- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
-
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.081
Canım seni burada görmek cok guzel saatlerdir yazmaya çalışıyorum olmuyor nette problem var sanırım cok korkmussun ama normal okurken hissettim o korkuyu ama cok şükür ikinizde iyisiniz Rabbim korusun bebeğini...
Sen o testi kullanırken hamile kaldın dımı?o gün biraz paniklerim ama ovulasyon topiklerini dolaştım icim rahatladı bu günleri değerlendirdik gerisi Allahtan artık
chnb iyi olmana cok sevindim,zor basladi hamileligin zor devam ediyor,insallah bundan sonrasi sorunsuz olur.Aslinda muhim olan sonunun guzel olmasi,bu yolda yasanan her olumsuzluk hemen unutulacak.Allahim sana da hepimize de sag saglim ve zamaninda dogumlar yapmayi nasip etsin insallah,dualarim hepimiz icin.
hidennishko kan degerlerinin yukselmesi cok sevindirici,insallah hic bir sorun olmayacak
melegim ve askim serklaja ragmen dogum oldu demissin,sebebi ne dediler,suyun mu geldi,sancilari mi durduramadilar nasil oldu .Allah sabir versin ve kimseye evlat acisi yasatmasin insallah,bu seferki gebeliginde de buyuk ihtimal dikis atilir ama buna yine de doktorunla birlkte karar vereceksiniz.Allah yardimcin olsun,gelismeleri bizimle de paylas.
Bu arada serklaj yaptıran arkadaşlar normal ameliyat önlüğü ile mi giriliyor kaç dakika yaklaşık? Hastanede bir gün mü kalınıyor?
selam kizlar daha once 22haftalik serklajim olmasina ragmen dogum yaptim simdi 12haftada 41mm olculdu tekrar bakilacak acaba neyapmaliyim tedbir amacli attirmammi gerek...
Bu arada serklaj yaptıran arkadaşlar normal ameliyat önlüğü ile mi giriliyor kaç dakika yaklaşık? Hastanede bir gün mü kalınıyor?
Merhaba arkadaşlar
Dayanamadım vın aldırdım eşime. Yalnız elimde serum var diye tek elle yazıyorum...Geçmişi okudum yazacağım. Hepinize dua ve iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum...
Arkadaslar inanamıyorum labaratuar uzmanı 3 haftalık hamile oldugumu söyledi , 29 çıktı degerim, 2-3 gün sonra yenileyelim tahlili dedi , şoktayım!
kızlarrr ben kürtaj olalı 42 gün oldu adet olmadım... Stres yapmaya başladım... 15 haftalık düşük olmuştu. Internette 4-6 hafta diyor geçti ama...
bide ben erken doğum yapmıştım ondan 2 ay sonra adet olmuştum...
60 günü geçmişti ama o 22 haftalıktı. Bu 15 haftalık daha erken olmam gerekmiyormuyum. Sizce doktora ne zaman gideyim...
Durumumu anlatayım önce. Evde bulantılarla mücadele ediyordum biliyorsunuz serumlarla.
7 Mayısta kontrolüm vardı muayene oldum dr me İstanbula gideceğim ama Arda bey acaba seklaj yapacak mı takip ederiz demişti dedim. O da yapması lazım rahim ağzı uzunluğu 3 cm dedi. Ben başladım ağlamaya. 4. 9 du 2 hafta önce hep yatuyordum nasıl olur iki gündür biraz dolaştım ondan mıdır dedim. Dr de yok dedi. Biraz bekle karşısında kadın doğumcu arkadaşı var tekrar ölçelim dedi. Ben de dışarı .çıktım stres içinde bekliyordum birden yoğun bir sıcaklık hissettim. Elimi pantolonuma götürdüm elim kan içinde kalmış. Hemen dr nin yanına daldım muayene olan kadını indirdi ultrasonla baktı tekrar. Ben hıçkırarak ağlıyordum bu sefer bir şey olmasın diye. Hemen yatış yapıldı o arada lavaboya gittim çamaşırım kan içinde ve koca bir pıhtı. Öğle arasıydı o arada annem geldi ben hıçkırıklar içinde ne olur biri gelsin diye bağırıyordum lavaboda ayağa bile kalkmadan . Ebe geldi bebek değil korkma dedi. Yattım hemşireler damar yolu bulamadı alt kattan bir abi vardı onu çağırttım o buldu. Hemen proluton vuruldu. Serum takıldı endol verdiler. 2 gün sonra kesildi çok şükür. Şu an tedbiren yatıyorum bulantılar için seruma ilaç katılıyor. Azaltıyor tabi. Şükür bu günlerime...
Çok sağ ol canım. İnşallah sonu güzel olsun hepimizin. Amin...
Kontroller nasıl geçiyor? Nasıl gidiyor hamilelik?
Cnm cok gecmis olsun rabbim saglikla kucaklamani nasip etsin bizim bebegimizi de esimle babam birlikte defnetti herhalde daha atlatamadi daha bende rahim agzi yetmezligi var ya ucuncu ay dikis atilacak yatacam esimde oyle yatarak hamilelik mi gecer diyor zor. Gec cocuk isini diyor tam 9 ay oldu hala bekliyorumFadik sağ olasın canım. İnşallah senin için de çok güzel olacak her şey. Canım sen de haklı olarak kaygılanıyorsun. İnşallah sorunsuz olur her şey...
Eylül gülü canım benim de öyle hiç daha koyu olamadı kontrole yakın oldu Fadikin dediği doğru... İnşallah güzel haberler verirsin bu ay...
Efulim ruhsal çalkalanmalar normal canım. Sen nasıl rahat edeceksen. Tubanın dediği gibi burası bağımlılık yapıyor. Ben hiç kopamadım...
Hidenisko çok sevindim ben de inşallah yerleşme lekesidir. Arda Beyi sormuşsun. Ben 30 mayısa randevu aldım 12artı 3 olacak o zaman.Ben memnun kaldım canım bir kez gittim ben gerçi ama arkasından çok telefonla iletişim kurduk. Özel sigortan var mı senin?
İsoves Arda bey bu ilgi için ücret alıyor mu diye sormuşsun canım. Ben hastanedeyken kendisi, Amerikadaydı Tolga Beyle buradaki drmi yönlendirdi. İlaçlar hususunda. Sonra Amerikadan mail atmış. Bunlardan sebep ücret ödemedim canım. Ben bir kez gitmiştim bundan sonra İstanbulda takibime devam edeceğim.
Regrete inşallah güzel çıkar sonucun.
Paşam bebişiniz hayırlı olsun. Seni de taktir ediyorum kilolarından kurtuluyorsun. maşallah...
Duyaydın geçmiş olsun. Umarım hamilesindir.
Sezenciğim sağ olasın.
Melike yaz arasıra..
Ozey ben de 7 ay sonunda ikna edebilmiştim uzun zaman itiraf etmedi bir gece ben çok üzüldüm ben çocuk istiyorum dedim. O da ben o gece suyun geldiğinde Allahım daha doğmasın haykırışlarını unutamıyorum demişti. Bir de bebeğimizin cenaze namazı kılındı. Eşim ve hoca yıkamışlar eşim kendi eliyle defnetti bu onda da travma yarattı. Eşler içine atıyor ben de kardeş için uğraşıyorum biliyorsun. İnşallah olur hepimizin.
Tuba çizelgeyi hala sürdürüyorsun maşallah sana.
Yeni bir arkadak 24 artı 3 te kaybetmiş bebeğini. Allah sabırlar versin...
I
Firdevs, canım inşallah zamanlı doğar bebişin.
Unuttuğum var mı?
Cnm cok gecmis olsun rabbim saglikla kucaklamani nasip etsin bizim bebegimizi de esimle babam birlikte defnetti herhalde daha atlatamadi daha bende rahim agzi yetmezligi var ya ucuncu ay dikis atilacak yatacam esimde oyle yatarak hamilelik mi gecer diyor zor. Gec cocuk isini diyor tam 9 ay oldu hala bekliyorum
tekme attikca rahim cok aciyodu 1hafta surdu anliyamadim gittigimde is isten gecmisti dikis tamamen acilmisti rahim yirtilmak uzereymis dogum oldu sonra
41 mm iyimi acaba normal dedi dr ama
chnb geçmiş olsun canım bende çok merak etmiştim burdan haberlerini takip ettim şükürler olsunki bebeğimiz ve sen iyisin rabbim ailene ve oğluna bağışlasın öpüyorum
Allah yardımcın olsun incimde hastanede yatacağım aklımın ucundan geçmezdi ama mecbur kalınca kaldım bende hemde kalmak için neredeyse ricacı oldum..evde olsam korkudan vc ye gidemezdim bendeSağ olun kızlar, serklajda farklı uygulamalar var demek. Sofika canım senin zor geçmiş bayağı. Gelince yaz...
Sezen canım sağ olasın. Aslında şükür kanamam yok. Bulantı yüzünden kalıyorum. Evde olsam su içemem. o da enfeksiyona neden olur diye kalıyorum. Bugün 2 li test için kan verdim. Enfeksiyon var mı diye kan alındı vajinal sürüntü alındı ve idrar vereceğim birazdan...
Tuba, sağ ol canım sen terketmedin bizi...
Regrete, az kaldı bekliyorum sonraki aya haberlerini...
Sağ olun kızlar, serklajda farklı uygulamalar var demek. Sofika canım senin zor geçmiş bayağı. Gelince yaz...
Sezen canım sağ olasın. Aslında şükür kanamam yok. Bulantı yüzünden kalıyorum. Evde olsam su içemem. o da enfeksiyona neden olur diye kalıyorum. Bugün 2 li test için kan verdim. Enfeksiyon var mı diye kan alındı vajinal sürüntü alındı ve idrar vereceğim birazdan...
Tuba, sağ ol canım sen terketmedin bizi...
Regrete, az kaldı bekliyorum sonraki aya haberlerini...
melegim ve askim serklaja ragmen dogum oldu demissin,sebebi ne dediler,suyun mu geldi,sancilari mi durduramadilar nasil oldu .Allah sabir versin ve kimseye evlat acisi yasatmasin insallah,bu seferki gebeliginde de buyuk ihtimal dikis atilir ama buna yine de doktorunla birlkte karar vereceksiniz.Allah yardimcin olsun,gelismeleri bizimle de paylas.
evet canım benim zor gecti ama genelde oldukca hafif atlatılıypr,insallah senin de cok kolay ve basarılı gececek.
kontrolum iyi gecti,genel olarak bende bebebegim de iyiyiz,haftasıyla uyumlu suyum normalama hala uni hast dısında bir yere gitmiyorum ve soyle doya doya bebegimi ultrasonda goremedim daha,hem bu yuzden hem de alternatif olsun dogum icin diye bir hafta 10 gun sonrasına ismail kucukerdogana randevu alıcam insallah.
anladım canım,insallah bu sefer zamanında ve saglıcakla doguracaksın bebegini.41 mm cok iyi ama sonradan ne olacagı bilinemez ve onlem amaclı serklaj atılması mantıklı gorunuyor.Allah´ım cumlemizin de yardımcısı olsun,evlatlarımızı bize bagıslasın insallah.
Allah yardımcın olsun incimde hastanede yatacağım aklımın ucundan geçmezdi ama mecbur kalınca kaldım bende hemde kalmak için neredeyse ricacı oldum..evde olsam korkudan vc ye gidemezdim bende( sabır..