- 27 Ocak 2011
- 1.557
- 38
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.421
Eylülgülü,canım çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin . ..Bundan sonra hep güzel haberler alırız inşallah sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eylülgülü,canım çok tebrik ederim Allah tamamına erdirsin . ..Bundan sonra hep güzel haberler alırız inşallah sende
kızlar merhaba bana geçen hafta perşembe günü serklaj yapılmıştı yazmıştım buraya benim hala akıntım bitmedi sarımtırak bi şekilde devam ediyor ilaçlarım bitti birtek kan sulandırıcı kullanıyorum bu akıntı normalmi acaba bide hala bebeklerin hareketlerini hissedemiyorum çok endişeleniyorum yaa nasıl geççek bu günler çok zor onlara bişey olmasında biz razıyız herşeye
Kızlar 2saat önce kanamam oldu, akintidir diye gittim baktım kilodumkan icinde, bayilmisim korkudan dişlerimi sikmisim zor ayiltmislar , Arda bey hemen memoriala yönlendirdi, ben istanbuldayim teyzemlerde, gittik , bebek gayet iyi kalp atışını da gördüm şükürler olsun. Arda bey dinlen dedi, progestan gerek görmedi, cok korktum kızlar cok, sizler bebeklerinizi kaybettiğinizde kim bilir neler yasadınız, Allah hepimize yavrularımızı bağışlasin, amiiiiinnnn
cnm doktorum 4 5 gün devam eder kanama olmadığı sürece sorun yok demişti.ben bursadayım cnm doktourm prof.osman devlioğlu buzamana kadar bi kişinin dikişi tutmadı dedi diktiklerimden inşallah dediği gibi çıkar çok şükür ağrım sızım yok ama insan endişeleniyor işte
merhaba kızlar bende hala bir gelişme yok birazdan cemil beye gidicem kalp atışı varmı bakıcaz, çok merak ediyorum bir o kadarda endişeliyim, hidenisko geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın, düşük çok zor erken dönem de olsa, inşallah bende senin korkutan o sonu yaşamam, yinede hakkımda hayırlısı ne ise o olsun tabi, kafam çok karışık kızlar, gidip şu soru işaretlerini gidereyim en iyisi, gelince gelişmelerden haberdar ederim..
canim masallah iyiye isaret bunlar,insallah srunsuz gecer bundan sonrasi da.Is konusuna gelince,bence gitsen bile kendini fazla yorma.Canım şimdi öğrendim kan sonuclarımı 346.83 doktor normal demiş 1 hafta 10 gün sonra utrasyonla bakalım demiş cok şükür bugün lekelenmem olmadı inşallah tekrarlamaz şimdi yarın ise gideyim mı gitmeyimmi onu düşünüyorum patronum kendini iyi hissettiğin zaman gel yarım gün. Bikac saat isini halleder gidersin demişti yoksa Pazartesi'ye kadar dinlensemmi?
Canım ben hastanedeyken Arda Beyin Elif ILGAZla yazdığı kitabı okudum. Bak ne yazıyor:
DES'E MARUZ KALMAES(diethylstilbestron) adı verilen bir ilaç 1950 lilerden 1970 lere kadar kadınlara düşüğü önlemek amacıyla öneriliyordu. DESe maruz kalan hamilelerde sıklıkla servikal yetmezliğe rastlandı. Ayrıca rahimde, servikste veya rahim kanalında şekil bozuklukları daha sık görüldü.
(30 lu ve 40 lı Yaşlarda Gebelik,Dr. Elif Ilgaz Aydınlar- Doç. Dr. Arda Lembet, Epsilon Y.,İstanbul 2008, s.117 )
Bu annene etki etmiş olabilir ama sana etki etmiş midir bilmiyorum. Unutmazsam Arda Beye sorarım...
Merhaba kızlar desteginiz için teşekkürler, bu saate kadar uyumuşum, stres mahvetmiş beni,
Kanamm devam ediyor, illaki yatmam mı lazım ? Ayakta gezinemem mı?
benim de serklaj sonrasi akintim azalarak devam etti 1 hafta kadar.basta pembemsi,sonra da sarimtrak sekilde.Normal mi bilmiyorum aslinda ama benim ilk serklajimda da oldugu icin cok telas etmemistim acikcasi.1 hafta icinde de kesilmisti.ne kadar dogru yaptim bilmiyrum ama serklaj sonrasi gunde 1 defa biokadinli suyla(1 litreye birkac damla) taharetlendim ,simdi de sirkeli suyla devam ediyorum.
oyy gecmis olsun canim,insallah kanaman kesilir en kisa zamanda
bende bursadayim canim,osman develiogluna giden arkadaslarim da oldu,bende dusundum bir ara kendisini,memnun olanlar cok.Bulvardaki yerine mi gidiyorsun(ART ti sanirim adi),orda mi yapti serklajini ve kaca mal oldu sana muayene ve serklaj?cok soru soruyorum ama burda mumkun mertebe birbirimizi aydinlatmaya cabaliyoruz ve bursali bir arkadasin tecrubesinin bana da faydasi olacaktir.Evet bana da tip fakultesinde akinti normal demislerdi ama kanama olursa gel demislerdi.Sana serklaj sanirim ikiz gebelik oldugu icin onlem amacli atildi,insallah sag saglim hepimiz de zamaninda aliriz yavrularimizi kucaklarimiza.Sana da gecmis olsun.
canim masallah iyiye isaret bunlar,insallah srunsuz gecer bundan sonrasi da.Is konusuna gelince,bence gitsen bile kendini fazla yorma.
canim kitabin ismi ne merak ettim,bende okumak isterim
canim bence bir sure sadece yatsan daha iyi olur,sikici biliyorum ama cogunlukla en cok ise yarayan da istirahat oluyor kanama durumlarinda.
Sultantanesi,canım Allah sabırlar versin bu yaşadığın son acı olsun inşallah..Yaşadıkların gerçekten çok ama çok zor Biraz kendini toparlayınca daha detaylı bir araştırmaya girersin Allahın izniyle sorunun tespit edilir..Burda paşam arkadaşımız var Onun da 3 kaybı var malesef ( Önce üniversite hastanesine gitti bütün testlerini yaptırdı onlarda hiçbirşey çıkmadı daha sonra burda birçok arkadaşımızın gittiği Arda Bey'e gitti ve bu zamana kadar rahim ağzı yetersizliği denilerek geçiştirildiğini aslında hala yapılacak farklı testler olduğunu öğrendi O testlerin sonucuna göre pıthtılaşması olduğu ortaya çıktı oysa devltte pıhtılaşma da yaptırmıştı farklı bir teste çıktı şimdi farklı bir tedavi alacak ..Arkadaşım acın çok yeni hiçbirşey şuan seni teselli etmeye yetmez ama zaman herşeyin ilacı ..Hepimiz benzer acılar yaşadık bizi bizden iyi anlayan olamaz sende kafana bişey takılınca için sıkılınca yaz elimizden geldiğince destek oluruz
kızlar ben geldimmmmm.. çok şükür kalp atışını duyduk, cemil bey 6+3 gibi gösteriyor haftasına göre kesenin boyutu gelişimide normal görünüyor dedi, onbeş gün sonra tekrar çağırdı ama bir şikayetin veya anormal hissettiğin bir durum olursa öncede gelebilirsin dedi.. Allah çok şükür çok mutmuyum şu anda inşallah sonuna kadar herşey sorunsuz ve yolunda gider...insanın mutluluğunun yarıda kalması kadar acı birşey yok hepimiz biliyoruz..
Herkes iyidir inşallah hidenisko geçmiş olsun benmde kananamam olmuştu 7. Haftamda 3 gün sürdü çok şükür durdu inşallah sennde duracaktır korkma inşallah bişey olmaz .
Bide bilenlere bişey sorcm serklajn fiyatı nedir acaba gerçi ne kadar olursa olsun farketmez ama merak ettim daha doktora gitmeme 1 hafta var acaba ne kadardır
Ya kızlar az önce kadınlığımdan utandım. Bazı illerde kadınlar kürtaj hakkımız elimizden alınamaz türünden pankartlarla eylem yapmışlar. Oh ne güzel gayet modern bir hanım onlara tepki gösterdi. Bebekler de keşke konuşabilip yaşam hakkımız elimizden alınamaz diyebilselerdi. Bence de kürtaj cinayettir. Bu görüşüm tamamen anti siyasi...
kızlar ben geldimmmmm.. çok şükür kalp atışını duyduk, cemil bey 6+3 gibi gösteriyor haftasına göre kesenin boyutu gelişimide normal görünüyor dedi, onbeş gün sonra tekrar çağırdı ama bir şikayetin veya anormal hissettiğin bir durum olursa öncede gelebilirsin dedi.. Allah çok şükür çok mutmuyum şu anda inşallah sonuna kadar herşey sorunsuz ve yolunda gider...insanın mutluluğunun yarıda kalması kadar acı birşey yok hepimiz biliyoruz..
canım çok sevindim burdan guzel haberler almak çok güzel bır daha mutlulugmuz yarım kalmaz insallah
canım ben agdasız yapamam bebeklerimdede yaptım malesefdahada olmazsa yaptır en temizi ben hamile kalınca işşallah agdaya devam edicem yapamazsamda bir çaresini bulurm artıkugraşamam jiletle tüy dökücüyle hemde temiz oluyo viyt tüy dökücü çok iyiymiş arkadaş kullanmış kesin onu kullan dedi bebek için ne kadarı iyi bilememİnşallah canım geçer. Bir de canım geriye doğru geniz akıntım var sürekli tükürüyorum. Halsizlikten elim ayağım titriyor. Ayağa kalkınca kalbim de çarpıyor yatmaktan mı?
H a bir de pıhtılaşma için kaş yapalım derken göz çıkarmayalım dedi. Hiç hareketsizlik iyi değilmiş.WC, banyo, yemeğe kalk dedi.
Ağdayı da sordum kendiniz yapacaksanız ya da çok temiz yerde yapılacaksa yapabilirsiniz dedi:))
Amin inşallah canım...
Amin canım benim . İnşallah sen de göreceksin bu güzel günleri:))
Vajinal baktı ya canım o zaman biraz akıntı var dedi. Belki ondan verdi antibiyotik. Bu arada canım bildiğimiz kolsuz atletlerin çıtlıtlıları var onu al. Yusuf Eymen çok güzel. Bu arada oğlum oğlum kız olursa Zeynep oğlan olursa Berat olsun diyor en yakın sınıf arkadaşları. AmA benim melek oğlumun da adı Berattı. OLUR MU KOYMAK KIZLAR FİKRİNİZ NE BU KONUDA. Bu arada aklıma Ahmet Arda geliyor. Sanırım Arda beyin ön ismi Ahmet:)
CANIM ÜZÜLEREKTEN BEN GELDİM GARİP PAŞA GELDİ BENDE İLK OGLUMU 20 2 OGLUMU 18 3 KIZIMIDA 17 HAFTA 6 GÜNLÜK KAYBETTİM KIIZMDA SERKLAŞ YAPILDI 25 GÜN DAYANDI MALESEF ÖGRETMİŞ GİBİ AYNI AYINDA GİTTİ YATTIM HİÇ KALKMADIM YERİMDEN BURDAKİLER ŞAHİT ONLAR DIŞARI ÇAIKARLARDI CAMDAN VS BAKARLARDI ÇOK KIZARDIM BEN YATAGA ÇAKILI KALMAMA RAGMEN DURMADI BEBEGİM BEBEGİMİ KAYBETMEDEN BİR GÜN ÖNCE REGRETE BANA GELMİŞTİ O GİTTİ YATIYODUM BACAKLARIM SIZLAMAYA BAŞLADI DEDİM ADET OLUCAKMIŞIM GİBİ AGRIYORDU İÇİMDEN ACABA DEDİM YOK PAŞA DİKİŞ VAR DEDİM PAZAR GÜNÜ AGRI VURMAYA BAŞLADI ASLINDA TAM OLAYI ANLATAYIM KAFAN KARIŞMASIN PAZARTESİ DOKTORA GİTTİM HERŞEY MÜKEMMEL DEDİ DİKİŞ İYİ VS EŞİMLE EVE GELDİK ARABAYLA NASIL SEVİNİYORUM SALI SABAHI UYANDIM WC GİTTİM BİRDE BAKTIMKİ BİR SIVI BİRİKMİŞ SÜMÜK KIVAMINDA BAKTIM GELİYO BURAYA YAZDIM EKİM ANNELERİNE YAZDIM BİZDEDE OLUYO KORKMA DEDİLER ALLAHIM BUNDA BİR TERSLİK VAR DEDİM SONRA KAÇIILMAZ SON PAZAR SABAHI SIVI TUVALET KAGIDINI DELDİ GEÇTİ TAM SİZLDİM MERCİMEK TANESİ KADAR LEKE GELDİ EŞİMDE MUTFAKTA DEDİM CANIM BAK DEDİ KORKMA DİKİŞ VAR SONRA KAHVALTI YAPALIM STRES ETME DEDİ BENİM BİR KUŞUM VAR ADI PAŞA YANİ RUMUZUM OGLAN BANA BAKIYO KAFESTEN EŞİM MUTFAGA GÖTÜRÜYO EŞİMİ SEVEN PAŞA GERİ GELDİ ODAYA GÖZÜ,NÜ DİKTİ BAKIYO EŞİME PAŞA NEDEN BANA ÖLE BAKIYO DEDİM SANA ÖLE GELİYO DEDİ SONRA KAFESTEN UÇTI KARNIMA KONDU NASIL HUZURSUZ ANLATAMAM KUŞ YANIMDA BİRİ VARDA SANKİ ONA KLIZIYO GİBİ HUZURSUZ OLDU EŞİME DİYORUM BU NEDEN ÖLE YAPIYO BİRŞEY OLMAZ YA HERŞEYİ KAFANA TAKMA DEDİ SONRA SANCILARIM SIKLAŞTIMI SANA EŞİME DİYORUM DOGURM SANCISI BU YOK DİKİŞ VAR DEDİ YOK DEDİM BEN 2 ÇOCUK DOGURDUM KESİN DEDİM SONRA PAŞA Bİ RO YAN BİR BU YANA UÇMAYA BALLADI DEDİM NE OLUR ÖMÜRÜME BİRŞEY OLUCAK TAKSİ ÇAGIR ALLAHIM RARARIZ KİMSE YOK 2 YERİ ARADI EŞİM EN SON İLK ARADIGINI ARADI YALVARIYO ADAMA ABİ NE OLUR EŞİM HAMİLE EVDE TEK BIRAKAMIYORUM ADRESİ VERİİRYİM YOLLA ALLAH RAZI OLSUN O ABİDEN ADAM ADRESİ VERMİŞ YOLDAN ÇEVİRMİŞ YOLLAMIŞ HASTANEYE GİTTİK BAKTILAR ACİLDE RAHİM 2 CM AÇILMIŞ DEDİ DOKTORSONRA DEDİM NE OLUR BİRŞEY YAPIN ÖMÜRÜM DURSUN BARI DİKİŞ TUTAMAZSA HİÇ BİRŞEY YAPAMAYIZ DEDİLER SONRA SERUM TAKTILAR BANA BEBEK DURSUN DİYE BİR BAKTIM SANCILARIM SIKLAŞTI ALLAHIM NE OLUR ÖMÜRÜMÜ KIZIMI BANA BAGIŞLA DEDİM MİLLET GELİYO BAŞIMA KIZIM ÜZÜLME ALLAH BÜYÜK SONRA KIZIM KESEYİ BİR ZORLADI ALLAHIM NE OLUR DEDİM 2 ZORLADI ALLAHIM YALVARIRTIM EDİM 3 ZORLADI ALLAHIM YAPMA NE OLUR DEDİM YATAK BATTI BEBEGİM SUYUYLA ALLAHTAN REFAKATÇILAR VARDI 2 KADIN BAGIRDI ELİMİ TUTTULAR KALDIRDILAR BENİ DOKTOR GEL DOGUM HANEYE DEDİ GİTTİM PEŞİNDEN ALLAHIM BEBEK SESLERİ BENİ MAFFETTİ SONRA DEDİ BEBEGİN KÜÇÜK KURTARAMAYIZ DEDİM BİLİYORUM SERKLAJIMDA OLAN BAYANDA ORDAYDI ŞANSIMA ONUDA ÇAGIRDI DİKİŞLERİMİ CANLI ALDI CANIM YANDI YALVARDIM NE OLUR BİRŞEY YAP DEDİ CANIM SUYUN GHELMESEYDİ BEBEK DURSAYDI SANCI OLMASYADI YAPICAKTIM AMA HERŞEY DOGUMU GÖSTERİYO DEDİ ALLAH VAR OKADAR AGLADIM BAGIRDIM BİR SES DEMEDİ SONTA KIZIMI KENDİ AŞAGIYA ÇEKTİ ÖMÜRÜM GELMEK İSTEMİYORDU ANNESİNİ BIRAKMAK İSTEMİYORUMDU AŞAGIYA ÇEKERKEN CANIM NE ACIDI SONRA BEBEGİ ALIN DEDİLER YEMYEŞİL ÖRTÜNÜN ÜSTÜNDE YATIYODU ALTINA GAZLI BEZ KOYMUŞLARDI DOKTOR BEKLE AZ KANAMAN KESİLSİN DEDİ BİR HASTA GELDİ ONU DOGURTULAR BENDE KAFAMI KALDIRDIM KIZIMI GÖRDÜM SİMSİYAH SAÇLARI VARDI KÜÇÜCÜKK BEDENİ ORDA ÖLE YATIYODUDOKTORA DEDİM NE OLUR DAYANAMIYORUM BİR İGNE YAP BENİ YAVRULARIMIN YANINA YOLLA DEDİM DOKTORDA DAHA GENÇSİN DEDİ GENE OLUR ARAŞTIRMAYA GİR SEN DEDİ İSTEDİM ÖMÜRÜMÜ BİR KERE VERİN NE OLUR GÖRÜYÜM KOKLUYUM ÖPÜYÜM DEDİM BENDEN KAÇIRDILAR KIZIMI OLMAZ DAHA KÖTÜ OLURSUN DEDİLER OGULLARIMI HİÇ GÖRMEMİŞTİM KIZIMI GÖRDÜM GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMİYO GÜZEL KIZIMIN BEDENİSONRA ODAYA ÇIKARDILAR BENİ HERŞEY BİTMİŞTİ BEBEK AGLAMA SESLERİ MİLLLET EMZİRİYO DEDİLER BURDA YATMASIN SERVİSE ÇIKARIN ÜÜZLÜYO GARİP DEDİLER DUYDUM SESLERİNİ DOKTORLARIN EŞİM GARİP EŞİME DEMEMİŞLER BEBEGİN ÖLDÜGÜNÜ DEDİ CANIM NASILSIN İYİİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM DEDİM SONRA ÖMÜR NASIL DEDİ NASIL BAK BAKALIM DEDİM AYAGA KALKTIM ARABADAN ÖNÜMDEKİ ÖRTÜYÜ KALDIRIM NASIL YANİ DEDİ YOK DEDİM GENE YETEMEDİM ÖMÜRÜME DEDİM BAŞLADIM AGLAMAYA BENİ EŞİM GİYDİRDİ AGLIYORUZ SONRA EŞİMİN YANINA ANNESİ ERKEK KARDEŞLERİ GELDİ ODAYA ONLARI AGLARKEN GÖRÜNCE BAŞLADIM SİNİR KRİZİ GEÇİRMEYE GİDİN NE AGLIYOUSUZ KOVDUM HEPSİNİ ACIMDAN SONRA BAN BİRŞEY OLDU VUCUDUM UYUŞTU KENDİ KONTÜROLÜNÜ KAYBEDERMİ İNSAN NASIL BAGIRIYOURM DOKTORLAR HEÖŞİRELER GELDİ BENİ ZOR TUTUYOLAR DOKTORLAR SİZ ÇIKIN DİYO BEN BAGIRIYOURM CVANIM YETEMEDİM GENE GİTTİ DİYE EŞİM BİRYERDEN BAGIRIYO KURBAN OLUYUM BEN SANA GENE OLUR DEDİ DURDU ÇIKMAK İSTEMEDİ EŞİM ORDAN DOKTORLAR ÇIARIN DEDİ EŞİMİ KARDEŞLERİ SÜRÜKLÜYE SÜRÜKLÜYE GÖTÜRDÜLER DIŞARI GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN NE GİTMİYO BİLİYOMUSUN KÜÇÜK ERKEK KARDEŞİNİN EŞİM AGLARKEN SARILDI SIRTINA NASIL VURUYO ABİ AGLAMA GENE OLUR DİYE SONRA İGNE VURUNCA AZ SAKİN OLDUM SALAK GİBİ OLURYA İNSAN O HESAP GECE KORİDORLARDA GEZDİM DURDUM CAMLARDAN BAKTIM DURDUM AGLAMAMDA CABASI ELİM KARNIMDA SABAH EZANLARINA KADAR AGLADIM DURDUM ÖMÜRÜM YOKTU KARNIMDA KİM BENİ TEKMELİCEK BEN KİME KIZIM DİCEM YEMEDEN İÇMEDEN KESİLDİM 2 GÜN YATTIM HASTANEDE EŞİM KORASPİRİN İÇTİ DEDİ KANAMAM ÇOKTU İGNE VURDULAR KANIM KATIŞALSIN DİYE ANLICAGIN HASTANEDEN ÇIKTIM KAYNANAM EŞİM BEN ARABAYA BİNİCEZ EŞİMEDE VALİZİ HAZIRLAMIŞTIM BAK OLURDA GENE DURMAZSA BUNU GETİR DEDİM İÇİME DOGMUŞ SANKİ ÇIKTIK DIŞARI ANNESİ EİM ÖNDEN GİDİYO BEN ARKADAN YÜRÜYORUM EŞİM ARABANIM BAGAJINA KOYDU VALİZİ BEN İSE ARKAMI DÖNDÜM BAŞLADIM OKUMAYA HASTANENİN YAZISINI GENEMİ HA GENEMİ ALDIN KIZIMI EY KOCA HASTANE DEDİM ÇÖKTÜM KENARA AGLAMAYA EŞİMDE BENİ GÖRÜNCE BAŞLADI AGLAMAYA KURBAN OLURM YAPMA BAK ALLAHTAN HERŞEY DEDİ EVE GELDİK BENİ EŞİM YIKADI GİYDİRDİ HADİ BEBEGİM YE DEDİ BOGAZIMDAN GEÇSE İÇİCEMDE ÇORBAYI GELMEDİ YUTKUNAMADIM BEN ÇOK İYİ ANLIYORUM SENİ ŞUANKİ PSİKLOJİNİ BENDE ÇOK SORDUM NEDEN NEDEN ALLAHIM BEN SANA NE YAPTIM DİYE BİR SEBEBİ OLMALIYDI SEBEBİ YOKTU ELİM AYAGIM KİTLENMİŞTİ GÖGÜZLERİM ŞİŞTİ SÜTLERİM BOŞA GİTTİ KIZIMA ALINAN OYUNCAKLAR KIYAFETLER TEMİLZİK YAPARKEN BİR BİR ÖNÜME GELDİ YAVRUM DEDİM AGLADIM EŞİM MEMLEKETE GÖTÜRDÜ BENİ AMA NE ÇARE ORDADA AYNIYDIM SONUÇ 2 EKEK 1 KIZ KAYBETTİM DİKİŞE RAGMENselam arkadaşlar.
ben sizleri sürekli takip ediyorum...bende sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.ilk gebeliğimde 18 haftalıkken bebeğimi kaybetim.ikinci gebeliğimide 24 haftalıkken erken doğum yaptım oğlum 15 gün yaşadı sonra onuda kaybettim.doğum yaptıran doktor sende rahim ağzı yetmezliği var dedi bundan sonra sana dikiş atılması lazım dedi.bende üçüncü gebeliğimde 12. haftada serklaj yaptırdım.ve sürekli sizleri bu sayfalardan okuyarak ve tavsiyelerinize uyarak hep yattım sadece wc ve doktora gitmak için kalktım.yardımcı kadın yemeğimi bile yatağa kadar getirdi çok ama çok dikkat ettim sonra akıntım artı ve sancılarımı durduramayınca 26 haftalıkken doğum yaptım ve kızımda 12 gün yaşadı ve onuda kaybedeli 10 gün oldu..kızlar lütfen benide aranıza alın çok kötü durumdayım.desteklerinize çok ihtiyacım var resmen kafam durdu bu kadar emeğim boşa çıktı .ne yapmalıyım inanın bilmiyorum sorunum ne onuda anlamış değilim... çarsizim sadece onu tek ama tek onu biliyorum...
CANIM SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM BEBEM BENİM İİŞŞALLAH DEVAMINIDA GÖRÜCEN İNANIYORUM BUNA BENinşallah canım, hayırlısıyla hep birlikte son haftalara kadar devam edelim..
Bu arada ben acayip gerginim, hersey batıyor bana. Bugün oğlumu cok azarladım bir sürü tehdit ettim, zaten icine kapanık sessiz bir cocuk, icim acıyor ..bu gerginliğim hamilelikle ilgili, oğlumda da olmuştum ...oysa ki bu sefer herseyi cok güzel yasamaya niyetliyim kismetse, hormonlarla mı alakalı acaba?