http://www.philips.com.tr/c-p/SC2007_00/lumea-ipl-tueylerin-yeniden-cikmasini-engellemeBakayim canim konuna.bunarada seninkinin bi modeli varmi.resmini paylasirmisin zahmet olmazsa.bazi kodlari oluyoya makinelerin ben bilemedim simdi
Tamam canim tesekkur ederim bakiyorum hemenhttp://www.philips.com.tr/c-p/SC2007_00/lumea-ipl-tueylerin-yeniden-cikmasini-engelleme
Bu canım benim ki 250bin atışlık olanı en üst model bildigim kadarıyla
SonundaBana kırmızı çok yakışıyor
Beni etiketlerinin yere giremiyorum be her yere giriyorum o yere girmeye çalışırken tarayıcı takılıp kalıyor alla allaSonunda
Aa nasıl giremiyorsun yaniBeni etiketlerinin yere giremiyorum be her yere giriyorum o yere girmeye çalışırken tarayıcı takılıp kalıyor alla allaçömez muamelesi Heralde bu
Anlamadım bende kendi telefonumdan eşiminkinden hatta laptoptan denedim öylece bekliyor girmiyor. Biraz dursun bakalım belki bi kaç saat sonra girer zaten site de kasıyor saldırı vardır belkiAa nasıl giremiyorsun yani
Biraz once bende giremedim hiç hir yere düzeldi şimdiAnlamadım bende kendi telefonumdan eşiminkinden hatta laptoptan denedim öylece bekliyor girmiyor. Biraz dursun bakalım belki bi kaç saat sonra girer zaten site de kasıyor saldırı vardır belki
Aaa ben sana bişey yazıcaktım öylr alintılamışim unutmuşum
Dimi amaPhilips lumea bi mucize kizlar
Neymis o yillardir cektigim
Dimi amadaha gençken çıkaydı iyiydi neyse çokda yaşlı sayılmam
Sende pro olsana
30 tl diyollayKac para pro :)
30 tl diyollaybak patron kaç kişiyi pro yaptım komisyonum nerdaaa
Pro üye bölümü varAmaaan olabilir aslinda da bi numarasi yok ki yaw cinsellik bolumu disinda
Tabi siz fakirler göremediğinizdenAmaaan olabilir aslinda da bi numarasi yok ki yaw cinsellik bolumu disinda
Tabi siz fakirler göremediğinizden
Gel senide zengin yapalım konuma gell geyiğe gell 18+ ya gell ne olursan ol gellHaha pardon
O kadar fakirim ki onu bile bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?