Rahim ağzı kısalığı lütfen cvp verin

Canım istirahati doktor tanımlaması lazım sana zaten yani bana yaticaksin dedi ortalama on dakka dolanabilirsin dedi. Benim de küçük kızım var arada o yemeğini yemediginde ona yedirmek için kalkıyorum ve kendim yemek yerken tuvalet için falan kalkıyorum ben. Onun dışında ful yatis çünkü dolaninca benimde çok sancim oluyo. Hastane günleri benim içinde çok yorucu oluyo ve zorlu çünkü ben Amasya da yaşıyorum doktorum Samsunda. Arabanın arkasında bacaklarımi uzatarak gidiyorum yol bir buçuk iki saat sürüyo yavaş gidiyoruz bide sarsmamak için. Muayene günlerim biraz yorucu ve sancılı yanı. Bu arada 30 hafta 4 gunluk oldu saat itibarı ile :) salı günü 31 haftalık olacak insallah

Randevuyu perşembe ye almıştım eğer sancılar artarsa giderim ama önceden. Eşimin isleri de yoğun birazda ona göre hareket ediyorum hastane uzak olduğu için. Allah'a şükür bebeğin hareketleri gayet iyi

Randevuyu perşembe ye almıştım eğer sancılar artarsa giderim ama önceden. Eşimin isleri de yoğun birazda ona göre hareket ediyorum hastane uzak olduğu için. Allah'a şükür bebeğin hareketleri gayet iyi
Anladm cnm. Insallah bişey yoktur. Benim bebeğin hareketleri 2 gündür aldı bayaa normal mi acaba valla herseyi kafaya takar oldum.

Kızlar farkındamısınız karamsarlığa düştük.birjirmizi etkiliyoruz.allh hepimizn yanında olsun isallh.en büyük ilaç dua nunu unutmayalım.bebek bu dönemlerde normal uykuya geçermiş.benimde bazı günler çok hareketli bazende az oluyor.

Evet canım çok haklısın haydi bakalım sonuna kadar dayanicaz ve Zamanın da doğacak bu bebisler

Inşallah cnm. Evet benim içim hep karamsar. Bu durumumu ogrendigimden beri normal şeyleri bile kafaya takar oldum.

Kızlar şimdi ben normalde son adet tarihimden çok eminim. Ama geç döllenme olmuş benimki. Persembe gunh doktorum senin son adet tarihin bundan sonra 18 aralık dedi. Hesaplayıcıda sat a göre 25+6 yim ama usg de 27 haftalık gosteriyo. Şimdi bu durumda ben kaçıncı haftamdayim?

Sizin yaninzda birde bebislrriniz var.ama benim ilk.allh verirse alacaz napalim.size diorum ama bende çok takıntılıyım.en ufak ağrımda oturup ağlıyorum...

Sizin yaninzda birde bebislrriniz var.ama benim ilk.allh verirse alacaz napalim.size diorum ama bende çok takıntılıyım.en ufak ağrımda oturup ağlıyorum...
Canim inşallah Rabbim kucağına almayi nasip eder. Kendini çok sıkma bak bebis etkileniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…