Rahim ağzı kısalığı lütfen cvp verin

Kızlar rahime elimizle çökünce bir zararı oluyormu?banyodan sonra sanci olduda kasiklrimin altında.

Iyi cnm çok sukur mide yanmam çok var benim mahvediyor beni. Ama son 2 gündür bebegimin hareketlerinde bayaa bi azalma var normal mi ki acaba? ?

Benmde çok sık degil ara ara oluyor.cuma günü sorcam.mide yanmam saçlardan oluyor.normal o.benmde hafif sanci oluyor sol tarafda.sabah olursa akdam olmuo.aksam olursa sabah olmuo.galiba rahim büyüyor ondan diorum.

Benim de yatmaktan yanlarim agriyo artık valla.. hayırlısı ile zaman çabuk geçsede güzel günlere ulaşsak. Benim doğum normalde Ağustosun ortalarında olacaktı inşallah o günlere ulaşırız bu ağrılar yatmalar boşa gitmez... 31 haftalik oldum bugün şükür.. perşembe de kontrol çok heyecanlı ve gergin bekleyiş.. Inşallah açılma yoktur..

Benimde cuma günü kontrol var kızlar. Hadi inşallah güzel haberler alırız. Erkencianne inşallah cnm sonuna kadar gideriz.

Valla bilmiyorum sancı arada oluyo ama ne sancısı oluyo hiç bi fikrim yok umarım açılma olmaz Rabbim korusun... Zaten hastane çıkışı pijama çamaşır falan aldım onları valize koycam yeni doğan bezi almadım daha valizi bir kaç gün içinde tamamlamayi düşünüyorum ne olur ne olmaz. Hazırlık siz yakalanmak çok zor oluyo birinci de hazırlık siz yakalandim malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…