Aaa öyle deme herkesin popisi vardır.
Mesela banlanıyorum hemen anlıyor banlandin mı sen? gene ne yaptın diyornormalde de hep sıkıştırırım kendisini banlı olunca daha bi üstüne düşüyorum arıyayımda banını açsınlar diyor
Buda kötü mesela kolların bağlanıyor ayakların Yok. Başına bişey gelse kendini savunamazsın. Deprem olsa herkes kaçsa sen kaldın orda heryer açıkHiç alakası yok belden aşağın yok gibi olucak varis ameliyatından biliyorum korkma
Evet sezeryan olacak kalbimde rahatsızlık var normal Doğum riskli bana gerçi olmasa da çok cesaretim olmazdı sanırım ayrıca pıttığımı seviyorum ben dağılmasına gönlüm el vermez
Pff biz seni rahatlatalım diyeceğim sen beni tırsıttın yok bebiş parçalanmasın yok elim kolumu bağlıyorlar.Buda kötü mesela kolların bağlanıyor ayakların Yok. Başına bişey gelse kendini savunamazsın. Deprem olsa herkes kaçsa sen kaldın orda heryer açıkallah muhafaza
Tabiki de hepimiz böyleyiz, ya ne olacaktı?
İzli pijamalarla, ev topuzuyla, makyajsız karsılayacak halimiz yok herhalde kocamızı.
Ay yok bebek falan istemiyoruzBu sefer beni sececeginize söz verin katılayımhahah özelden taciz ederim bana oy verin diye sonra üyelikte gider elimden
Bebek yapın siz en iyisi bibi şöyle minnak tatlı mi tatlı sana benzeyen nasıl güzel olur
Buda kötü mesela kolların bağlanıyor ayakların Yok. Başına bişey gelse kendini savunamazsın. Deprem olsa herkes kaçsa sen kaldın orda heryer açıkallah muhafaza
Buda kötü mesela kolların bağlanıyor ayakların Yok. Başına bişey gelse kendini savunamazsın. Deprem olsa herkes kaçsa sen kaldın orda heryer açıkallah muhafaza
Hahah ablanızın pittigi size kurban olsun der çilleri anarım
Tabi pıttık önemli
kız ben kendim Doğum koçuyum zaten herşeyi bildiğim için bu kadar tırsıyorum bilmesem cahil cesaretim olur en azındanPff biz seni rahatlatalım diyeceğim sen beni tırsıttın yok bebiş parçalanmasın yok elim kolumu bağlıyorlar.yeni öğreniyorum.
Depremde sedyeyle quixx'i kurtarıyorlar.Kız felaket tellalı misin sen bunlar aklına nerden geliyor
Sedyeyle çekerler seni de orda kalmazsın merak etme
Ha sen gerçekten doğum koçusun.kız ben kendim Doğum koçuyum zaten herşeyi bildiğim için bu kadar tırsıyorum bilmesem cahil cesaretim olur en azından
Ay yok bebek falan istemiyoruzkedimiz var
Ne alaka ya düşündüğü şeylere bak
Kız felaket tellalı misin sen bunlar aklına nerden geliyor
Sedyeyle çekerler seni de orda kalmazsın merak etme
Doğum koçu ne yakız ben kendim Doğum koçuyum zaten herşeyi bildiğim için bu kadar tırsıyorum bilmesem cahil cesaretim olur en azından
Depremde sedyeyle quixx'i kurtarıyorlar.
Ha sen gerçekten doğum koçusun.ben onu mecazi sanmıştım. sağol bize de çok güzel koçluk yaptın.
Bu olumsuz durumların oranı çok düşük değil midir?
Ooo bağırsaklar da yerlere döküldüyse konuyu değiştirebiliriz.
Kıçım başım açılmış karnımdan barsaklar yerde sürünüyor destenin tekerine dolanmışnereye götürürler acaba
Ya evet oldukça düşük ama işte sonuçta bu riskler var ya hıoplatıyor ister istemez. bide kademe kademe ne yapılacak bilince karnım açık kendimi görüyorum hayallerimde rahim dışarıda barsaklar baban bakıyor neyse anlatmayayım başka hamile gelir çocuğu doğurmaktan vazgeçer kusarak çıkarmaya çalışır falan sebep olmayayım
Halk dilinde Doğum koçu : Hamilelere ne yapması gerektiğini söylüyorum onlarda bana para veriyorlar.Doğum koçu ne ya
Çok değişik ne güzel para kazanıyorsunHalk dilinde Doğum koçu : Hamilelere ne yapması gerektiğini söylüyorum onlarda bana para veriyorlar.Millet böyle görüyor işimi ama 7/24 Heran Doğuma hazır bekliyorum eğitimler seminerler bir sürü şey. Allahtan tatildeyim şimdi
Normal Doğumda barsak içindekileri görüyoruz datlum barsak ne kiOoo bağırsaklar da yerlere döküldüyse konuyu değiştirebiliriz.
Sana da olayım Doğum koçu doğurmayı düşün yeter. Agaya beleşÇok değişik ne güzel para kazanıyorsun
Doğumda kaka mı yapılıyor?Normal Doğumda barsak içindekileri görüyoruz datlum barsak ne kineyse hadi ben alışkınım da sizin mideyi bozmayayım
Depremde sedyeyle quixx'i kurtarıyorlar.
Ay yok bebek falan istemiyoruzkedimiz var
Ne alaka ya düşündüğü şeylere bak
Hormonlar daha neler düşündürüyor bir bilsenizben karnım burnumda sırf kafamda kurduklarım yüzünden eşimin peşine takılıp beni aldattığını ispatlamayan çalıştım halbuki Yok öyle bişey şizofrene bağladım. Aldattığını düşünmeme sebepte bu adam bana elini sürmüyor kesin başkasıyla yapıyor bana hali kalmıyor diye işin kötüsü kocama yakalanıp rezil oldum bişeyi de beceremedim hala dalga geçiyor benle bu akşam geç geleceğim benim çıtr beni bekliyor diye
Evet lavman yapılmazsa yada doğru yapılmazsa kaka yapılıyor o Ikınmaya çıkmasın mıDoğumda kaka mı yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?