Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inan cnm bende bilmiyorum doktor da şaşırdı. Üstelik hunilesme de var dedi. Ben aslında hiç yatmiyordum o süre içerisinde dedem olmuştu memlekete gittim orda oğlum durmuyirdu çok fazla kucağıma aldım. Çok yürumustum bayaa bi yuklenmistim kendime ondan oluyor diyorum.1 haftada neden okadar fark ediyorki? Doktor ne dedi? Hani desekki cocuk buyuyor ondan oldu desek 1 haftada okadar olmaz dimi.neyden kısalıyor acaba?
Inşallah cnm güzel haberlerle gelirsin.peki şimdi benim merak ettiğim açılma olursa doktorun dikiş mi atacak yani? Bana geç oldu riskli dediği için yaptırmadim ben. Senin haftan da ilerde sonuçta riskli olmaz mı?Ben 27 haftalikken öğrendim ve 17 mm di. Doktor çok tedirgin oldu dikiş atalım dedi ben biraz beklemek istedim.. 29. Hafta da tekrar ölçüm oldu 20 mm di. Doktor acilma devam etmedigi icin dikiş atmayalim ama yatmaya devam dedi. Yarin tekrar gidip ogrenicem. Inşallah açılma devam etmemiştir ve kilosu falan iyidir. Bide şu ağda meselesini sorucam merak ettim. Bu arada benim de facebook hesabım yok. Arada eşimin hesabından bakıyorum. Instagram kullanıyorum :)