Rahat konuşamıyoruz bari burayı açalım dedik odası

Aaa öyle deme herkesin popisi vardır.

Bu sefer beni sececeginize söz verin katılayım hahah özelden taciz ederim bana oy verin diye sonra üyelikte gider elimden

Mesela banlanıyorum hemen anlıyor banlandin mı sen? gene ne yaptın diyor normalde de hep sıkıştırırım kendisini banlı olunca daha bi üstüne düşüyorum arıyayımda banını açsınlar diyor

Bebek yapın siz en iyisi bibi şöyle minnak tatlı mi tatlı sana benzeyen nasıl güzel olur

Hiç alakası yok belden aşağın yok gibi olucak varis ameliyatından biliyorum korkma
Buda kötü mesela kolların bağlanıyor ayakların Yok. Başına bişey gelse kendini savunamazsın. Deprem olsa herkes kaçsa sen kaldın orda heryer açık allah muhafaza

Evet sezeryan olacak kalbimde rahatsızlık var normal Doğum riskli bana gerçi olmasa da çok cesaretim olmazdı sanırım ayrıca pıttığımı seviyorum ben dağılmasına gönlüm el vermez

Hahah ablanızın pittigi size kurban olsun der çilleri anarım

Tabi pıttık önemli

Buda kötü mesela kolların bağlanıyor ayakların Yok. Başına bişey gelse kendini savunamazsın. Deprem olsa herkes kaçsa sen kaldın orda heryer açık allah muhafaza
Pff biz seni rahatlatalım diyeceğim sen beni tırsıttın yok bebiş parçalanmasın yok elim kolumu bağlıyorlar. yeni öğreniyorum.

Tabiki de hepimiz böyleyiz, ya ne olacaktı?
İzli pijamalarla, ev topuzuyla, makyajsız karsılayacak halimiz yok herhalde kocamızı.

Ay yok bebek falan istemiyoruz kedimiz var

Ne alaka ya düşündüğü şeylere bak

Kız felaket tellalı misin sen bunlar aklına nerden geliyor

Sedyeyle çekerler seni de orda kalmazsın merak etme

Hahah ablanızın pittigi size kurban olsun der çilleri anarım

Tabi pıttık önemli
Pff biz seni rahatlatalım diyeceğim sen beni tırsıttın yok bebiş parçalanmasın yok elim kolumu bağlıyorlar. yeni öğreniyorum.
kız ben kendim Doğum koçuyum zaten herşeyi bildiğim için bu kadar tırsıyorum bilmesem cahil cesaretim olur en azından

kız ben kendim Doğum koçuyum zaten herşeyi bildiğim için bu kadar tırsıyorum bilmesem cahil cesaretim olur en azından
Ha sen gerçekten doğum koçusun. ben onu mecazi sanmıştım. sağol bize de çok güzel koçluk yaptın.
Bu olumsuz durumların oranı çok düşük değil midir?

Kız felaket tellalı misin sen bunlar aklına nerden geliyor

Sedyeyle çekerler seni de orda kalmazsın merak etme

Hormonlar daha neler düşündürüyor bir bilseniz ben karnım burnumda sırf kafamda kurduklarım yüzünden eşimin peşine takılıp beni aldattığını ispatlamayan çalıştım halbuki Yok öyle bişey şizofrene bağladım. Aldattığını düşünmeme sebepte bu adam bana elini sürmüyor kesin başkasıyla yapıyor bana hali kalmıyor diye işin kötüsü kocama yakalanıp rezil oldum bişeyi de beceremedim hala dalga geçiyor benle bu akşam geç geleceğim benim çıtr beni bekliyor diye

Depremde sedyeyle quixx'i kurtarıyorlar.

Kıçım başım açılmış karnımdan barsaklar yerde sürünüyor destenin tekerine dolanmış nereye götürürler acaba

Ha sen gerçekten doğum koçusun. ben onu mecazi sanmıştım. sağol bize de çok güzel koçluk yaptın.
Bu olumsuz durumların oranı çok düşük değil midir?

Ya evet oldukça düşük ama işte sonuçta bu riskler var ya hıoplatıyor ister istemez. bide kademe kademe ne yapılacak bilince karnım açık kendimi görüyorum hayallerimde rahim dışarıda barsaklar baban bakıyor neyse anlatmayayım başka hamile gelir çocuğu doğurmaktan vazgeçer kusarak çıkarmaya çalışır falan sebep olmayayım

Ooo bağırsaklar da yerlere döküldüyse konuyu değiştirebiliriz.

Doğum koçu ne ya
Halk dilinde Doğum koçu : Hamilelere ne yapması gerektiğini söylüyorum onlarda bana para veriyorlar. Millet böyle görüyor işimi ama 7/24 Heran Doğuma hazır bekliyorum eğitimler seminerler bir sürü şey. Allahtan tatildeyim şimdi

Çok değişik ne güzel para kazanıyorsun

Ooo bağırsaklar da yerlere döküldüyse konuyu değiştirebiliriz.
Normal Doğumda barsak içindekileri görüyoruz datlum barsak ne ki neyse hadi ben alışkınım da sizin mideyi bozmayayım

Depremde sedyeyle quixx'i kurtarıyorlar.

Yoksa bu sürünerek kaçmaya çalışır
Sedyeyle tek parça gider en azından

Kediyle birlikte büyürler iste fena mi

Durum ciddi

Benim zaten en korktuğum şeydir doğum.
Biri kendi doğumunu anlatsa karnıma ağrılar girer sen böyle yaz ben bütün hayatımı çocuksuz geçiriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…