- 28 Mayıs 2017
- 169
- 118
- 18
- 30
Canım istirahati doktor tanımlaması lazım sana zaten yani bana yaticaksin dedi ortalama on dakka dolanabilirsin dedi. Benim de küçük kızım var arada o yemeğini yemediginde ona yedirmek için kalkıyorum ve kendim yemek yerken tuvalet için falan kalkıyorum ben. Onun dışında ful yatis çünkü dolaninca benimde çok sancim oluyo. Hastane günleri benim içinde çok yorucu oluyo ve zorlu çünkü ben Amasya da yaşıyorum doktorum Samsunda. Arabanın arkasında bacaklarımi uzatarak gidiyorum yol bir buçuk iki saat sürüyo yavaş gidiyoruz bide sarsmamak için. Muayene günlerim biraz yorucu ve sancılı yanı. Bu arada 30 hafta 4 gunluk oldu saat itibarı ile :) salı günü 31 haftalık olacak insallahErkencianne sen kaç haftaliksin.kizlar istirahat deyince doktorlar ne demek istiyor.surekli yatmkmk yani oturmak olmuyormu.mesela ben odadan odaya geçmeye korkuyorum ama yinede mecbur balkona faln çıkıp hava aliorum.is güç yemek bilmem ne 5 aydır söz konusu bile değil.yattigimiz yerden kalkmamamizmi gerekiyor yoksa.mesela bugün hastanede ordan oraya yurudum durdum ne yapayım.
Anladım cnmBen celestone yi sabah akşam şeklinde vurundum yani 24 saat beklemedim ben doktorum öyle dedi. 4 kutu iğne yazmıştı 2 kutuyu sabah 2 sini de akşam vurundum.
Doktorum önceden amasyadaydi sonra Samsun Medicana ya geçti ve çok iyi bi doktor ilk günden beri ona gidiyorum Tokat da ki doktorları hiç bilmiyorum o yüzden orayı tercih ettikBende tokatta oturuyorum.keske buraya gelseydin daha yakın..
Canim arada bir bende de oluyor. Bugün özellikle bebeğin hareketlerini tam vajinamda hissediyorum normal mi acaba?Anladım cnm.kizalr bazen vajinada batma ve vajinanın üzerind e yani gobegin cok altinda sanciniz oluyormu.
Vagina da ağrı hissediyorum ben sancı kasiklarimda oluyo benim genelde beni de korkutuyo bi iki gündür daha fazla sancı hissediyorum ve çok korkuyorum yaAnladım cnm.kizalr bazen vajinada batma ve vajinanın üzerind e yani gobegin cok altinda sanciniz oluyormu.
Canim için rahat etmiyorsa bi hastaneye git istersen ne olur ne olmaz diyeEvet dünde vardı bende.ultrasyonda bisi gözükmedi.anlamiorum vallahi.bugunlerde rahatsz ediyor beni.
Canim için rahat etmiyorsa doktora görün derim ne olur ne olmaz diye.Vagina da ağrı hissediyorum ben sancı kasiklarimda oluyo benim genelde beni de korkutuyo bi iki gündür daha fazla sancı hissediyorum ve çok korkuyorum ya
Anladm cnm. Insallah bişey yoktur. Benim bebeğin hareketleri 2 gündür aldı bayaa normal mi acaba valla herseyi kafaya takar oldum.Randevuyu perşembe ye almıştım eğer sancılar artarsa giderim ama önceden. Eşimin isleri de yoğun birazda ona göre hareket ediyorum hastane uzak olduğu için. Allah'a şükür bebeğin hareketleri gayet iyi
Evet canım çok haklısın haydi bakalım sonuna kadar dayanicaz ve Zamanın da doğacak bu bebislerKızlar farkındamısınız karamsarlığa düştük.birjirmizi etkiliyoruz.allh hepimizn yanında olsun isallh.en büyük ilaç dua nunu unutmayalım.bebek bu dönemlerde normal uykuya geçermiş.benimde bazı günler çok hareketli bazende az oluyor.
Inşallah cnm. Evet benim içim hep karamsar. Bu durumumu ogrendigimden beri normal şeyleri bile kafaya takar oldum.Kızlar farkındamısınız karamsarlığa düştük.birjirmizi etkiliyoruz.allh hepimizn yanında olsun isallh.en büyük ilaç dua nunu unutmayalım.bebek bu dönemlerde normal uykuya geçermiş.benimde bazı günler çok hareketli bazende az oluyor.
Canim inşallah Rabbim kucağına almayi nasip eder. Kendini çok sıkma bak bebis etkileniyorSizin yaninzda birde bebislrriniz var.ama benim ilk.allh verirse alacaz napalim.size diorum ama bende çok takıntılıyım.en ufak ağrımda oturup ağlıyorum...
Oturup ağlamak yok stres yok sancin olunca elini koy karnına salavat çek gönlünü de ferah tut moral bozmak yok kızlar :))Sizin yaninzda birde bebislrriniz var.ama benim ilk.allh verirse alacaz napalim.size diorum ama bende çok takıntılıyım.en ufak ağrımda oturup ağlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?