-
- Konu Sahibi hidennisko
- #25.001
Efulim,bencede sen mutlaka bir doktora görün benimde olmamıştı bir kere hatta herkez hamile olduğumu düşünmüştü doktor ilaç vermişti kullanmaya başladıktan hemen sonra olmuştum.Belki farklı bir sorun vardır ama stres yapma önemli birşey olacağını düşünmüyorum ama sen yinede bir kere daha doktora görün hatta faklı bir doktora git..Yumurtlama problemi pco dan kaynaklıysa onunda süzene sokulması geriletilmesi gerekiyor egzersiz kilo verme hatta belki sogan kürü Biz paşamla doktora gittiğimizde pco nun erken ve geç düşüğe neden olduğundan bahsetti sana tavsiyem lütfen moralini bozma 3 ay 5 ay adet görmeyip sonra hamile kalan bir sürü kişi biliyorum..Benim her zaman burdaki tüm arkadaşlara önerim yaşadığımız çok büyük bir acı olsada cennete meleklerimiz olduğunu bilerek geçmişe bir sünger çekmek geleceğe umutla bakmak zorundayız hamilelik adet hatta herşey için stres çok önemli sende lütfen canını sıkma psikolojini toparlamaya çalış oyalanacak kendine gelmeni sağlayak uğraşlar yap spor mesela çok iyi geliyor ben bazen zorla gidiyorum gidince kendime geliyorum açık havada 1 saat yürümek herşeye faydalı diye bugün tv de konuşuluyordu..
canım bence de dr ye git bi daha,başka dr ye gtimekte de fayda var,benim de doğumdan sonra kistim olmuştu 4 dr dolaştım 3ü gördü birisi göremediydi,farklı birine git mutlaka
canım bi arkadasım kurtajdan sonra 6 ay olamadı doktor doktor gezdi sonunda yunus beye gitti onun verdıg ilaçla regli oldu şimdi bi oğlu var.başka bi doktora git istersen başka bi ilaç verir belki regli 35 gunden fazla 25 gunden azsa yumurtlama olmayabilir nette okumustum bunu
ben dun tekrar test yaptım 2.çizgi çok çok hafıf belli belirsiz cıktı ama koyu cıkması lazım bakalım aksam daha belirgin cıkmasını bekliyorum ama bu ay regli olmassam gidicem doktora
Merhaba arkadaslar, dayanamayip kan testi yaptırdım, sonucunu yarım saat sonra alacağım,yazarım size...
Bu arada 40 tl aldılar ya cok değil mi?
Merhaba arkadaslar, dayanamayip kan testi yaptırdım, sonucunu yarım saat sonra alacağım,yazarım size...
Bu arada 40 tl aldılar ya cok değil mi?
Arkadaslar inanamıyorum labaratuar uzmanı 3 haftalık hamile oldugumu söyledi , 29 çıktı degerim, 2-3 gün sonra yenileyelim tahlili dedi , şoktayım!
Allah sağlıkla kucaklamak nasib etsin 2.bebeğini.Hayırlısı :)
canım canı içinde olsubnda varsın minik olsun kardeşim ya onun varlıgı yeter degilmiallah korusun zaten gittigin doktor dörtdörtlük bir sorun çıksaydı testlerde çıkardı içini ferah tut bakıyım sen yoksa hamile demem yersin şaplagı bilesin
sagol canım duaaya çok ihtiyacım var çünkü
canım ben 2 ogluma öyle kaldım hamile sen beni dinle yap
canım eşini ikna en 1 çocukla olmaz de iyilikle konuşursan kesin kabul eder sanada bakan birini bulursan oldu bu iş annem ve eşinin sülalesi bakmazmı kardeşim ya gel yanıma ben hem ogluna bakarım hem karnında olucak olana ben çok çektim gebeligim boyunca kimse kapımı açmadı benim
Arkadaslar inanamıyorum labaratuar uzmanı 3 haftalık hamile oldugumu söyledi , 29 çıktı degerim, 2-3 gün sonra yenileyelim tahlili dedi , şoktayım!
çok sevindim canım....gözün aydın rabbim tamamına erdirsin...Arkadaslar inanamıyorum labaratuar uzmanı 3 haftalık hamile oldugumu söyledi , 29 çıktı degerim, 2-3 gün sonra yenileyelim tahlili dedi , şoktayım!
çok şükür iyisin canım...buna çok çok sevindim...Kızlar ben çok sık giremiyorum..şirkette yasaklandı site..uyarı aldım.. Çok şükür iyiyim ufak tefek ağrılarım oluyo.. İnşallah hepimizin yüzü güler..
fadikcim üni hastanesine mutlaka git,asistan muayene ederse mutlaka gelisim geriliginden suphelenildigini ve bu sebeple daha detaylı arastırma istedigini belirt.Farklı olcumler cıkabilir ama onlar uzmana danısmadan kendi baslarina karar veremiyor biliyorsun,hatta cogunlukla birden fazla uzman gorusu alınıyor.Simdiye kadar zaten cok stres ve sıkıntı yasadın bunun bile gelisim geriligine olumsuz etkisi var,bkonuyundan sonra da ekstra strese luzum yok ama oluruna bırakılacak bir sey de degil ki.Arda beyin profesyonelliginden hic suphem yok,onun da sırf sen stres yapma diye bir cok seyi atlayarak soylediginden eminim,benim doktorum da oyle yapıyordu ve surekli minyon olacak bu bebek deyip konuyu kapatıyordu.Ben o ara baska bir uzman yanında ayrıntılı ultrasona girdigimde ordaki doktor bunun normal gozukmedigini soylemisti,nitekim son haftalarda hic kilo almaması da onu dogruladi.Bana da hamileigim sırasında gelisim geriligi teshisi konulmadı,cunku plasentadan kan akısı vs hersey ama hersey normal gozukuyordu.Bana da herkes destek oluyordu o zaman kucuk olsun saglıklı olsun diye ve bende sorun etmiyordum aslında o kadar,icten ice hep ultrasonun da yanılabilecegini ve dogum esnasında en azından 2,5 kilo olacagını umuyordum ama umdugum gibi olmadı,cok sukur kızım su anda cok saglıklı ama ufak bebegin bakımı ve ya ona bir sey olursa korkusu da hic kolay degil.Su anda sebebini bulman elbette kendi basına mumkun degil,belki uni hastanesinde arastırıp bir seyler bulabilirler,hic bir sey bulamasalar bile ekstra takip edilmis olursun cunku bence de 2 hafta uzun bir sure.Senin bu haftalarda mutlaka en az haftada bir muayene olman lazım.Haftaya uniye git,ondan sonraki hafta zaten arda beyle randevun var,uniden de mutlaka kan,ultrason vs tahlilleri isyetecekler ve en gec 1 hafta sonrası yine cagıracaklar.Bu sekilde her hafta olusan degisiklikleri takip edebilirsin.Ultrason goruntulerini cogu doktor vermiyor evet ama sen yine de en onemli olcumlerin gosterildigi goruntuleri iste.Hersey bir kenara rahat olmaya calıs,bebegini saglıkla kucagına alacagına inan.Sen tedbirini alıyorsun,her hafta olcumlerini de yaptıracaksın ve gunluk hareketlerini de takip edecesin,herhangi bir sorunda ki insallah oyle bir sey olmayacak hemen mudahale edilecek.
canım acaba bu durumun dolaylı da olsa serklajla alakası var mı ki,dogmdan sonra cocuk doktorum boyle bir sey ima etti ama sonucta cocugun su anda saglıklı deyip konuyu kapatınca bende o gunleri gordugume sukreder bir halde oldugum icin kurcalamadım.
rabbim cümlemizden razı olsun bebemAllah razi olsn guzelim ya benim yardimcim var annem ve kizkardesim de cok uzak degiller
Tamam ilgi bekleyen bir oglum var ama hamileligim kisa gelirse okulda olacak zaten aksama kadar
Sagol canım ya darısı basına , benim 18-19 unda olacaktı reglim, ama anladım acayip bir bas dönmesi oldu bendeçok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) bu arada adetine kaç gün varken yaptırdın? ona göre ben de erkenden yaptırsam mı acaba
Hayırlı olsun canım Allah saglicakla kucagna almayı nasip etsin:)
rabbim cümlemizden razı olsun bebemişşallah rabbim gönlündekini tez zamanda verir ama unutma 1 bebekle olmaz bu iş işi düşer canı acır kardeş ister insan kendine biz 4 kardeşiz hepsiyle ayrı diyologum var ah ah bu durumda olmasaydım 3 bebek istiyodum ama bu durumdayım allah beterinden korusun işallah
kız sevinde kimseye demesenin adına çok sevindim bebem işşallah sonuna kadar gider acaba ne olucek sıpan eliayagı saglıklı saatli olsunda kız erkek hakgetire