Puzzle Severler Kulubü

senin ki hangisiydi busejik ben aradım sordum sende ara sor istersen. ben puzzle istiyorum minyatür ün yorumlarını bekliyordum ks için

kizzzzlar
cumartesi markete gittim birde baktimki puzzle gelmis, dayanamadim aldim 1000 parca (aslinda ddaha düsük sayidan baslamak istiyordum yillar sonrasi) ve cumartesi basladim bile, resim cekip eklicem ama makinemin pilleri bitmis, su an sarjdalar dolsunlar cekip eklicem, daha bitmedi ama

salonudaki puzzle netteki hali

annemlerde aslılı olan 3000 puzzle parlamıs azcık
yandan cektim yine aynı puzzle
bu salonumda asılı olan puzzle cok buyuk keyif aldım yaparken yarımcıkmıs
buda oturma odadaki puzzlemız aslında oturma odamla uyumu yok ama eşim cok seviyor oyuzden kaldırmıyorum

Son düzenleme:
Bende puzzle yapmayi cok sevenlerdenim,ama uzun suredir cocuklardan dolayi yapamiyorum.En son esimle birlikte 3000 ve 5000 parca bitirmistik.Simdi cocuklarimin puzzlarini yapiyoruz birlikte:)

senin ki hangisiydi busejik ben aradım sordum sende ara sor istersen. ben puzzle istiyorum minyatür ün yorumlarını bekliyordum ks için

kusura bakma sımdı gordum yazdıgını..benım begendıgım merdivende uyku..yarın arıyım bende o zaman gercı baya oldu bıraz daha beklıyım o kadar beklemısken..fisfisfis

Ay kızlar fıttıracam şimdi...

Yapıp bitirdiğim puzzle evin içinde kayboldu...yok bulamıyorum...bir saattir bakmadığım yer kalmadı. Ayol koca puzzle nereye gider?

Alacakaranlık kuşağı gibi.... ya ben deliriyorum ya da bu evde tuhaf şeyler oluyo..ciyaaaakk

:roflol: :roflol: :roflol:

Ayyy üfffff yaaaa...

Puzzle halısına sarmış da kaldırmışım meğer ... davul olayımm e miii .. :mymeka:

Lütfen minimumda dalga geçiniz... tamam kendimi de alıp gidiyorum buralardan.. kaydirigubbakcemile

Evet bu arada yeri gelmişken hemen bir tesbitimi sizinle paylaşmak istiyorum.

İlk defa puzzle halısına sarıp kaldırdığım bir puzzle'ımı yapıştırdım.
Çok zor oldu.
Oysa normal halının altına kaldırdığım puzzle'lar hemen yapıştı. Ama puzzle halısındaki kıvrıldı, parçalar yerinden oynadı, dalgalandı...

Demeki neymiş? Ne varsa bizim el dokuma halılarımızda varmış...puzzle halısı felan hikaye...ehe...

ayyy bunlada minimumda dalga geçirmezki şekerim.saat çok geç uykum dorukta dalga geçme hakkım saklı kalmak üzere şimdilik yatıyorum sonra tekrar gelicem.
bu arada 1 tane 1500 lük 2 tane 1000 lik puzzle bitirdim.yarın akşam resimlerini ekleyeceğim.şimdide yeni bir 1000 liğe başladım. :lepi:
dip not: ks game tarafımdan kötü not almış bulunuyor.parçalar o kadar kaygangi yaparkende yapıştırırkende çoook zorlandım.
hepinizi öpüyorum şekerlerr.hoşçakalın

a.s.

of bıde kendımı dalgın sanırım gece gece baya guldum kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar...
binbir hevesle çektiğim sizlerle paylaşmak için heyecanla eklediğim tüm puzzle resimlerim silinmiş..
çok üzüldüm.
gittikçe soğuyorum bu siteden.
artık resimde eklemem bundan sonra.emeğe saygı yok.eğer boyutları büyükse bölüm sorumlusu boyutunu değiştirebilirdi.ama silmek en kolayı.
şaşkınım.
hoşçakalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…