Rahim ağzı kısalığı lütfen cvp verin

Isallh iyi olur hepimiz için.bende yarın gidicem.sancilar beni tedirgin ediyor.sancimi acımı onuda anlayamiorumda.ya vallahi hamile değilimde hastayım gibi hissediyorum.rahim kelimesi beni rsmen korkutuyor

Bnm rahim agzi uzunlugum 32. Haftada 3.5 4 e yakin dedi doktor ben sancim oldugunu dusunuyorum ama nst de cikmiyo uzunluk hemen kisalip erken dogum yapmam demi progestan da verdi rahatsiz oluyorum diye bilgidi olanlar yardimci olabilir mi

Bnm rahim agzi uzunlugum 32. Haftada 3.5 4 e yakin dedi doktor ben sancim oldugunu dusunuyorum ama nst de cikmiyo uzunluk hemen kisalip erken dogum yapmam demi progestan da verdi rahatsiz oluyorum diye bilgidi olanlar yardimci olabilir mi
Senin uzunlugun gayet iyi 2.5 cm den kısası riske giriyo ki sen ona rağmen bide progestan kullaniyosun. Bence gönlünü ferah tut dinlenmene bak. Biz kaç zamandır hamileliği yatıran insanlariz düşün yani

Kızlar dün gece rüyamda erken doğum yaptığımı gördüm. Bebeğim küveze giriyordu yoğun bakıma ama benim görmeme izin vermiyordular. Psikolojim bozuldu artık valla

Bende sancilaniyorum kisalip dogum yaparim diye tedirgin olmustum tsk ederim
Canim senin rahim boyun çok kötü degil. Kasa kendini arada kasilmalar olmasi normal. Ama sen yine de progestan I kullanmaya devam et. Hem bak ben ilk oğlumu 34.cu haftada doğurdum. Çok şükür şimdi hicbiseycigi yok :))

Sürekli aklımız orda olduğu için rüyamızda görmemiz normal.bende hep bebekli karışık rüyalar görüyorum gebeligimi ogrendigimden beri.allh korusun hepimizi dua edin..inanin bor çok ilaçtan daha etkili..

Ben suan hastanedeyim bebeğim iyi gelişimi falan güzel şükür. Ama işte alttan ultrasonla baktı doktor 1.5 cm yine. Kan falan verdim doktor sonuçlara göre ilaç dozunu yukseltebilir. Bide idrar yolu enfeksiyonu var sanırım. Beklemekteyim suan....

Ayy cnm 1.5 cm kötü yaa. Enfeksiyon da bizim durumdakiler için daha kötü. Ama çok şükür bebeğin iyi. Hadi gelişmeleri yazarsın burdan :)

Ben 1.5 cm le yatmaya başladım zaten canım. Idrar yolu temiz çıktı, nst de sancı çıkmadı, kan değerlerim iyi ama biraz enfeksiyon var kanda dedi antibiyotik verdi diğer ilaçlara aynen devam. Bide doktora sizce tahminen ne kadar dayanir dedim o hiç belli olmaz de 37 ile doğum yapan da var dedi. Bol bol dinlencen dedi. Bu arada ağda yi da sordum hiç bi problem olmaz dedi. Öyle yani kızlar son durumum bu. 1.5 cm ile nereye kadar gidilir gorucez... Herhangi bi problem olursa sancı veya suyun gelmesi gibi ara beni dedi. Hastanede küvez olmazsa seni baska yere yonlendiririm dedi.

Kiisalmayi çok kafana takma..ne olursa olsun seni 34 cu haftaya getirir..ve bebeğinin iyi olması yüksek.sen korkma allahın izniyle az çok zammin yaklaştı.arkadasim 33 haftada yaptı doğum.haftada 3 gün küvete yattı toplamda dokuz gün.ama oslalb enfeksiyon yoktur.neden suphelendiki doktor.agdayi sormayı unutma

Dinlenmeye devam o zaman. Cnm benim doktorum agda yapma demişti her doktorun fikri farklı galiba. Su an tam olarak kaç haftalik oldun? Benimde yarın kontrolum var.

Ağda için sknti olmaz dedi. Bebegim 1800 gram olmuş. Dediğin gibi insallah 34 u bekler ya küçük bebek cok zor

Kızlar bende geldim doktordan.benim rahim ağzı 3 cm olmuş.iyisin dedi.cok rahataldim.sancim sol tarafda oluyir deyincede.bagirsak ordan geçiyor normal dedi.seni 41 ci haftada dogurtmucam gör bak dioya ben çok mutlu oldum bugün allahım büyük ısallh hepimiz için.bebsiin kilosuda 500 gr.ama ben çok kilo almisim.cok yeme dedi.bebgin gelisimi az oluyormus anne çok kilo alınca.

Canim senin rahim boyun çok kötü degil. Kasa kendini arada kasilmalar olmasi normal. Ama sen yine de progestan I kullanmaya devam et. Hem bak ben ilk oğlumu 34.cu haftada doğurdum. Çok şükür şimdi hicbiseycigi yok :))
Allah uzun omur versin tsk ederim cnm ilk bebegim 37 de dogdu bi sikinti olmadi sağlıklı sihhatli kucagimiza aliriz ins bebisleri

Canım çok sevindim gözün aydın :)) Bizim de inşallah zamanı dolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…