Rahat konuşamıyoruz bari burayı açalım dedik odası

Kız Yok korkacak bişey bakma bana sen herkes doğuruyor bişey mi oluyor sanki pırtlar çıkar Bebek bu

Ay doğurmasına doğururum da sıçarken çok utanırım kardeş. bi de benimki fena kokuyor.
Kız korkma bebeğin suyu geliyor ya onun kokusu bastırıyor her kokuyu bok kokusu falan duyulmaz öyle kolay kolay ama üşütmüşsen seni masada bırakır kaçarız

Kız korkma bebeğin suyu geliyor ya onun kokusu bastırıyor her kokuyu bok kokusu falan duyulmaz öyle kolay kolay ama üşütmüşsen seni masada bırakır kaçarız
Hahahah bebeğin suyu da mı kötü kokuyor. Bende bağırsak tembelliği var. İki günde bir yaparsam bütün eve koku basıyor çıkmıyor, febreze falan sıkıp uğraşıyorum yani dertliyim. Madem sıçıcaz ben son günlerde armut yiyip çıkayım her gün WC'ye.

Ben suda doğurcam senelerdir hayalim bu
Bende çok istedim ama millet kıçıma başıma bakarken doğuramam içime kaçar daha da çocuk çıkacağı varsa da çıkmaz

Sana iki torba lavman yaparım ben barsakların Aceyle yıkanmışçasına tertemiz olur merak etme sen

Kız lavman yapılıyor zaten içinde birşey bırakmazlar bana süt ve sütlü tatlılar dokunuyor karpuz kiraz kestane tavuk bunların hepsi nerdeyse cır cır yapıyor beni dene derim :) mesela sütlaç yiyeyim tamamdır o iş lavmana gerek yok

Yok ben hakkımı gadjo dilo e devrediyorum onun pokuyla ilgilenirsin artık

Ne sandıydın hiç doğurmadım ama biliyorum

Ay seni
Ay ben hiçbir şey bilmem. Forumdan iki arkadaş yakında doğuracak, onlardan duyuyorum bir şeyler sadece.
Hani bi de bi haber vardı kadının dikişleri açılmış bağırsaklar düşmüştü. Bi de onu biliyorum.

Yok kız zaten yüzde 20 falan çıkıyor ama ben genede bütün heryeri jiletliyorum pürüssüz olsun diye lazer aletini iyiki almışım çok memnunum bide bütün vücut olunca anca
Hangi lazer makinesini kullaniyosunuz bende almayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…