Senin uzunlugun gayet iyi 2.5 cm den kısası riske giriyo ki sen ona rağmen bide progestan kullaniyosun. Bence gönlünü ferah tut dinlenmene bak. Biz kaç zamandır hamileliği yatıran insanlariz düşün yaniBnm rahim agzi uzunlugum 32. Haftada 3.5 4 e yakin dedi doktor ben sancim oldugunu dusunuyorum ama nst de cikmiyo uzunluk hemen kisalip erken dogum yapmam demi progestan da verdi rahatsiz oluyorum diye bilgidi olanlar yardimci olabilir mi
Bende sancilaniyorum kisalip dogum yaparim diye tedirgin olmustum tsk ederimSenin uzunlugun gayet iyi 2.5 cm den kısası riske giriyo ki sen ona rağmen bide progestan kullaniyosun. Bence gönlünü ferah tut dinlenmene bak. Biz kaç zamandır hamileliği yatıran insanlariz düşün
yani
Canim senin rahim boyun çok kötü degil. Kasa kendini arada kasilmalar olmasi normal. Ama sen yine de progestan I kullanmaya devam et. Hem bak ben ilk oğlumu 34.cu haftada doğurdum. Çok şükür şimdi hicbiseycigi yok :))Bende sancilaniyorum kisalip dogum yaparim diye tedirgin olmustum tsk ederim
Ayy cnm 1.5 cm kötü yaa. Enfeksiyon da bizim durumdakiler için daha kötü. Ama çok şükür bebeğin iyi. Hadi gelişmeleri yazarsın burdan :)Ben suan hastanedeyim bebeğim iyi gelişimi falan güzel şükür. Ama işte alttan ultrasonla baktı doktor 1.5 cm yine. Kan falan verdim doktor sonuçlara göre ilaç dozunu yukseltebilir. Bide idrar yolu enfeksiyonu var sanırım. Beklemekteyim suan....
Dinlenmeye devam o zaman. Cnm benim doktorum agda yapma demişti her doktorun fikri farklı galiba. Su an tam olarak kaç haftalik oldun? Benimde yarın kontrolum var.Ben 1.5 cm le yatmaya başladım zaten canım. Idrar yolu temiz çıktı, nst de sancı çıkmadı, kan değerlerim iyi ama biraz enfeksiyon var kanda dedi antibiyotik verdi diğer ilaçlara aynen devam. Bide doktora sizce tahminen ne kadar dayanir dedim o hiç belli olmaz de 37 ile doğum yapan da var dedi. Bol bol dinlencen dedi. Bu arada ağda yi da sordum hiç bi problem olmaz dedi. Öyle yani kızlar son durumum bu. 1.5 cm ile nereye kadar gidilir gorucez... Herhangi bi problem olursa sancı veya suyun gelmesi gibi ara beni dedi. Hastanede küvez olmazsa seni baska yere yonlendiririm dedi.
Ağda için sknti olmaz dedi. Bebegim 1800 gram olmuş. Dediğin gibi insallah 34 u bekler ya küçük bebek cok zorKiisalmayi çok kafana takma..ne olursa olsun seni 34 cu haftaya getirir..ve bebeğinin iyi olması yüksek.sen korkma allahın izniyle az çok zammin yaklaştı.arkadasim 33 haftada yaptı doğum.haftada 3 gün küvete yattı toplamda dokuz gün.ama oslalb enfeksiyon yoktur.neden suphelendiki doktor.agdayi sormayı unutma
Canim maşallah kilosu güzel. Sen yatmaya devam et inşallah 36 lari görürsün. Az daha sabir31+2 haftalik 1800 gram
Allah uzun omur versin tsk ederim cnm ilk bebegim 37 de dogdu bi sikinti olmadi sağlıklı sihhatli kucagimiza aliriz ins bebisleriCanim senin rahim boyun çok kötü degil. Kasa kendini arada kasilmalar olmasi normal. Ama sen yine de progestan I kullanmaya devam et. Hem bak ben ilk oğlumu 34.cu haftada doğurdum. Çok şükür şimdi hicbiseycigi yok :))
Canım çok sevindim gözün aydın :)) Bizim de inşallah zamanı dolar :)Kızlar bende geldim doktordan.benim rahim ağzı 3 cm olmuş.iyisin dedi.cok rahataldim.sancim sol tarafda oluyir deyincede.bagirsak ordan geçiyor normal dedi.seni 41 ci haftada dogurtmucam gör bak dioya ben çok mutlu oldum bugün allahım büyük ısallh hepimiz için.bebsiin kilosuda 500 gr.ama ben çok kilo almisim.cok yeme dedi.bebgin gelisimi az oluyormus anne çok kilo alınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?