Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

çok sağol canım...umarım benimde sebebim bulunur bu uğurda ne gerekiyorsa yapmaya hazırım...çünkü hişbirşey bu acıyı yaşamanın karşılığı olamaz.. paşam da bu konuda bana yardımcı olursa çok sevinicemmm.

Canım bizim aileler İstanbulda. Ama benim yaklaşık 8 yaşında oğlum var onun okulu da var. Annemler Hataya geldi ona bakıyorlar okula gidiyor. Hatta bu akşam okuma bayramı var ve malesef katılamıyoruz...Okul açılınca bilmiyorum ama eşim kal diyor...

çok sağol canım...umarım benimde sebebim bulunur bu uğurda ne gerekiyorsa yapmaya hazırım...çünkü hişbirşey bu acıyı yaşamanın karşılığı olamaz.. paşam da bu konuda bana yardımcı olursa çok sevinicemmm.

Canım bizim aileler İstanbulda. Ama benim yaklaşık 8 yaşında oğlum var onun okulu da var. Annemler Hataya geldi ona bakıyorlar okula gidiyor. Hatta bu akşam okuma bayramı var ve malesef katılamıyoruz...Okul açılınca bilmiyorum ama eşim kal diyor...

benim ailemde ankarada burada yalnızız...bencede kal canım istanbulda okul açılıncaya kadar oğlunda gelir yanına...sen bebeğini kucağına alda daha çok güzel günlerde oğlunun yanında olursun inşallah...çünkü yabancı bir yerde mücadele etmek zorrr

Canım bende enfeksiyondan olabilrmi diye düşündüm ama bir iki hafta önce idral yolu enfoksiyona bakılmış temiz çıkmıştı kürtajdan 1ay sonra muayenede yetersizlik çıkmıştı sanırım efulim arkadasimizinda kürtajdan sonra muayenede anlaşılmıştı yunus bey dikiş atılcak demişti Sen Arda beyi taniyorsun ısrar etsem dikiş atarmı?
Sigortam floransta geçiyor tabi Cemil bey Prof.fark olur mü bilmiyorum telde bilgi alırım

Evet kalmam iyi ama eşim dönecek geri. o da zor olacak... İnşallah senin de bulunur sebebin...

Canım cok saol cok şükür her şey yolunda görünüyor inşallah sende duyaydinda arayı cok acmiyaksiniz bekliyorum guzel haberlerinizi

hadi bakalım hayırlısı çok sevindim artık kafan rahat olsun çünkü dış gebelikte hemen böyle yi deyip geçmiyorlar demekki normal bir gebelik bu :) bence pazartesiye kadar dinlen ama yine sen bilirsin canım

arkadaşım acılarını yürekten paylaşıyorum,Allah bir daha yaşatmasın ve en kısa zamanda sağlıkla evlat sahibi olmayı sana,bana,isteyen herkese nasip etsin, amin..

Canım tek idrar yolu değil ki vajinal enfeksiyon kanda enfeksiyonda olabilir. Bir de tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan çıkar misali enfeksiyondan mı rahim ağzı kısalır, rahim ağzı kısaldığı için mi enfeksiyon olur belli olmuyor...Canım bilemiyorum...

Ahh tip okumadıgma cok pişmanım:) ben idral yolu enfeksiyonu erken doguma sebeb olur diye biliyorum tabi bilmediğim cok şey var cok dikkatli olmamız lazım Allah yardımcımız olsun

:)) haklısını canım filimlerde ki gibi kolay olmadı cok çalıştık:) ovulasyon testniinde faydası olmuştur o günler daha cok çalıştık

du bakalım geçen eşime çok çemkirdim şimdi o bana yanaşıyor dijital ovulasyon testi aldım henüz gülen yüzü göremedim yine de çalışmaya devam,eşim de çok çalıyor sabah 9 akşam 9 eve yorgun geliyor,ben geçen sefer nasıl hamile kalmışım valla bilmiyorum

Merhaba kızlar desteginiz için teşekkürler, bu saate kadar uyumuşum, stres mahvetmiş beni,
Kanamm devam ediyor, illaki yatmam mı lazım ? Ayakta gezinemem mı?

Sultantanesi,canım Allah sabırlar versin bu yaşadığın son acı olsun inşallah..Yaşadıkların gerçekten çok ama çok zor Biraz kendini toparlayınca daha detaylı bir araştırmaya girersin Allahın izniyle sorunun tespit edilir..Burda paşam arkadaşımız var Onun da 3 kaybı var malesef ( Önce üniversite hastanesine gitti bütün testlerini yaptırdı onlarda hiçbirşey çıkmadı daha sonra burda birçok arkadaşımızın gittiği Arda Bey'e gitti ve bu zamana kadar rahim ağzı yetersizliği denilerek geçiştirildiğini aslında hala yapılacak farklı testler olduğunu öğrendi O testlerin sonucuna göre pıthtılaşması olduğu ortaya çıktı oysa devltte pıhtılaşma da yaptırmıştı farklı bir teste çıktı şimdi farklı bir tedavi alacak ..Arkadaşım acın çok yeni hiçbirşey şuan seni teselli etmeye yetmez ama zaman herşeyin ilacı ..Hepimiz benzer acılar yaşadık bizi bizden iyi anlayan olamaz sende kafana bişey takılınca için sıkılınca yaz elimizden geldiğince destek oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…