- 22 Mayıs 2012
- 173
- 3
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.401
ne kadar zor bir durum bilirim Allah sabır versin basın sagolsun cok zor bende iki kez yasadım banada rahim agzı yetmezligi dendi ama baska hiçbir seye bakılmadı sana nasıl yardımcı olurum inan bende bilmiyorum sadece dua edebilirim iyi bir doktor bul ve muayene ol seni en iyi anlayacaklrdan ve seninle aynı şeyi yasayn bir arkadasımız var pasam o belki daha cok yardımcı olur cünkü onunda 3kaybı var ve serklaja ragmen kaybetti şimdi oda muayene oluyor sebebi belli gibi artık onunkı. seninkide serklaja ragmen dogum olduysa o daha iyi yardımcı olur onun adına konusmayayım rabbim sabır versin cok zor ama onlar bizim meleklerımz ahirette kavusacaz insaallah
chnb evet canım komşuymuşuz...çok sevindim iyikide gelmemişsiniz balcalıya çok ilgilenmiyorlar zaten ilkinde mecburiyetten gitmiştim pişman oldum...en sonda buradaki acıbadem hastanesine gittim...sen istanbuldamı kalacaksın yoksa hataya geri dönecekmisin...
ne kadar zor bir durum bilirim Allah sabır versin basın sagolsun cok zor bende iki kez yasadım banada rahim agzı yetmezligi dendi ama baska hiçbir seye bakılmadı sana nasıl yardımcı olurum inan bende bilmiyorum sadece dua edebilirim iyi bir doktor bul ve muayene ol seni en iyi anlayacaklrdan ve seninle aynı şeyi yasayn bir arkadasımız var pasam o belki daha cok yardımcı olur cünkü onunda 3kaybı var ve serklaja ragmen kaybetti şimdi oda muayene oluyor sebebi belli gibi artık onunkı. seninkide serklaja ragmen dogum olduysa o daha iyi yardımcı olur onun adına konusmayayım rabbim sabır versin cok zor ama onlar bizim meleklerımz ahirette kavusacaz insaallah
chnb evet canım komşuymuşuz...çok sevindim iyikide gelmemişsiniz balcalıya çok ilgilenmiyorlar zaten ilkinde mecburiyetten gitmiştim pişman oldum...en sonda buradaki acıbadem hastanesine gittim...sen istanbuldamı kalacaksın yoksa hataya geri dönecekmisin...
Canım bizim aileler İstanbulda. Ama benim yaklaşık 8 yaşında oğlum var onun okulu da var. Annemler Hataya geldi ona bakıyorlar okula gidiyor. Hatta bu akşam okuma bayramı var ve malesef katılamıyoruz...Okul açılınca bilmiyorum ama eşim kal diyor...
Canım bende enfeksiyondan olabilrmi diye düşündüm ama bir iki hafta önce idral yolu enfoksiyona bakılmış temiz çıkmıştı kürtajdan 1ay sonra muayenede yetersizlik çıkmıştı sanırım efulim arkadasimizinda kürtajdan sonra muayenede anlaşılmıştı yunus bey dikiş atılcak demişti Sen Arda beyi taniyorsun ısrar etsem dikiş atarmı?Anladım canım daha öncede yazmıştım burada Nuray arkadaşımız vardı demişti ki: Serklaj yalnız rahimime değil, beynime de atılacak. Sanırım bizleri psikolojik olarak da rahatlatıyor. Serklaj yapılacak mı bana sorununu ben de yaşadım içimde. Arda Bey ben hamile değilken gittiğimde hamilelik öncesi yapılan ölçümlerin önemli olmadığını söylemişti ki ben epey araştırdım dünyada yeni anlayış bu. Ama benim geçmiş öyküm servikal yetmezliğe uyuyordu. Yalnız benim enfeksiyon takibim yapılmamıştı bu konuda kafamda acaba enfeksiyondan mı sorusu vardı. Ama dünkü muayenede 2 cm e inmiş. Ben de şunu düşünüyorum. Cemil bey bana rahim boynun çok kısa demişti. Serklaj şart. Hem de her dr yapamaz. Ben bunu dün Arda Beye söyledim Cemil Beyi onayladı. Bu arada önceki serklajlarını hatırlattı ayağı çıkan bebeğin ayağını itip serklaj yaptığını. Ben de okuduğumu söyledim. Üçüz hikayesini eşimle okuduğumda çok etkilenmiştik.
Düşün ben 7. haftadan beri yatıyorum 2 cm se demek ki normalde Türk kadınlarının 4 cm miş ya. Benim 4 cm den daha kısaydı ve 12 artı 4 te 2 cm e indi.
2 dr de çok iyi. Hakkında hayırlısı olsun. Saırım sigortan Floranstada geçiyor di mi?
Evet kalmam iyi ama eşim dönecek geri. o da zor olacak... İnşallah senin de bulunur sebebin...benim ailemde ankarada burada yalnızız...bencede kal canım istanbulda okul açılıncaya kadar oğlunda gelir yanına...sen bebeğini kucağına alda daha çok güzel günlerde oğlunun yanında olursun inşallah...çünkü yabancı bir yerde mücadele etmek zorrr
canım işim var ama sırf seni merak edip girdim ama yine üzücü bayagı şeyler olmus senin durumun iyi galiba cok şükür herseyde cok daha güzel olacak insaallah bence patronunda izin veriyosa pazartesiye kadar dinlen iyi olur sen muradına erdin sayılır bi benle duyaydın kaldı darısı bizim basımıza AMİN
hidennisko canım cok üzüldm ama hersey yolunda galiba dinlen gecer insaallah o kanı görmek insanı mahvediyo bende cok kötü olmustum bayılmadım ama tansiyonum 6ya düşmüştü doktor cok endişelndi sürekli kusuyordm ama benimki acıyla son buldu insaallah sen aynı seyi yasamazsın bebegin yasıyosa sıkıntı yok insaalah
Canım şimdi öğrendim kan sonuclarımı 346.83 doktor normal demiş 1 hafta 10 gün sonra utrasyonla bakalım demiş cok şükür bugün lekelenmem olmadı inşallah tekrarlamaz şimdi yarın ise gideyim mı gitmeyimmi onu düşünüyorum patronum kendini iyi hissettiğin zaman gel yarım gün. Bikac saat isini halleder gidersin demişti yoksa Pazartesi'ye kadar dinlensemmi?
çok sağol canım...umarım benimde sebebim bulunur bu uğurda ne gerekiyorsa yapmaya hazırım...çünkü hişbirşey bu acıyı yaşamanın karşılığı olamaz.. paşam da bu konuda bana yardımcı olursa çok sevinicemmm.
Canım cok saol cok şükür her şey yolunda görünüyor inşallah sende duyaydinda arayı cok acmiyaksiniz bekliyorum guzel haberlerinizi
Canım bende enfeksiyondan olabilrmi diye düşündüm ama bir iki hafta önce idral yolu enfoksiyona bakılmış temiz çıkmıştı kürtajdan 1ay sonra muayenede yetersizlik çıkmıştı sanırım efulim arkadasimizinda kürtajdan sonra muayenede anlaşılmıştı yunus bey dikiş atılcak demişti Sen Arda beyi taniyorsun ısrar etsem dikiş atarmı?
Sigortam floransta geçiyor tabi Cemil bey Prof.fark olur mü bilmiyorum telde bilgi alırım
ayy canım inşallah demekki neymiş öyle türk filmlerindeki bi gecede olmuyormuş bu işler
Canım tek idrar yolu değil ki vajinal enfeksiyon kanda enfeksiyonda olabilir. Bir de tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan çıkar misali enfeksiyondan mı rahim ağzı kısalır, rahim ağzı kısaldığı için mi enfeksiyon olur belli olmuyor...Canım bilemiyorum...
arkadaşım acılarını yürekten paylaşıyorum,Allah bir daha yaşatmasın ve en kısa zamanda sağlıkla evlat sahibi olmayı sana,bana,isteyen herkese nasip etsin, amin..[/QUOT
çok sağol arkadaşım samimiyetinize çok inanıyorum...hani varya nasrettin hoca eşekten düşmüş...etrafındakiler hemen doktor çağıralım demişler hocada hayır bana benim gibi eşekten düşen birini çağırın ancak bana o yardım edebilir demişya:)))...bunun hesap beni gerçekten anladığınıza çok inanıyorum herşey için çok teşekküürler...sen şuan hamilemisin... amin canım allh isteyen herkesi evlat sahibi yapsın acı yaşatmasın...
arkadaşım acılarını yürekten paylaşıyorum,Allah bir daha yaşatmasın ve en kısa zamanda sağlıkla evlat sahibi olmayı sana,bana,isteyen herkese nasip etsin, amin..[/QUOT
çok sağol arkadaşım samimiyetinize çok inanıyorum...hani varya nasrettin hoca eşekten düşmüş...etrafındakiler hemen doktor çağıralım demişler hocada hayır bana benim gibi eşekten düşen birini çağırın ancak bana o yardım edebilir demişya:)))...bunun hesap beni gerçekten anladığınıza çok inanıyorum herşey için çok teşekküürler...sen şuan hamilemisin... amin canım allh isteyen herkesi evlat sahibi yapsın acı yaşatmasın...
benim 9 ay önce 20 haftalık bir kaybım oldu,geçen aydan beri de çalışıyoruz henüz hamile değilim inşallah en kısa sürede.. :)
:)) haklısını canım filimlerde ki gibi kolay olmadı cok çalıştık:) ovulasyon testniinde faydası olmuştur o günler daha cok çalıştık
Merhaba kızlar desteginiz için teşekkürler, bu saate kadar uyumuşum, stres mahvetmiş beni,
Kanamm devam ediyor, illaki yatmam mı lazım ? Ayakta gezinemem mı?
selam arkadaşlar.
ben sizleri sürekli takip ediyorum...bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.ilk gebeliğimde 18 haftalıkken bebeğimi kaybetim.ikinci gebeliğimide 24 haftalıkken erken doğum yaptım oğlum 15 gün yaşadı sonra onuda kaybettim.doğum yaptıran doktor sende rahim ağzı yetmezliği var dedi bundan sonra sana dikiş atılması lazım dedi.bende üçüncü gebeliğimde 12. haftada serklaj yaptırdım.ve sürekli sizleri bu sayfalardan okuyarak ve tavsiyelerinize uyarak hep yattım sadece wc ve doktora gitmak için kalktım.yardımcı kadın yemeğimi bile yatağa kadar getirdi çok ama çok dikkat ettim sonra akıntım artı ve sancılarımı durduramayınca 26 haftalıkken doğum yaptım ve kızımda 12 gün yaşadı ve onuda kaybedeli 10 gün oldu..kızlar lütfen benide aranıza alın çok kötü durumdayım.desteklerinize çok ihtiyacım var resmen kafam durdu bu kadar emeğim boşa çıktı .ne yapmalıyım inanın bilmiyorum sorunum ne onuda anlamış değilim... çarsizim sadece onu tek ama tek onu biliyorum...