------------------var
sinem8484--------------------------------------------27.10.2012--------------------var
chnb--------------------erkek------------------------------08.12.2012----------------------yok
sezen_kayaalp-----------------------------------------30.12.2012---------------------yok
hidennisko---------------------------------------------25.01.2013---------------------yok
yaren58---------------------------------------------------------------------------yok

HAMİLELİK HABERİ BEKLEDİKLERİMİZ

Adı-----------------------Müjdeyi vereceği tarih
duyaydin-------------------
NarMik---------------------
Regrete---------------------:97:
jorjet-----------------------:97:
paşam3405------------------:86:

ne güzel çok hareketlendi liste yetişemiyorum hızınıza tam düzenledim bi baktım eksikler kalmış :)))

Son düzenleme:
Tuba canım benim ben boş bir dükkana giderim arkamdan dolar... Çok seviniyorum inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebelerimizi kucağımıza...

canım ben sadece tıp fakultesine gidiyorum ve orda da tesadufen kim varsa o bakıyor,takibimi surekli yapan bir doktorum yok.

chnb canım bildigim kadarı ile sen de vaginal jel kullanıyorsun.Benimkinin markası crinone ve gunde 1 tane kullanıyorum.Fakat asırı birikme yapıyor vajina agzında ve ben mudahale etmeden de cıkmıyor,sende boyle bir sıkıntı oluyor mu ve nasıl hallediyorsun.

Canım crinone jeli ben erken doğan oğlumda 7-8 haftalarda lekem olunca kullandım ama müdahalede bulunmamıştım . Sana niye verildi? Ben cleocin diye vajinal krem kullanıyorum. Şırıngaya ilaç çekilip sıkılıyor gece yatarken sıkıyorum. Beyaz krem çoğu bence sabah çıkıyor. Ama müdahale etmedim de kaşıntı yaptı...

canım ben 2 oglumda kullanmıştım o jeli hatta doktor dediki bana kahverengi gelir katı şekild ekorkma dedi normal yane öle gelmesi tatlım rahim agzının yumuşamasını engelliyo bebem rabbim evladını korusun işşallah saglıcakla alırsın kucagına
anladım canım işşallah o güne gelelim bakıcez inanıyourm bu sefer yavrularım durucem hemide ikiz olcek bakta görrüyamda gördümdeşansa kadere bakıcez şaka bir yanada tekede razıyım yeterki hayırlı saglıklı gelsinde beni bir daha bırakmasın kokusundan varlıgından mahrum etmesindesende maşşallah haftalar ilerliyo işşallah bu sefer durucak ben inanıyorum inan aklıma geldikte herzaman namazlarımda hepimize dua ediyorum
işşallah canım inanmam lazım inanmalıyım insan umudu için yaşıyo degilmi inan çok agladım testlerde birşey çıkmayınca en son genetikler verilicem herkeze verilen yerden vermediler eşime diyorum niye bizi başka bölüme yolladı sen panik atagım azdımı sana bu arada koronik panik atak hastasıyım ben neyse içeri girdik doktora dedim yavaş söyle ben rahatsızım demezmi genetikelrde birşey yok o an başımdan birşeyler döküldü sanki düntyanın ekseni durdu dışarı çıkana kadar tuttum kendimi eşimle çıktık çapadan eşim yüüryo konuşuyo teselli edicek oan kulaklarım durdu hiç ses girmiyo millet yürüyo okadar gözlerim dolduki gözlerim yaşından yeri görmedim okadar düşün yani eşim bakmış yanında yürümüyorum geri geldi paşa ne oldu diye şimdi dedim herşeyi yaptırdık güzel dedim peki neden birşey çıkmadı dedim kendimi ne suçladım bir bilsen o çocuklar benim yüzümden düştü diye allahım dedim bir sebebi olması lazım yoksa neden durmasın sonra arda beye gittim sonuç belli oldu ya gitmeseydim bu kerezde ne olucaktı söylüyüm sana gene gebe kalıcaktım diceklerdiki düşük ignesi vuralım vs durucak dicekltim gene allah bilir ama gene gdierdi sonra gene aglama krizleri vs ama arda beye gittim allah razı olsunki bu doktoru deyipte vesile olanlardan çok dua ediyorum cennetede giderlerse benim dualarım içindirneyse regreteyle gittik adama dedimki şansım kaç adam dediki allah izin verdigi sürece işşallah bu sefer durucak dedi üstümdan kocaman bir yük kalktı desem yeri çok agladım orda ama o kesin inan regrete korkar diye kadına sarılıp öpemedim insanları öpmek istedim sevinçten okadar olureve geldim eşime dedim böyle böyle nasıl aglıyorum sevinçetn ne dua aldılar benden cvesile olanlar memleketteki ablamı aradım garibim çok agladı sesi gitti telefonda çok agladık bu sefer durucak dedik kesin işşallah rabbimin izniylekendime söz verdim bu kerez gebe kalıyım kiseyle görüşmücem kimseyide istemiyorum sülalen olaraktan yanımda beni anlayan beni sevenlerle olucam işşallah çünkü bütün darbeler aileden geliyo ne sen sor ne ben söylüyüm kardeşim çok zor eşimin ailesi annesi beni çok aglattı kızımda strese girdim 2 sonra ömürümü kaybettim acaba diyorum omu sebep oldu eger o olduysa öteki tarafta kolum bozazında haberi olsun
ne istesen sor canım yardın seve seve ederim için rahatlasın bebeklerin için inan çok üzüldüm helede görmüşsün ömürümü gördüm halen gözümün önünden gitmiyo allahım esirgesin öylesi dahada zor inan sen yazmışsın gözümün önüne geldi bir salak eltim var bana geçen dediki boş boşuna sevinme çocukların ses vermedi cenneti garanti etmedin yani dedi allahım dedim neyse günaha girmiyim şimdi elime verseler zevkle öldürüm okadar olurallahından bulsun herkez işşallah bana çok çektirdi rabbime havale ettim onu ben ve kaynanamı en iyisi kimseye dememek gebeligimi öylede yapıcam işşallah eşimle kendim yeterim yavruma işşallahta kimseyede muhtaç olmam çok zor birine muhtaç olması çünkü

kız hep beni unutuyosun yoksa sen beni beyenmiyo sevmiyomusun

hmm,simdi baktim da cleocin enfeksiyona karsi kullaniliyormus,benimki ise bildigin vaginal progestan ve 1 ay once kasilmalarim olunca yazmisti doktor,su anda kullandigim tek progestan o-gunde 1 tane 100 grlik-gece yatarken uyguluyorum ben de ama sabah kendi doklmuyor,birkac gun sonra asirii birikince az bir miktar kendiliginden dokulse de vajina agzi hala tikali kaliyor.Tenturdiyota batirilmis kulak cubuklari ile hafifce sadece dis kisimda birikenleri disari cikartiyorum.ama can sikici oluyor biraz.

pasam sagol canim,insallah hepimiz de saglicakla ve gunu gelince aliriz yavrularimizi kucagimiza,bugun yazdiklarin beni yine hickiriklara bogdu,Allah' im kimseye evlat acisi vermesin insallah,sana da butun acilarini unutturacak hayirli evlatlar nasip etsin insallah,amin.
evet dedigin gibi jel bazen geri geliyir kati bir sekilde ama cogu da icerde kaliyor,belki yapisal farkliliktan dolayi boyle oldu bende bilemiyorum,ve kahverengi degil sarimtrak geliyor.

canım bendede doktor öle dedi ondan dedim işşallah bu sefer alıcez bebegimizi kucagımıza içime bir çeksen kokusunu oh dicem rabbim hayırlı evlatlar versin kardeşim hepimize

Son düzenleme:

Canım neden normal hap şeklinde olandan kullanmıyorsun? Şu vajinal ilaçlardan nefret ediyorum hem iterken korkuyorum hem çok ittiremiyorum hem de bayağı miktarı geri geliyor...

Paşam tüy dökücü kremler kimyasal içeriyor hamilelikte zararlıymış...

Tuba Eylülgülü de hamile. Fadikin oğlu Yusuf Eymen olacakmış inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…