Rahat konuşamıyoruz bari burayı açalım dedik odası

Ben alırken 40 tl di simdi ne kadar bilmiyorum kaç paraymış :)

Bilmiyorum ki ben baktığımda 30 tl idi ama, bir ara bağış kampanyası vardı o zaman almayı düşünüyordum ama kredi kartı dolandiriciligi yüzünden kartımı kapatmıştım alamadım.

Şimdi kocisim ne gerek var diyor ya kızlarla +18 de +20 konuşmak için diye nasıl derim

Sen mutfağa koş bi makarna yap.

Benimkide geçen senemiydi 2 senemi oldu tam emin değilim hediye diye aldı 10 tl kazıklanmışım de ki benim o piz kadınlardan ne eksiğim var

Ben alırken 40 tl di simdi ne kadar bilmiyorum kaç paraymış :)

Şimdi de 30 tl kızlar bir çocuğun eğitimine destek olunuyor parayla. Ben eşime eğitimine katlı yapıyorlar dedim ne güzel bi siteymiş o gönder gönder dedi. Yardım kampanyalarına zaafı var adamın bende bunu kullandım ama +18 desem gel benle yaşa niye millete ihtiyaç duyuyorsun der

Benimkinin de kampanyalara bağışlara gönüllü her şeye antipatisi var. ona kalsaydım...

Benimkide geçen senemiydi 2 senemi oldu tam emin değilim hediye diye aldı 10 tl kazıklanmışım de ki benim o piz kadınlardan ne eksiğim var

Ahaha hediye diye mi aldı
Artık adam burayla bütünlestigini ne kadar kabul etmişse. Bizimkisi hala alışamadı

Ben bu ara epey yüklendim ona kış alışverişi diye

yok yok.
makarna yapıp yarışmaya katılıyorsun. Birinci oluyorsun. Hop adın kırmızı oluyor.

Ayyy ben tamamen farklı dünyadanmış gibi algıladım onu
Çok güzel yemek yaparım da simdi o yarışmacıların çoğu artik kemiklesmis beni 1. Seçmezler

Olmaz mı kafka ya gırgır vuruyorum ama acayip korkuyorum büyük bi ihtimal ameliyathaneyi yıkacağım gibi geliyor doktorum çalışanlar hep arkadaş fena uğraştıracağım onları her gece rüyamda kesiliyorum uyuşmuyorum çığlık çığlığa kalkıyorum

Ahaha hediye diye mi aldı
Artık adam burayla bütünlestigini ne kadar kabul etmişse. Bizimkisi hala alışamadı

Ben bu ara epey yüklendim ona kış alışverişi diye
Mesela banlanıyorum hemen anlıyor banlandin mı sen? gene ne yaptın diyor normalde de hep sıkıştırırım kendisini banlı olunca daha bi üstüne düşüyorum arıyayımda banını açsınlar diyor

Sezaryen mi istedin?

Aman hep su büyüklerin doğum çok zor fısıltısı yüzünden yav
Carsamba dediğine göre sezeryan mi?

Bir avazda derler di mi inşallah 1 2 ıkınmada diyeyim ben de
Bilinçaltını rahatlatacak müzikler dinle biraz iyi gelir.

Hiç alakası yok belden aşağın yok gibi olucak varis ameliyatından biliyorum korkma

Sezaryen mi istedin?

Evet sezeryan olacak kalbimde rahatsızlık var normal Doğum riskli bana gerçi olmasa da çok cesaretim olmazdı sanırım ayrıca pıttığımı seviyorum ben dağılmasına gönlüm el vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…