- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
Ay doğurmasına doğururum da sıçarken çok utanırım kardeş.Evet lavman yapılmazsa yada doğru yapılmazsa kaka yapılıyor o Ikınmaya çıkmasın mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay doğurmasına doğururum da sıçarken çok utanırım kardeş.Evet lavman yapılmazsa yada doğru yapılmazsa kaka yapılıyor o Ikınmaya çıkmasın mı![]()
Yoksa bu sürünerek kaçmaya çalışır
Sedyeyle tek parça gider en azından
Kediyle birlikte büyürler iste fena mi
Durum ciddi
Benim zaten en korktuğum şeydir doğum.
Biri kendi doğumunu anlatsa karnıma ağrılar girer sen böyle yaz ben bütün hayatımı çocuksuz geçiriyim![]()
Kız korkma bebeğin suyu geliyor ya onun kokusu bastırıyor her kokuyu bok kokusu falan duyulmaz öyle kolay kolay ama üşütmüşsen seni masada bırakır kaçarızAy doğurmasına doğururum da sıçarken çok utanırım kardeş.![]()
![]()
![]()
bi de benimki fena kokuyor.
![]()
Kız Yok korkacak bişey bakma bana sen herkes doğuruyor bişey mi oluyor sanki pırtlar çıkar Bebek bu![]()
Hahahah bebeğin suyu da mı kötü kokuyor.Kız korkma bebeğin suyu geliyor ya onun kokusu bastırıyor her kokuyu bok kokusu falan duyulmaz öyle kolay kolay ama üşütmüşsen seni masada bırakır kaçarız![]()
Bende çok istedim ama millet kıçıma başıma bakarken doğuramam içime kaçar daha da çocuk çıkacağı varsa da çıkmazBen suda doğurcam senelerdir hayalim bu![]()
Yok ben hakkımıSana da olayım Doğum koçu doğurmayı düşün yeter. Agaya beleş![]()
Ne sandıydın hiç doğurmadım ama biliyorumDoğumda kaka mı yapılıyor?![]()
Ay seniAy doğurmasına doğururum da sıçarken çok utanırım kardeş.![]()
![]()
![]()
bi de benimki fena kokuyor.
![]()
Sana iki torba lavman yaparım ben barsakların Aceyle yıkanmışçasına tertemiz olur merak etme senHahahah bebeğin suyu da mı kötü kokuyor.Bende bağırsak tembelliği var. İki günde bir yaparsam bütün eve koku basıyor çıkmıyor, febreze falan sıkıp uğraşıyorum yani dertliyim.
Madem sıçıcaz ben son günlerde armut yiyip çıkayım her gün WC'ye.
![]()
Kız lavman yapılıyor zaten içinde birşey bırakmazlarHahahah bebeğin suyu da mı kötü kokuyor.Bende bağırsak tembelliği var. İki günde bir yaparsam bütün eve koku basıyor çıkmıyor, febreze falan sıkıp uğraşıyorum yani dertliyim.
Madem sıçıcaz ben son günlerde armut yiyip çıkayım her gün WC'ye.
![]()
Ay ben hiçbir şey bilmem. Forumdan iki arkadaş yakında doğuracak, onlardan duyuyorum bir şeyler sadece.Yok ben hakkımıgadjo dilo e devrediyorum onun pokuyla ilgilenirsin artık
Ne sandıydın hiç doğurmadım ama biliyorum
Ay seni![]()
Tamam bende benimkini kandırmaya çalışıyorum şimdiye gidip gelmiştiBen bi beş dakika kocamla ilgileneyim gelirim birazdan
Ben bi beş dakika kocamla ilgileneyim gelirim birazdan
Ben de regl ağrısıyla oturayım.Tamam bende benimkini kandırmaya çalışıyorum şimdiye gidip gelmişti![]()
Bende çok istedim ama millet kıçıma başıma bakarken doğuramam içime kaçar daha da çocuk çıkacağı varsa da çıkmaz
Hangi lazer makinesini kullaniyosunuz bende almayi dusunuyorumYok kız zaten yüzde 20 falan çıkıyor ama ben genede bütün heryeri jiletliyorum pürüssüz olsun diyelazer aletini iyiki almışım çok memnunum
bide bütün vücut olunca anca
![]()
Plhilips lumai canım konum var bakabilirsin kullanan çok arkadaşda yorum yapmışHangi lazer makinesini kullaniyosunuz bende almayi dusunuyorum
Bakayim canim konuna.bunarada seninkinin bi modeli varmi.resmini paylasirmisin zahmet olmazsa.bazi kodlari oluyoya makinelerin ben bilemedim simdiPlhilips lumai canım konum var bakabilirsin kullanan çok arkadaşda yorum yapmış![]()