• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahat konuşamıyoruz bari burayı açalım dedik odası

E ama orda ban yok :KK70: :KK70: aslında oranında çok numarası yokda ne ziyaretçiler ne normal üyeler göremiyor ondan güzel

Satascak insan yok ama :bicak:
Yapamiyom ben oyle :dondurma:
Laf sokmam lazim
Enerjim azaliyo :deli:
Kiz kilo verdin mi bu arada :KK50:

Satascak insan yok ama :bicak:
Yapamiyom ben oyle :dondurma:
Laf sokmam lazim
Enerjim azaliyo :deli:
Kiz kilo verdin mi bu arada :KK50:

:63::63: sensin kilo veren :63::63: nerde ya nerde :cry: gene gittim testler yaptırdım ilaç ve liste verdiler ama hazır hissetmiyorum kendimi :KK70:

Ama orda biz ayıplı konuşuyoz :KK70:

:63::63: sensin kilo veren :63::63: nerde ya nerde :cry: gene gittim testler yaptırdım ilaç ve liste verdiler ama hazır hissetmiyorum kendimi :KK70:

Ama orda biz ayıplı konuşuyoz :KK70:

Ayipli konuscak bisi yasamiyorum ki ben kuzum
Fofenk olayi yok bende :D
Bosuna bosuna 30 liradan etme beni
Bu arada ben sana diyom gruba gel diye
Kac kere soyledim :KK53::p

Ayipli konuscak bisi yasamiyorum ki ben kuzum
Fofenk olayi yok bende :KK70:
Bosuna bosuna 30 liradan etme beni
Bu arada ben sana diyom gruba gel diye
Kac kere soyledim :KK53::p
Olmasın okur feyz alırsın :rolleyes:
Ya telimde hiç grup yok sevmiyorum ben nedense bir iki grup yapıldı gizli gizli çıktım :70:
Anca kk da takıliyorum :27:

Off benim kız yatak odasının önünde miyavlıyor gel yatalım diye arızalı ya benim gibi :70:

Bütün mesajları baştan sona okudum doğurdum kendimi kaybettim resmen çocuk 13 aylık oldu ben daha yeni kendime geldim özlemişim hepinizi FrKafka FrKafka kuzum hamilesin çok sevindim. Sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah. Bibibella Bibibella seni çok özledim beeee

Bütün mesajları baştan sona okudum doğurdum kendimi kaybettim resmen çocuk 13 aylık oldu ben daha yeni kendime geldim özlemişim hepinizi FrKafka FrKafka kuzum hamilesin çok sevindim. Sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah. Bibibella Bibibella seni çok özledim beeee

Oha bir sene olmuş :eek: dün gibi hatırliyorum oysaki bende özledim canım :KK200: bebek zor zanaat yapabilene saygım sonsuz bu yüzden bebek falan yapmıyoruz neyseki :27:

Oha bir sene olmuş :eek: dün gibi hatırliyorum oysaki bende özledim canım :KK200: bebek zor zanaat yapabilene saygım sonsuz bu yüzden bebek falan yapmıyoruz neyseki :KK53:
Valla benim kızda beni çocuğa doyurdu. Etrafımdakilere prezervatif dağıtasın geliyor çocuk sesi duymayayım diye :KK70: bizim witch hunt witch hunt banlı yine :olamaz:

Back
X