• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahat konuşamıyoruz bari burayı açalım dedik odası

Kızlar nerde bende o şans :KK12: dün hırpalandığımdan mütevellid bugün cıks olmaz o iş pis koca :63: yarin yani bugün dr a gidicemde temizleneyim dedim güzelce :KK45: bide girmişken az kalan tüylerimi jiletledim yarın lazer yaparım :halay:

Kızlar nerde bende o şans :KK12: dün hırpalandığımdan mütevellid bugün cıks olmaz o iş pis koca :63: yarin yani bugün dr a gidicemde temizleneyim dedim güzelce :KK45: bide girmişken az kalan tüylerimi jiletledim yarın lazer yaparım :halay:
2 saat oldu gideli kız balta girmemiş orman mı bu anca çıkageldin bizde burda arkandan ne fanteziler ne fanteziler :KK70:

Ben sadece prolara özel olan yerde konu açtım 18+ :KK8: ama siz fakirler göremiyorsunuz maalesef :KK70:hem orayı ne normal üyeler nede ziyaretçiler görebiliyor süper dimi hadi pro üye olun :confused:
Ben bugün eft yapacağıma havale yapmaya çalıştığım için olmadı o iş farklı bankalarımış meğersem koca bankanın yazısını görmemişim orda dur şimdi yollayayım para da yarın aktif olsun :halay:

Yok kız zaten yüzde 20 falan çıkıyor ama ben genede bütün heryeri jiletliyorum pürüssüz olsun diye :KK8: lazer aletini iyiki almışım çok memnunum :KK75: bide bütün vücut olunca anca :KK53:
Ben ağda yaptırıyorum 2 ay tertemiz Doğumdan sonra lazer düşünsem mi diye de düşünmüyor değilim gerçi ama şu jilet işi sıkıyor canımı keserim ben kendimi kesin korkuyorum :KK70:

Ben ağda yaptırıyorum 2 ay tertemiz Doğumdan sonra lazer düşünsem mi diye de düşünmüyor değilim gerçi ama şu jilet işi sıkıyor canımı keserim ben kendimi kesin korkuyorum :KK70:
1 ağda 2 ay temiz mi bende o mümkün değil 2 haftaya çikar :KK12: ağda yaptırıp 2 3 gun sonrada yapabiliyorsun canım philips lumai kullanıyorum ben

1 ağda 2 ay temiz mi bende o mümkün değil 2 haftaya çikar :KK12: ağda yaptırıp 2 3 gun sonrada yapabiliyorsun canım philips lumai kullanıyorum ben
A o zaman iyi cnm bende çok yok zaten Kuaförüm bile 2 ayda bir gitmeme rağmen biraz bekle çoğalsın gel diyor öyle bir pambık premseslik var bende :KK51: memnunsan bende bakayım bi biter kurtulurum

Bence banyonun bir sağ duvarında hırpalanıyor bir sol duvarında daha kırklanma aşamasına geçemedi :KK8::KK70:
önceki konuda görümüştüm mesajlarınızı. şimdide bu konuyu farkettim. bu mesajada çok güldüm baya ddurudramıyorum kendimi :KK70::KK70: üçünüzün arasında bi espri ama Bibibella Bibibella bana kızmaz inşallah gülüyorum diye :KK22:

Yok yok biz öyle eğlenmesini bilen espri anlayışı olan insanları çok seviyoruz kızmaz Bibibella Bibibella . bizim kızdığımız tek şey beynini kullanmayan insanlar onlara tahammülümüz Yok. Hoşgeldin bu Arada
önceki konuda görümüştüm mesajlarınızı. şimdide bu konuyu farkettim. bu mesajada çok güldüm baya ddurudramıyorum kendimi :KK70::KK70: üçünüzün arasında bi espri ama Bibibella Bibibella bana kızmaz inşallah gülüyorum diye :KK22:

Bilmiyorum dün geceden beri bekliyorum derin bir sessizlik içindeler bakalım nereden çıkacaklar
Meraklanma bir kaç saate kızarırsın :27: hoş çarşamba doğum varmış :anne: belli bir süre giremezsin zaten :KK51: sağsalim kucağına alırsın inş. Canım :KK50:

Meraklanma bir kaç saate kızarırsın :KK53: hoş çarşamba doğum varmış :anne: belli bir süre giremezsin zaten :KK51: sağsalim kucağına alırsın inş. Canım :KK50:
Amin cnm inşallah bakalım girerim kız ben bana bıraksalar sezeryanda bile telefonda takılırım da izin Yok tabi :rolleyes:

Teknolojik anne :KK53:
Ayyy hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah

Amin cnm inşallah bakalım girerim kız ben bana bıraksalar sezeryanda bile telefonda takılırım da izin Yok tabi :rolleyes:

Kız Bibibella Bibibella millete pro üyelik reklamı mi yapıyon fakirik biz paramız yok diye gelemiyok +18 e :lülülü:

Back
X