Rahat konuşamıyoruz bari burayı açalım dedik odası

E ama orda ban yok aslında oranında çok numarası yokda ne ziyaretçiler ne normal üyeler göremiyor ondan güzel

Satascak insan yok ama
Yapamiyom ben oyle
Laf sokmam lazim
Enerjim azaliyo
Kiz kilo verdin mi bu arada

Satascak insan yok ama
Yapamiyom ben oyle
Laf sokmam lazim
Enerjim azaliyo
Kiz kilo verdin mi bu arada

sensin kilo veren nerde ya nerde gene gittim testler yaptırdım ilaç ve liste verdiler ama hazır hissetmiyorum kendimi

Ama orda biz ayıplı konuşuyoz

sensin kilo veren nerde ya nerde gene gittim testler yaptırdım ilaç ve liste verdiler ama hazır hissetmiyorum kendimi

Ama orda biz ayıplı konuşuyoz

Ayipli konuscak bisi yasamiyorum ki ben kuzum
Fofenk olayi yok bende
Bosuna bosuna 30 liradan etme beni
Bu arada ben sana diyom gruba gel diye
Kac kere soyledim

Ayipli konuscak bisi yasamiyorum ki ben kuzum
Fofenk olayi yok bende
Bosuna bosuna 30 liradan etme beni
Bu arada ben sana diyom gruba gel diye
Kac kere soyledim
Olmasın okur feyz alırsın
Ya telimde hiç grup yok sevmiyorum ben nedense bir iki grup yapıldı gizli gizli çıktım
Anca kk da takıliyorum

Off benim kız yatak odasının önünde miyavlıyor gel yatalım diye arızalı ya benim gibi

Bütün mesajları baştan sona okudum doğurdum kendimi kaybettim resmen çocuk 13 aylık oldu ben daha yeni kendime geldim özlemişim hepinizi FrKafka kuzum hamilesin çok sevindim. Sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah. Bibibella seni çok özledim beeee

Oha bir sene olmuş dün gibi hatırliyorum oysaki bende özledim canım bebek zor zanaat yapabilene saygım sonsuz bu yüzden bebek falan yapmıyoruz neyseki

Oha bir sene olmuş dün gibi hatırliyorum oysaki bende özledim canım bebek zor zanaat yapabilene saygım sonsuz bu yüzden bebek falan yapmıyoruz neyseki
Valla benim kızda beni çocuğa doyurdu. Etrafımdakilere prezervatif dağıtasın geliyor çocuk sesi duymayayım diye bizim witch hunt banlı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…