Rahat konuşamıyoruz bari burayı açalım dedik odası

Kızlar nerde bende o şans dün hırpalandığımdan mütevellid bugün cıks olmaz o iş pis koca yarin yani bugün dr a gidicemde temizleneyim dedim güzelce bide girmişken az kalan tüylerimi jiletledim yarın lazer yaparım

2 saat oldu gideli kız balta girmemiş orman mı bu anca çıkageldin bizde burda arkandan ne fanteziler ne fanteziler

Ben sadece prolara özel olan yerde konu açtım 18+ ama siz fakirler göremiyorsunuz maalesef hem orayı ne normal üyeler nede ziyaretçiler görebiliyor süper dimi hadi pro üye olun
Ben bugün eft yapacağıma havale yapmaya çalıştığım için olmadı o iş farklı bankalarımış meğersem koca bankanın yazısını görmemişim orda dur şimdi yollayayım para da yarın aktif olsun

Yok kız zaten yüzde 20 falan çıkıyor ama ben genede bütün heryeri jiletliyorum pürüssüz olsun diye lazer aletini iyiki almışım çok memnunum bide bütün vücut olunca anca
Ben ağda yaptırıyorum 2 ay tertemiz Doğumdan sonra lazer düşünsem mi diye de düşünmüyor değilim gerçi ama şu jilet işi sıkıyor canımı keserim ben kendimi kesin korkuyorum

Ben ağda yaptırıyorum 2 ay tertemiz Doğumdan sonra lazer düşünsem mi diye de düşünmüyor değilim gerçi ama şu jilet işi sıkıyor canımı keserim ben kendimi kesin korkuyorum
1 ağda 2 ay temiz mi bende o mümkün değil 2 haftaya çikar ağda yaptırıp 2 3 gun sonrada yapabiliyorsun canım philips lumai kullanıyorum ben

1 ağda 2 ay temiz mi bende o mümkün değil 2 haftaya çikar ağda yaptırıp 2 3 gun sonrada yapabiliyorsun canım philips lumai kullanıyorum ben
A o zaman iyi cnm bende çok yok zaten Kuaförüm bile 2 ayda bir gitmeme rağmen biraz bekle çoğalsın gel diyor öyle bir pambık premseslik var bende memnunsan bende bakayım bi biter kurtulurum

Bence banyonun bir sağ duvarında hırpalanıyor bir sol duvarında daha kırklanma aşamasına geçemedi
önceki konuda görümüştüm mesajlarınızı. şimdide bu konuyu farkettim. bu mesajada çok güldüm baya ddurudramıyorum kendimi üçünüzün arasında bi espri ama Bibibella bana kızmaz inşallah gülüyorum diye

Yok yok biz öyle eğlenmesini bilen espri anlayışı olan insanları çok seviyoruz kızmaz Bibibella . bizim kızdığımız tek şey beynini kullanmayan insanlar onlara tahammülümüz Yok. Hoşgeldin bu Arada

Yok neden kızayım yeterki gülmek olsun herkes gulsün inşallah

Bilmiyorum dün geceden beri bekliyorum derin bir sessizlik içindeler bakalım nereden çıkacaklar
Meraklanma bir kaç saate kızarırsın hoş çarşamba doğum varmış belli bir süre giremezsin zaten sağsalim kucağına alırsın inş. Canım

Meraklanma bir kaç saate kızarırsın hoş çarşamba doğum varmış belli bir süre giremezsin zaten sağsalim kucağına alırsın inş. Canım
Amin cnm inşallah bakalım girerim kız ben bana bıraksalar sezeryanda bile telefonda takılırım da izin Yok tabi

Teknolojik anne
Ayyy hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah

Amin cnm inşallah bakalım girerim kız ben bana bıraksalar sezeryanda bile telefonda takılırım da izin Yok tabi

Kız Bibibella millete pro üyelik reklamı mi yapıyon fakirik biz paramız yok diye gelemiyok +18 e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…