-
- Konu Sahibi hidennisko
- #2.021
Melekcim teşekkür ederim arkadaşım inşallah:Saruboceq:
Bu arada sabah gittim kan verdim 5 tüp kan aldılar haftaya sonuçları toplayıp hocaya götürücem 5 Şubatta randevu aldım o zaman konuşucaz bakalım
Yarencim sonuçları alıyım sana yapılan tahlillerin isimlerini bir bir yazıcam arkadaşım
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah:Saruboceq:
ecedoktorundan memnun olmana sevindim canım.umarım iyi sonuclarla gelirsin.
ben izmire geldim.daha doktora gitmedim.2 subatta gidiyorum.biraz csarpıntı sorunum var yarın kardiyolojiye gidicem umarım sorun cıkmaz.sürekli uyku halinde dolasıyorum basımı kaldıramıyorum.kızlar hepniz iisinizdir umarım.sorun yoktur hiç birinizdeinşallah.
fatmanaz arkadasım sanada gecmş olsun.kanamanın sebebi rahim ağzı yarası olabilir.mutlaka muayene olmalısın canım.tedavisi kolay bir rahatsızlık.kendine ii bak.
ececim ilgin için çok teşekkür ederim.. a.s.inşallah sende tahlillerin tedavinde seni olumlu sonuçlara götürebilecek sonuçlar alırsın.. herşey gönlünce olsun:dance:
ece canım ya sonuçlarda inşallah iyi çıkar.güzel haberler alırsın.doktorun ilgilenmeside güzel...gelişmelerden haberdar et yazamasamda hergün mutlaka okuyorum.kendine ii bak..öpüyorummssaslan ve dibircik size de teşekkür ederim
arkadaşlar bugün sinan beksaça gittim
iyi bir doktor olduğu belli hikayemi anlattım beni muayene etti
yapılan işlemlerden dolayı rahim ağzı biraz deforme olmuş (rahim ağzım zaten yok gibi birşeydi) bu arada dikişi bırakmışlardı
fakat hiç yorum yapmadı hiçbirşey söylemedi bana
benden bir sürü tetkik istedi sadece servikal yetmezlik mi yoksa başka bir sebebi de varmı diye çok ilgili bir doktor
benden genetik testlerden tutun hormon b12 ve de daha adını bilmediğim tetkikler istedi
önce bunları yaptır sonuçları getir sonra oturup konuşalım dedi
yarın sabah kan vermeye gidicem sonuçlar ne zaman çıkarsa tekrar randevu alıcam
saat 16.00 da gittik 17.30 da girebildik hocanın yanına çok yoğun
bakalım ne olacak hemen size yazayım dedim
tahlilleri toplayıp tekrar gidicem o zaman söyleyecek durumu:uhm:
Inşallah herşey yolunda gider
bütün arkadaşlarıma ilginizden dolayı teşekkür ederima.s.
ece canım ya sonuçlarda inşallah iyi çıkar.güzel haberler alırsın.doktorun ilgilenmeside güzel...gelişmelerden haberdar et yazamasamda hergün mutlaka okuyorum.kendine ii bak..öpüyorumm
saol salıhas hasta degılım genel bı halsızlık keyıfsızlık bunalım durumu vardı....bıraz gectı..
senın nasıl gıdıyor.. Benım takvımımden yapmıssın. Benım ugur bocegım baya ılerledı dayandı.. Senınkıde bır an once saglıklı bı sekılde ılerlesın ınsallah..