- 11 Mayıs 2007
- 1.032
- 27
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.381
çok şükür bebek iyi olduktan sonra bizde iyi oluruz:))Kızlar 2saat önce kanamam oldu, akintidir diye gittim baktım kilodumkan icinde, bayilmisim korkudan dişlerimi sikmisim zor ayiltmislar , Arda bey hemen memoriala yönlendirdi, ben istanbuldayim teyzemlerde, gittik , bebek gayet iyi kalp atışını da gördüm şükürler olsun. Arda bey dinlen dedi, progestan gerek görmedi, cok korktum kızlar cok, sizler bebeklerinizi kaybettiğinizde kim bilir neler yasadınız, Allah hepimize yavrularımızı bağışlasin, amiiiiinnnn
Kızlar 2saat önce kanamam oldu, akintidir diye gittim baktım kilodumkan icinde, bayilmisim korkudan dişlerimi sikmisim zor ayiltmislar , Arda bey hemen memoriala yönlendirdi, ben istanbuldayim teyzemlerde, gittik , bebek gayet iyi kalp atışını da gördüm şükürler olsun. Arda bey dinlen dedi, progestan gerek görmedi, cok korktum kızlar cok, sizler bebeklerinizi kaybettiğinizde kim bilir neler yasadınız, Allah hepimize yavrularımızı bağışlasin, amiiiiinnnn
Canım cok gecmis olsun benimde ilk gebelikte 6.haftada kanama olmuştu doktor kimildamadan yatırmıştı 2 hafta sonradan geçmişti sende kimildamadan yat Rabbim bebeğini korusun
senin durumun nasıl canım?
merhaba kızlar bende hala bir gelişme yok birazdan cemil beye gidicem kalp atışı varmı bakıcaz, çok merak ediyorum bir o kadarda endişeliyim, hidenisko geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın, düşük çok zor erken dönem de olsa, inşallah bende senin korkutan o sonu yaşamam, yinede hakkımda hayırlısı ne ise o olsun tabi, kafam çok karışık kızlar, gidip şu soru işaretlerini gidereyim en iyisi, gelince gelişmelerden haberdar ederim..
çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için inanın çok ihtiyacım var en iyi beni siz anlayabilirsiniz... hidennisko sanada çok geçmiş olsun bu son endişelenmen olsun inşallah... evet benim sonuncuda serklaj olmuşdum 12. haftada... şuan ben adanada yaşıyorum görev dolayısıyla buradayız.burada riskli gebeliklerle ilgileniyor diye prof. e gittik ama sonuç malum işte... ama bende kanda pıhtılaşmaya felan bakılmadı acaba ondanmı bilmiyorum...progesteron ve kasılma önleyici ilaç kullandım....düşüncelerinize fikirlerinize açığım lütfen aklınıza bişeyler geliyorsa bana yardımcı olun.....allah kimseyi evlatla sınamasın evlat acısı vermesin ... tekrardan teşekkürler kızlar inşallah teker teker kucağınıza bebekleririnizi alırsınız
Canım şimdi öğrendim kan sonuclarımı 346.83 doktor normal demiş 1 hafta 10 gün sonra utrasyonla bakalım demiş cok şükür bugün lekelenmem olmadı inşallah tekrarlamaz şimdi yarın ise gideyim mı gitmeyimmi onu düşünüyorum patronum kendini iyi hissettiğin zaman gel yarım gün. Bikac saat isini halleder gidersin demişti yoksa Pazartesi'ye kadar dinlensemmi?
cnm doktorum 4 5 gün devam eder kanama olmadığı sürece sorun yok demişti.ben bursadayım cnm doktourm prof.osman devlioğlu buzamana kadar bi kişinin dikişi tutmadı dedi diktiklerimden inşallah dediği gibi çıkar çok şükür ağrım sızım yok ama insan endişeleniyor işte
tçok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için inanın çok ihtiyacım var en iyi beni siz anlayabilirsiniz... hidennisko sanada çok geçmiş olsun bu son endişelenmen olsun inşallah... evet benim sonuncuda serklaj olmuşdum 12. haftada... şuan ben adanada yaşıyorum görev dolayısıyla buradayız.burada riskli gebeliklerle ilgileniyor diye prof. e gittik ama sonuç malum işte... ama bende kanda pıhtılaşmaya felan bakılmadı acaba ondanmı bilmiyorum...progesteron ve kasılma önleyici ilaç kullandım....düşüncelerinize fikirlerinize açığım lütfen aklınıza bişeyler geliyorsa bana yardımcı olun.....allah kimseyi evlatla sınamasın evlat acısı vermesin ... tekrardan teşekkürler kızlar inşallah teker teker kucağınıza bebekleririnizi alırsınız
Maşallah değerin güzel. Dr ni belirledin mi?
İnşallah güzel geçecek canım bak biz burada ikiz gebelik geçiren arkadaşların mutluluğuna şahit olduk. Tuba arkadaşım seni listeye eklesin mi? Sofika arkadaşımız var Bursadan...
hakkında hayırlısı olsun inşallah..bu arada ben de kendi durumumu araştırıyorum..neden erken kısalma oluyor diye 3 ve 4. gebeliklerde böyle ama ilkn iki de de 3 kg taşımama rağmen emr vardı demek ki o zaman da bi anormallik var dr 2. doğumda yırtılmıştır diyor sanmıyorum
zor bir doğum değildi..bebeğinizi beklerken sizi neler bekler isimli bir kitap var sizde duymuş veya okumuşsunuzdur orada da raslamıştım erken doğuma neden olan anormal rahim yapıları oluşumunda annelerimizin hamilelikte kullandığı bazı ilaçlar etkili olabiliyormuş
mesela annem de der adet olmadım ebe bana bir hap verdi test filan yapmadı sonra sancım çok oldu gittim test yaptı hamileymişim iyi tutunmuş dedi diye belki de verdiği ilaç sentetik östrojen bilmiyor kısaca günümüz varmış o yıllarda modaymış des denen ilaçlar 75 lerde şimdi bu tip arızalar çıkabiliyor yani
çok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için inanın çok ihtiyacım var en iyi beni siz anlayabilirsiniz... hidennisko sanada çok geçmiş olsun bu son endişelenmen olsun inşallah... evet benim sonuncuda serklaj olmuşdum 12. haftada... şuan ben adanada yaşıyorum görev dolayısıyla buradayız.burada riskli gebeliklerle ilgileniyor diye prof. e gittik ama sonuç malum işte... ama bende kanda pıhtılaşmaya felan bakılmadı acaba ondanmı bilmiyorum...progesteron ve kasılma önleyici ilaç kullandım....düşüncelerinize fikirlerinize açığım lütfen aklınıza bişeyler geliyorsa bana yardımcı olun.....allah kimseyi evlatla sınamasın evlat acısı vermesin ... tekrardan teşekkürler kızlar inşallah teker teker kucağınıza bebekleririnizi alırsınız
Yok canım önce keseyi göreyim sonra klap atışları tabi suan devlete gidiyorum esimin çalıştığı hastane ama tabi bı kaç hafta sonra doktoruma karar vermem lazım aklımda Arda beyle Cemil bey var burda Cemil beyin cok hastası var mutlu sona ulaşan o yüzden aklımda belkide dikişi ona attirip kontrollere Arda beye giderim birde su var ben kendimi dikişe cok hazırladım sanki dikiş atılmazsa yine Kaybedicem gibi düşünüyorum Arda bey yada Cemil bey takip edelim derse diyede korkuyorum ısrar etsem yapmazlar mı?
Canım şimdi öğrendim kan sonuclarımı 346.83 doktor normal demiş 1 hafta 10 gün sonra utrasyonla bakalım demiş cok şükür bugün lekelenmem olmadı inşallah tekrarlamaz şimdi yarın ise gideyim mı gitmeyimmi onu düşünüyorum patronum kendini iyi hissettiğin zaman gel yarım gün. Bikac saat isini halleder gidersin demişti yoksa Pazartesi'ye kadar dinlensemmi?