- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Gel senide zengin yapalım konuma gell geyiğe gell 18+ ya gell ne olursan ol gell![]()
Haftada bi banlaniyom kizim ben
Gecen bi ban yedim 7 gun

Ayin 10 gunu aciksam sasiriyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel senide zengin yapalım konuma gell geyiğe gell 18+ ya gell ne olursan ol gell![]()
E ama orda ban yokHaftada bi banlaniyom kizim ben
Gecen bi ban yedim 7 gun
Ayin 10 gunu aciksam sasiriyorum![]()
E sabahlara kadar burda benim gibi uyiyodur bak ben daha yatmadımQuixx napiyo ya![]()
E ama orda ban yok![]()
aslında oranında çok numarası yokda ne ziyaretçiler ne normal üyeler göremiyor ondan güzel
E sabahlara kadar burda benim gibi uyiyodur bak ben daha yatmadım![]()
Satascak insan yok ama
Yapamiyom ben oyle
Laf sokmam lazim
Enerjim azaliyo
Kiz kilo verdin mi bu arada![]()
Aynı ben dün akşam 6da kalktım yuhh normalde 3,5 da kalkarım kızım uyandırdı mama içinBende
Ama yatsam aksam kalkiyorum
Nefret ettim artik ya
sensin kilo veren
nerde ya nerde
gene gittim testler yaptırdım ilaç ve liste verdiler ama hazır hissetmiyorum kendimi
Ama orda biz ayıplı konuşuyoz![]()
Olmasın okur feyz alırsınAyipli konuscak bisi yasamiyorum ki ben kuzum
Fofenk olayi yok bende
Bosuna bosuna 30 liradan etme beni
Bu arada ben sana diyom gruba gel diye
Kac kere soyledim![]()
hoşbuldukYok yok biz öyle eğlenmesini bilen espri anlayışı olan insanları çok seviyoruz kızmazBibibella . bizim kızdığımız tek şey beynini kullanmayan insanlar onlara tahammülümüz Yok. Hoşgeldin bu Arada
amin inşallah hep gülelimYok neden kızayım yeterki gülmek olsun herkes gulsün inşallah![]()
Yahu bu kız yine niye ban yedi ya bi rahat durmuyorHaftada bi banlaniyom kizim ben
Gecen bi ban yedim 7 gun
Ayin 10 gunu aciksam sasiriyorum![]()
Bi iki tartışm gibi birşey oldu ondan heralde ben daha yatmadım ama gidiyorum şimdi akşam görüşürüz artık canım
Yok yav dün 5de yattım bugün mü demeliydim yoksadoğurdu bizimki
![]()
Valla benim kızda beni çocuğa doyurdu. Etrafımdakilere prezervatif dağıtasın geliyor çocuk sesi duymayayım diyeOha bir sene olmuşdün gibi hatırliyorum oysaki bende özledim canım
bebek zor zanaat yapabilene saygım sonsuz bu yüzden bebek falan yapmıyoruz neyseki
![]()