Herkesi pro üye yapıcamsende alsana ne güzel bak kimse göremiyor bizi prolar hariç
@Kazen patron yüzde kaçtı komisyonum
Ben alırken 40 tl di simdi ne kadar bilmiyorum kaç paraymış :)İskonto isterim
Ben alırken 40 tl di simdi ne kadar bilmiyorum kaç paraymış :)
Sen mutfağa koş bi makarna yap.Bilmiyorum ki ben baktığımda 30 tl idi ama, su bir ara bir yere bağış olacaktı o zaman almayı düşünüyordum ama kredi kartı dolandiriciligi yüzünden kartımı kapatmıştım alamadım.
Şimdi kocisim ne gerek var diyor ya kızlarla +18 de +20 konuşmak için diye nasıl derim
Teknolojik anne
Ayyy hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah
KızBibibella millete pro üyelik reklamı mi yapıyon fakirik biz paramız yok diye gelemiyok +18 e
Hayırlı doğumlar, çok heyecanlı.
Sen mutfağa koş bi makarna yap.
Çok saolun kızlar inşallah hayırlısıyla bi çıkarıp gelicem kızı
Bilmiyorum ki ben baktığımda 30 tl idi ama, bir ara bağış kampanyası vardı o zaman almayı düşünüyordum ama kredi kartı dolandiriciligi yüzünden kartımı kapatmıştım alamadım.
Şimdi kocisim ne gerek var diyor ya kızlarla +18 de +20 konuşmak için diye nasıl derim
Ben alırken 40 tl di simdi ne kadar bilmiyorum kaç paraymış :)
Bilmiyorum ki ben baktığımda 30 tl idi ama, bir ara bağış kampanyası vardı o zaman almayı düşünüyordum ama kredi kartı dolandiriciligi yüzünden kartımı kapatmıştım alamadım.
İşsiz olunca, hem kocam bir ara burayi basmıştı hahaha
Benimkinin de kampanyalara bağışlara gönüllü her şeye antipatisi var.Şimdi de 30 tl kızlar bir çocuğun eğitimine destek olunuyor parayla. Ben eşime eğitimine katlı yapıyorlar dedim ne güzel bi siteymiş o gönder gönder dedi. Yardım kampanyalarına zaafı var adamın bende bunu kullandım ama +18 desem gel benle yaşa niye millete ihtiyaç duyuyorsun der
Benimkide geçen senemiydi 2 senemi oldu tam emin değilim hediye diye aldı10 tl kazıklanmışım de ki benim o piz kadınlardan ne eksiğim var
yok yok.
makarna yapıp yarışmaya katılıyorsun. Birinci oluyorsun. Hop adın kırmızı oluyor.
Olmaz mı kafka ya gırgır vuruyorum ama acayip korkuyorum büyük bi ihtimal ameliyathaneyi yıkacağım gibi geliyor doktorum çalışanlar hep arkadaş fena uğraştıracağım onlarıKorku var mi
Aaa öyle deme herkesin popisi vardır.Ayyy ben tamamen farklı dünyadanmış gibi algıladım onu
Çok güzel yemek yaparım da simdi o yarışmacıların çoğu artik kemiklesmis beni 1. Seçmezler
Mesela banlanıyorum hemen anlıyor banlandin mı sen? gene ne yaptın diyorAhaha hediye diye mi aldı
Artık adam burayla bütünlestigini ne kadar kabul etmişse. Bizimkisi hala alışamadı
Ben bu ara epey yüklendim ona kış alışverişi diye
Sezaryen mi istedin?Olmaz mı kafka ya gırgır vuruyorum ama acayip korkuyorum büyük bi ihtimal ameliyathaneyi yıkacağım gibi geliyor doktorum çalışanlar hep arkadaş fena uğraştıracağım onlarıher gece rüyamda kesiliyorum uyuşmuyorum çığlık çığlığa kalkıyorum
Olmaz mı kafka ya gırgır vuruyorum ama acayip korkuyorum büyük bi ihtimal ameliyathaneyi yıkacağım gibi geliyor doktorum çalışanlar hep arkadaş fena uğraştıracağım onlarıher gece rüyamda kesiliyorum uyuşmuyorum çığlık çığlığa kalkıyorum
Hiç alakası yok belden aşağın yok gibi olucak varis ameliyatından biliyorum korkmaOlmaz mı kafka ya gırgır vuruyorum ama acayip korkuyorum büyük bi ihtimal ameliyathaneyi yıkacağım gibi geliyor doktorum çalışanlar hep arkadaş fena uğraştıracağım onlarıher gece rüyamda kesiliyorum uyuşmuyorum çığlık çığlığa kalkıyorum
Sezaryen mi istedin?
Aman hep su büyüklerin doğum çok zor fısıltısı yüzünden yav
Carsamba dediğine göre sezeryan mi?
Bir avazda derler di mi inşallah 1 2 ıkınmada diyeyim ben de
Bilinçaltını rahatlatacak müzikler dinle biraz iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?