- 28 Mayıs 2017
- 169
- 118
- 18
- 30
Canım çok güzel bir haber bu. Hadi hayırlısı inşallah. Bebeğin kilo almasını sağlayacak ağırlıkta beslen. Doktor yat dinlen dedi mi yine?Kızlar bende geldim doktordan.benim rahim ağzı 3 cm olmuş.iyisin dedi.cok rahataldim.sancim sol tarafda oluyir deyincede.bagirsak ordan geçiyor normal dedi.seni 41 ci haftada dogurtmucam gör bak dioya ben çok mutlu oldum bugün allahım büyük ısallh hepimiz için.bebsiin kilosuda 500 gr.ama ben çok kilo almisim.cok yeme dedi.bebgin gelisimi az oluyormus anne çok kilo alınca.
Güzel haberlerini bekliyoruz:)Bakalım benimkini yarın kaç olarak olcecek
Evet cnm alttan bakıyorUzamış ama boyu.hunislesmeyi alttanmi bakıp görüyor.
Bi önceki muayenede kaç cm di ? Bide endiselenme ben 27 haftalikken 1.5 cm di alttan muayéne ile 29. Haftada 2 cm dedi karnimdan ultrasonla bakarak bu en son ki yani 31 haftalikken yine 1.5 cm di. Icini ferah tut ve yatmaya devam et. Bu bu günlerde geçer inşallah. Ama ben biraz bunaldim heryerim agriyo bir aydır yatiyorum. Kızımla ilgilenemedigim için canım sklyo dışarı çıkıp kafa dinleyemiyorum. Bir aydır evime bir kere gittim 10 dk bi kaç eşya aldım çıktım. Psikolojim azıcık bozuldu açıkçası. Bebek büyüdükçe de tedirginlik ve doğum riski artıyo artık benim için gün geçmez oldu yani. Bugün depresyon günüm oldu desem yeridir...Kızlar bugün gittim rahim ağzım 25 mm olarak ölçtü. Hiç ayağa bilr kalkma dedi lavabo haricinde. Coleston iğne ve proluton iğne oldum. Hunilesme var dedi yine.çok dikkat et dedi. Bebeğim 940 gr olmuş.
Canım bi öncekinde 28 mm di. Doktor hunilesme biraz daha ilerlemiş dedi. Çok dikkat et dedi. Protestan ı muhakkak kullan dedi. İnan bana o bunalım bende de var. Oğlumla ilgilenemiyorum kucağıma alamıyorum. Eşim yıllık izne ayrılmıştı bayramdan sonra izni bitiyor. Kv dem yanımda ama o da 77 yaşında ancak ufak tefek temizlik yapıyor. Yemeği eşim bana yardım ediyor yapıyorum. Eşim bayramdan sonra ise başlayacak çok zor olacak.Bi önceki muayenede kaç cm di ? Bide endiselenme ben 27 haftalikken 1.5 cm di alttan muayéne ile 29. Haftada 2 cm dedi karnimdan ultrasonla bakarak bu en son ki yani 31 haftalikken yine 1.5 cm di. Icini ferah tut ve yatmaya devam et. Bu bu günlerde geçer inşallah. Ama ben biraz bunaldim heryerim agriyo bir aydır yatiyorum. Kızımla ilgilenemedigim için canım sklyo dışarı çıkıp kafa dinleyemiyorum. Bir aydır evime bir kere gittim 10 dk bi kaç eşya aldım çıktım. Psikolojim azıcık bozuldu açıkçası. Bebek büyüdükçe de tedirginlik ve doğum riski artıyo artık benim için gün geçmez oldu yani. Bugün depresyon günüm oldu desem yeridir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?