- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.061
canım benimde önce sınırdaydı sonrada sınırı geçmişti...kızlar herkezde bir durumlr var ama benim pek vaktim yok hidenisko rabbim gönlüne göre versin insallah kanama normaldır cünkü bendede yerlesme kanaması olmustu duyaydın canım cok gecmiş olsn insaallah sende hamilesindr eylülgülü canım sende takma gün aşırı dene insaallah hamile kalırsn tuubaaacım beni listeden cıkarırsan sevinirm bana bu liste ugurlı gelmedi bu aralar denesemde hamile kalamıcam sizden sonkez bir yardım istiyorm chnbnın dedigi dogru cıktı bugün doktora gittim gecen 24.5 sınırda cıkan prolaktin hormonu bugün 44.7 olarak cok yüksek cıktı uzun yorucu ve zor günler beni bekliyo önce hormonun normale gelmesini sonra adet olamayı sonrada yumurtlama takibi yapılmasını beklicem hormonun dengeye ne zaman girecegi ne zaman adet olacagım belli degil yumurtluyomuyum zaten o hiç belli degil zaten bu hormon yüksekken hamilede kalınmazmıs yumurtlamada olmazmıs bütün dengem alt üst oldu rabbim beterinden korusn elbette sorunun bilinmesi ve caresi var cok şükür ama bu hormon zaten stresten yükseliyo kafamı toparlamadn hamile kalamıcam burada fadik in miydi birininde prolaktin hormonu yüksek cıkmıstı bilgisi olanlar paylasırsa cok sevinirim artık cocuk fikrini bir müddet aklımdan cıkaracam belki bu siteye bile giremem hakkınızı helal edin gercektn hepinz birbirinzden degerlisinz rabbim hepinizn gönlüne göre versn insallah dileyen herkez gec olmadn hamile kalır benide dualarınzda untmazsanz cok mutlu olurm bu kadar sık olmasada tabi girmeye calısacam hakkınızı helal edin
ama bunun için sakın üzülme benim prolaktinim sadece bir ayda düşmüştü...
ben dostinex diye bir ilaç kullanmıştım bu ilacıda haftada 2 kere yarım olarak sadece 1 ay kullandım...
bir ayda düşmeseydi 1 ay daha kullanacakrtım ama gerek kalmadı...
canım bende bir ara burdan ayrılmıştım bir süre herşeyden uzak kalmak istyedim...
bana iyi gelmişti sende biraz farklı şeylere takıl sonra aramıza güzel haberlerle dönersin inş...
canım ben o testlerden çok kullandım çoğu zaman tam kırmızı olmuyor...Kızlar bugün ovulasyon testini tekrarladım kullanma klavuzunda 2.çizgi ilk cizgiyle aynı ton veya daha koyü olması gerekir yazıyor dün 2.çizgi ilk çizgiye cok yakın ama daha açıktır bugün koyukascagni düşündüm ama daha açık 2. Çizgi çıktı dunkunden de açık ne şimdi bu bilen varmı yumurtlamam yarım mı kaldı bittimi anlamadım bisey
yumurtlama en koyu olduğu zaman kabul et...
zaten ondan sonrada renk açılmaya başlıyor...