Premature Bebekler Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan var mı??

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Boncuk,
Senin adına çok sevindim. Allah'tan problemsiz ve rahat hamilelik geçirmeni, 40 hafta sonundada sağlıklı süt kokulu bebişini kucağına almanı dilerim.

Boncuk canım çok güzel bir haber bu çok ama çok sevindim
Allah inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım:nazar:

Dibircikkk ben de sen arıycan diye bekliyordum tamam canım
ben seni ararım görüşelim valla kaydirigubbakcemile5

Kızlar bu bir mucize doğal yola hamileyim ben bile inanamıyorum
Rabbime şükürler olsun... İnşallah sağlıkla alırım bu sefer kucağıma
şoktayım ya

Kızlar bu bir mucize doğal yola hamileyim ben bile inanamıyorum
Rabbime şükürler olsun... İnşallah sağlıkla alırım bu sefer kucağıma
şoktayım ya

canım valla hergün yeni bir hamiş haberi alıyoruz ki senin ki tam mucize donmuşlarım yok diyordun bak bebişin kendi geldi bana bile umut oldun çok çok sevindim Allah tamamına erdirsin..............:emir_bebek:delikafadulden:lepi: bir de mikroenjeksiyonla mı hamile kalmıştın onu söyleyebilir misin

Son düzenleme:
Amin tiwik sim şimdi tek isteğim senin haftalarına ulaşabilmek inşallahhh
tam bir mucize umat olsun herkse inşallah

doğum yapanlar listesi sadece bu dönem için
saliha06
ssaslan
melek81
nery
kelebek41
rhn

son haftalarda olanlar
tiwiks
fkılıc

yeni hamişler

salihas
edanaz
boncuk26
yağmurcn

ben gidince devam ettirirsiniz inşallah

Son düzenleme:
Yagmurcn Çok hoş bir haber buu hemen takvimlerinizi yapın bizde takip edelim bebişlerin gelişimini. Allah sorunsuz gebelik geçirip kucağına almayı da nasip etsin....

Son düzenleme:
Yağmurca, çok sevindim. Allah 40 haftanı sorunsuz doldurmanı ve sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.

Bu arada Rhn ne yaptı acaba. Bebeği hastaneden çıkmışmıdır haberiniz varmı?

Yağmurca, çok sevindim. Allah 40 haftanı sorunsuz doldurmanı ve sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.

Bu arada Rhn ne yaptı acaba. Bebeği hastaneden çıkmışmıdır haberiniz varmı?

bilmiyorum canım çıkıp çıkmadığını inşallah iyidir

yağmurcn çok sevindim canım allahım hepimize sağlıkla kucaklatsın inş. bebeklerimizi :)
nerdeyse gündaş olduk kaç gün geçti canım adetin

merhaba kızlar,
prensesim ii ama hala küvezde ve en az 1 ay daha kalacak . Hepinizin dualarına ihtiyacı var kızımın.
Ben her gün hastaneye gidiyorum. Sütüm geldi ama az (yinede hamdolsun). Hep aklım sizlerde umarım herkes ii dir. Hamile kalmak isteyen ve hamile olan tüm arkadaşlarıma Allah kolaylık versin.
Twiks ve fiklic güzel haberlerinizi bekliyorum...

tiwikscim listeyi süsledim biraz istersen bu tabloyu kullanalım iyi fikir birbirimizin daha iyi takip edebiliriz ( ama tabloyu yapıştıramamışım)

Son düzenleme:
rhn canım anne sütü alıyor dimi kızın
korkma inş. daha önce çıkarırlar kızını kızlar daha dirençli oluyor canım
dualarımız seninle canım
allah yardımcınız olsun

Rhn bizde senden haber bekliyorduk yazman iyi oldu. Canım benim bir arkadaşım 6.5 aylık doğum yapmış onunda bebeği küvezde uzun süre kalmış. Arkadaşım doktorun izni olmadan kendi isteğiyle hastaneden çıkarmış öleceksede evimde ölsün çocuğum diye. Kensi bakmış ve inanmayacaksın şu an kızı 7. snıfa gidiyor ve gelişimi çok iyi. 9 aylık doğanlara taş çıkarır. Sende yavrunun Allahın izniyle bu mücadeleyi başaracağına inan dualarımız seninle.

X