• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahat konuşamıyoruz bari burayı açalım dedik odası

Yoksa bu sürünerek kaçmaya çalışır :KK70:
Sedyeyle tek parça gider en azından

Kediyle birlikte büyürler iste fena mi :KK71:

Durum ciddi:eek:

Benim zaten en korktuğum şeydir doğum.
Biri kendi doğumunu anlatsa karnıma ağrılar girer sen böyle yaz ben bütün hayatımı çocuksuz geçiriyim :KK70:

Kız Yok korkacak bişey bakma bana sen herkes doğuruyor bişey mi oluyor sanki pırtlar çıkar Bebek bu :anne:

Ay doğurmasına doğururum da sıçarken çok utanırım kardeş. :deli: :KK70: :KK70: :KK70: bi de benimki fena kokuyor. :bicak::kusmuk:
Kız korkma bebeğin suyu geliyor ya onun kokusu bastırıyor her kokuyu bok kokusu falan duyulmaz öyle kolay kolay ama üşütmüşsen seni masada bırakır kaçarız :rolleyes:

Kız korkma bebeğin suyu geliyor ya onun kokusu bastırıyor her kokuyu bok kokusu falan duyulmaz öyle kolay kolay ama üşütmüşsen seni masada bırakır kaçarız :rolleyes:
Hahahah bebeğin suyu da mı kötü kokuyor. :D Bende bağırsak tembelliği var. İki günde bir yaparsam bütün eve koku basıyor çıkmıyor, febreze falan sıkıp uğraşıyorum yani dertliyim. :deli: Madem sıçıcaz ben son günlerde armut yiyip çıkayım her gün WC'ye. :D
:kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Hahahah bebeğin suyu da mı kötü kokuyor. :KK70: Bende bağırsak tembelliği var. İki günde bir yaparsam bütün eve koku basıyor çıkmıyor, febreze falan sıkıp uğraşıyorum yani dertliyim. :deli: Madem sıçıcaz ben son günlerde armut yiyip çıkayım her gün WC'ye. :KK70:
Sana iki torba lavman yaparım ben barsakların Aceyle yıkanmışçasına tertemiz olur merak etme sen :halay:

Hahahah bebeğin suyu da mı kötü kokuyor. :KK70: Bende bağırsak tembelliği var. İki günde bir yaparsam bütün eve koku basıyor çıkmıyor, febreze falan sıkıp uğraşıyorum yani dertliyim. :deli: Madem sıçıcaz ben son günlerde armut yiyip çıkayım her gün WC'ye. :KK70:
Kız lavman yapılıyor zaten içinde birşey bırakmazlar :27: bana süt ve sütlü tatlılar dokunuyor karpuz kiraz kestane tavuk bunların hepsi nerdeyse cır cır yapıyor beni dene derim :) mesela sütlaç yiyeyim tamamdır o iş lavmana gerek yok :70:

Yok ben hakkımı gadjo dilo gadjo dilo e devrediyorum onun pokuyla ilgilenirsin artık :KK70:

Ne sandıydın hiç doğurmadım ama biliyorum :KK53:

Ay seni :deli::kusmuk::kusmuk::KK70:
Ay ben hiçbir şey bilmem. Forumdan iki arkadaş yakında doğuracak, onlardan duyuyorum bir şeyler sadece. :D
Hani bi de bi haber vardı kadının dikişleri açılmış bağırsaklar düşmüştü. Bi de onu biliyorum. :D :D

Yok kız zaten yüzde 20 falan çıkıyor ama ben genede bütün heryeri jiletliyorum pürüssüz olsun diye :KK8: lazer aletini iyiki almışım çok memnunum :KK75: bide bütün vücut olunca anca :KK53:
Hangi lazer makinesini kullaniyosunuz bende almayi dusunuyorum

Back
X