- 1 Ağustos 2008
- 4.181
- 9
- Konu Sahibi hidennisko
- #2.041
merhaba kızlar
Bugün dr.daydım. Çok kilo aldığım ve bacaklarımda şişlik olduğu için tahlil istedi Umarım birde preklamsi ile uğrasmam.Çok mutsuzum :1no2:
Reyhancım ınsallah bısey cıkmaz.. Bızı de haberdar et lutfen.. Dayan bıraz daha..
Selam herkese,
Rhn, inşallah tahlilllerin temiz çıkar stres yapma.
Bu arada bendende dün sabah uyandığımda iç çamaşırımı ıslatacak kadar su gelmişti. Kendi doktorum uzakta olduğu için yakındaki bir devlşet hastanesine acil gideyim dedim. Doktor ultrasona yolladı ayrı bir yerdeymiş doktor odasında ultrason cihazı yok! Oraya gittik randevu almak gerekiyormuş neyseki doktor acil yazdıda öğleden sonra 14:00 e anca randevu verdiler. Alt tarafı karından bakacakmış meğersem.
Ultrasonla bakan beye diyorum siz neye baktığınızı biliyormusunuz yani doktor size bişey yazdımı veya söyledimi? Benden su gelmişti o suyun bebeğin suyumu olduğuna bakılacak dedim. Çünkü adam sanki normal muayeneye gitmişim gibi sadece bebebğin boyuna posuna bakıyordu.
Bu ultrasonda kaçağın nerden geldiğini göremem dedi. Haklıda. Ben vajinal ultrasondan bakılacak sanmıştım.
Neyse tabiki o ultrason sonucunu doktora gösterdim oda sorun yok dedi beni yolladı. Ya peki doktor bey bu gelen sıvının ne olduğunu nasıl anlıycaz bir test felan yapılması gerekmiyomu dedim.
Tesisatçı değilimki içini açıp bakayım kaçak nerden geliyo dedi nasıl anlayacaz dedi. Çok ilginçtirki ben bile bikaç testle bu sıvının bebektenmi yoksa başka bir sıvımı olduğunu bilebiliyordum.
Allah kimseyi tecrübesiz doktorlara düşürmesin. Ben acil diye gidiyorum ve adamların yaptığı bir tek karından ultrasonla bebeğe bakmak.
Yarın kendi doktoruma gidiyorum bakalım o nasıl bir yönbtem izleyecek. Devlet hastanesine gittiğimi hiç sööylemicem.
Allah'ın izniyle şu günleri atlatsak başka bişey istemiyorum.
ne bıcım laf soylemıs o doktor.. cok sınır bozucu.. Hangı hastaneye gıttın de boyle davrandılar merak ettım. Bu arada bendede daha once aynı sey oldu.Camasırım baya bı cok ıslanmıstı. Doktoruma soyledıgımde yukardan suyuma baktı ıyı dedı.. Suyun gelse ayırt edebılırsın merak etme dedı..Bende tabııkı ayırt ederım ama sızıntıysa edemem dedım.. Idrardır o dedı..
Insallah kotu bısey yoktur.. Yarın benımde kontrolum var bakalım
Nery nerde bu arada?