2 saat oldu gideli kız balta girmemiş orman mı bu anca çıkageldin bizde burda arkandan ne fanteziler ne fantezilerKızlar nerde bende o şansdün hırpalandığımdan mütevellid bugün cıks olmaz o iş pis koca yarin yani bugün dr a gidicemde temizleneyim dedim güzelce bide girmişken az kalan tüylerimi jiletledim yarın lazer yaparım
Ben bugün eft yapacağıma havale yapmaya çalıştığım için olmadı o iş farklı bankalarımış meğersem koca bankanın yazısını görmemişim orda dur şimdi yollayayım para da yarın aktif olsunBen sadece prolara özel olan yerde konu açtım 18+ama siz fakirler göremiyorsunuz maalesef hem orayı ne normal üyeler nede ziyaretçiler görebiliyor süper dimi hadi pro üye olun
Yok kız zaten yüzde 20 falan çıkıyor ama ben genede bütün heryeri jiletliyorum pürüssüz olsun diye2 saat oldu gideli kız balta girmemiş orman mı bu anca çıkageldin bizde burda arkandan ne fanteziler ne fanteziler
Ben ağda yaptırıyorum 2 ay tertemiz Doğumdan sonra lazer düşünsem mi diye de düşünmüyor değilim gerçi ama şu jilet işi sıkıyor canımı keserim ben kendimi kesin korkuyorumYok kız zaten yüzde 20 falan çıkıyor ama ben genede bütün heryeri jiletliyorum pürüssüz olsun diyelazer aletini iyiki almışım çok memnunum bide bütün vücut olunca anca
1 ağda 2 ay temiz mi bende o mümkün değil 2 haftaya çikarBen ağda yaptırıyorum 2 ay tertemiz Doğumdan sonra lazer düşünsem mi diye de düşünmüyor değilim gerçi ama şu jilet işi sıkıyor canımı keserim ben kendimi kesin korkuyorum
A o zaman iyi cnm bende çok yok zaten Kuaförüm bile 2 ayda bir gitmeme rağmen biraz bekle çoğalsın gel diyor öyle bir pambık premseslik var bende1 ağda 2 ay temiz mi bende o mümkün değil 2 haftaya çikarağda yaptırıp 2 3 gun sonrada yapabiliyorsun canım philips lumai kullanıyorum ben
önceki konuda görümüştüm mesajlarınızı. şimdide bu konuyu farkettim. bu mesajada çok güldüm baya ddurudramıyorum kendimiBence banyonun bir sağ duvarında hırpalanıyor bir sol duvarında daha kırklanma aşamasına geçemedi
önceki konuda görümüştüm mesajlarınızı. şimdide bu konuyu farkettim. bu mesajada çok güldüm baya ddurudramıyorum kendimiüçünüzün arasında bi espri ama Bibibella bana kızmaz inşallah gülüyorum diye
Yok neden kızayım yeterki gülmek olsun herkes gulsün inşallahönceki konuda görümüştüm mesajlarınızı. şimdide bu konuyu farkettim. bu mesajada çok güldüm baya ddurudramıyorum kendimiüçünüzün arasında bi espri ama Bibibella bana kızmaz inşallah gülüyorum diye
Aa neden
Meraklanma bir kaç saate kızarırsınBilmiyorum dün geceden beri bekliyorum derin bir sessizlik içindeler bakalım nereden çıkacaklar
Amin cnm inşallah bakalım girerim kız ben bana bıraksalar sezeryanda bile telefonda takılırım da izin Yok tabiMeraklanma bir kaç saate kızarırsınhoş çarşamba doğum varmış belli bir süre giremezsin zaten sağsalim kucağına alırsın inş. Canım
İnş. Canım özletme kendini tabiAmin cnm inşallah bakalım girerim kız ben bana bıraksalar sezeryanda bile telefonda takılırım da izin Yok tabi
Amin cnm inşallah bakalım girerim kız ben bana bıraksalar sezeryanda bile telefonda takılırım da izin Yok tabi
Hayırlı doğumlar, çok heyecanlı.Amin cnm inşallah bakalım girerim kız ben bana bıraksalar sezeryanda bile telefonda takılırım da izin Yok tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?