Rahim ağzı kısalığı lütfen cvp verin

Bende de oluyor arada sanci valla bende bilmiorum nedir neyinnesidir.cuma olsada bi gitsem.gecen seferki kontrolde çok tatmin olamadım..

Ben hep vajinada hissediyorum. Hatta geçen hafta doktora söyledim normal dedi. Bilmiyorum ama bu durum benimde canımı sıkıyor.

Aşsada çok hissetmiyordum.dun geceden beri orda.urkutuyor insanı.birde dün akşam yemek yemeye çıktım dışarı.yurumedim ama araba ile gittim geldim.ondanmi oldu bilmiorumki.

Doktor normal dedi sordum.ya rahim ağzı sorunlu olduğundan ister ıstemez tereddüt ediyoruz.ben yine ayarın gidecem doktora.cunki sancılarım hergun oluyor.butun gün olmasada arada oluyor.bisiler ters gidiyor die düşünüyorum.

Bende bugun kuafore gittim geldim bisey olmaz inşallah. Kendini çok strese sokma. Moralini yüksek tut ama git doktoruna tabi için rahat etsin en azından. benim de oluyo sancilarim kasilmalarim inşallah bişey yoktur.

Kızlar valla bende bugün bacaklarını felan agdayla aldım biraz kendimi zorladı inşallah bisey olmaz. Yarın bende kuaföre gidecem biraz yürüme mesafesi var bakalım. Araba da yok

Canım ben normalde agdayla almıştım 2 hafta önce şu an pek çıkmadı. Ama doktorum agda kullanma dedi bana hani cekilmesin diye dedi sanırım. Bundan sonra mecburen doğuma kadar jiletle almayi düşünüyorum.

Valla ben ağda yaptiriyorum suan kendim yapamam göremiyorum bile ben her muayeneden önce agdaya gidiyorum ama hiç sormadım doktora bi sakıncası var mi diye yarın sorarım unutmazsam eğer inşallah. Araba ile gidip geliyorum canım.

Ben daha önce doktora sorduğumda hayır dedi.bacakalrima yatırsam dedim yok dedi.galiba rahimi uyarıyor gibi bisi oluyor.erkencianne sende yaptırma bence.ben sadece alt bacaklrimi sir makinası ile aldım.birazini ben birazını eşim.ustler hep jilet.hic olmayan tüyler doldu taşıyor şimdi.allhim ısallh mübarek günde bizleri sona erdirir hayırlı bir şekilde.ondan sonra lazere gitmek istiorum.bu arada face varmi sizin..

Valla ben bacaklarimi sirle aldım. Ama bundan sonra genital bölgeyi jiletle alicam korkuyorum. Bu arada ben face kullanmıyorum cnm. Evlenmeden önce kapatmistim.

Kızlar bie de şey sorcam ikinizede.rahim ağzı kisaliginiz hangi ayınızda belli oldu? Ve ilk fark edildiğinde kaç cm di?

Canım benimki yanılmıyorsam 23.cu haftada 28 mm di. 24.cü haftamda 16 mm olarak ölçüldü.

1 haftada neden okadar fark ediyorki? Doktor ne dedi? Hani desekki cocuk buyuyor ondan oldu desek 1 haftada okadar olmaz dimi.neyden kısalıyor acaba?

1 haftada neden okadar fark ediyorki? Doktor ne dedi? Hani desekki cocuk buyuyor ondan oldu desek 1 haftada okadar olmaz dimi.neyden kısalıyor acaba?
Inan cnm bende bilmiyorum doktor da şaşırdı. Üstelik hunilesme de var dedi. Ben aslında hiç yatmiyordum o süre içerisinde dedem olmuştu memlekete gittim orda oğlum durmuyirdu çok fazla kucağıma aldım. Çok yürumustum bayaa bi yuklenmistim kendime ondan oluyor diyorum.

Ben 27 haftalikken öğrendim ve 17 mm di. Doktor çok tedirgin oldu dikiş atalım dedi ben biraz beklemek istedim.. 29. Hafta da tekrar ölçüm oldu 20 mm di. Doktor acilma devam etmedigi icin dikiş atmayalim ama yatmaya devam dedi. Yarin tekrar gidip ogrenicem. Inşallah açılma devam etmemiştir ve kilosu falan iyidir. Bide şu ağda meselesini sorucam merak ettim. Bu arada benim de facebook hesabım yok. Arada eşimin hesabından bakıyorum. Instagram kullanıyorum :)

Inşallah cnm güzel haberlerle gelirsin.peki şimdi benim merak ettiğim açılma olursa doktorun dikiş mi atacak yani? Bana geç oldu riskli dediği için yaptırmadim ben. Senin haftan da ilerde sonuçta riskli olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…