Puzzle Severler Kulubü

Kıslaaaarrrrrrrrr..

Puzzle'larım geldiiiiiiiiiii.... tam 5 dakika önce hihoyyyt
Ya şaka gibi daha evvelsi akşam vermiştim siparişini...bu ne hızz.
kaydirigubbakcemile2 Yihahuuuu..eve gitmek için sabırsızlanıyorum :içelim:

KIZLAR BEN DE BUNU BEĞENDİM AMA KS GAMES MARKASI SİZCE SİPRAİŞ VEREYİM Mİ?? NE DERSİNİZ.RENKLERİ ÇOK BEĞENDİM AMA KARARSIZIM.

KIZLAR BEN DE BUNU BEĞENDİM AMA KS GAMES MARKASI SİZCE SİPRAİŞ VEREYİM Mİ?? NE DERSİNİZ.RENKLERİ ÇOK BEĞENDİM AMA KARARSIZIM.

Ben KS Games den memnun kişi pek duymadım aslında ama kendim hiç yapmadığım için önyargılı da konuşmayayım. Ama manzara resimleriyle aramın hiç iyi olmamasına rağmen seçtiğin resmi de çok beğendim, renkleri falan çok canlı, hoş durabilir duvarda.

ben de aslında manzara resmi düşünmüyordum tam 5 saat gittim geldim şu olsun bu olsun diye sonunda bu resimde kaldığımı farkettim. oturma odama çok uyuyor bir de renkler ne bileyim artık bi deneyeyim diyorum yoksa içimde kalacak.bu arada art puzlle dan memnunsunuz sanırım genel olarak. fiyatları çok uygun geldi de ondan da endişe ettim.

Aman yap gitsin be arkadaşım madem o kadar beğendin, içinde mi kalsın yani, ne olacak?
Ben çok Art yaptım, bir şikayetim olmadı şimdiye kadar.
Asıl izne giderken Falcon marka bi puzzle almıştım.
İlk defa yaptım Falcon ama ciddi ciddi beğendim.
Parlamıyor, parçalar çok güzel oturuyor. Ama depoda göremedim o markayı.

kızlar birşey sorucam clementoni neon puzzle begendim ama stokta yok. baska nerden bulabilirim acaba bu puzzle ı
birde ricordi art hiç kulllanmadım nasıldır memnunmusunuz

Son düzenleme:
kızlar birşey sorucam clementoni neon puzzle begendim ama stokta yok. baska nerden bulabilirim acaba bu puzzle ı
birde ricordi art hiç kulllanmadım nasıldır memnunmusunuz

ben bi kaç siteye baktım ama baktıklarımın hepsinde de tükendi diyor. sanırım şu an piyasada yok bekle isterseen biraz. beğendiğin tower bridge ondon mu, wolf mü yoksa the storm mu??

canım depoda falcon u jumbonun içinde bulabilirsin. sanırım jumbo nun alt ürünü.

slm kızlarrrr...
sizi bu aralar ihmal ettim farkındayım ama işler çok yoğun.çok güzel puzzler aldım hatta başladım bile iftardan sonra son gelişmelerle burda olucam mucksss...

slm minyatür resimleri bekliyorz. bende elimdekini bitirdim sonunda off siyah yerler bitirdi beni

Yeni başladığım puzzle'ın sen bugün bi parçası düş yere...hem de çerçeveden...ben de temizlik yaptım bugün. Tam yerleri süpürüyorum...enaaammmmm dememe kalmadı...süpürdüm.
Yani şu puzzle aşkına elimi 1500. defa o toz torbasının içine soktum ya..daha da bişii demiyorum :)

kızlar puzzle mı yapıyım çocukla mı ilgileneyim bilemiyorum.puzzle yapmaya başladım belki 5 gün oldu ama daha ortaya bişey cıkmadı.siz nasıl yapıyosunuz yaa..

kızlar puzzle mı yapıyım çocukla mı ilgileneyim bilemiyorum.puzzle yapmaya başladım belki 5 gün oldu ama daha ortaya bişey cıkmadı.siz nasıl yapıyosunuz yaa..

Canım, öyle puzzle'lar yaptım ki 5 günde bitti, öyle puzzle'lar yaptım ki 5 ayda bitmedi.
Ben terapi niyetine yapıyorum açıkçası ve çok da faydasını gördüm.
İllaki hemen bitecek diye düşünme. Fırsat buldukça geç başına.
Benim kızım büyüdü tabii artık 13 yaşında, daha kolay oluyor zaman bulmak, zaten artık beraber yapıyoruz ama kızım 13 aylıkken de yapıyordum ben.
O benim için bir dinlence oluyordu, hiç bir parça bulamasam da kendimle kalabileceğim kısa bir zaman dilimi oluyordu, dinlendiriyordu, rahatlatıyordu.
Kuzun uyuduktan sonra 15 dakika bile geçsen başına yeter.
Boşver ortaya hemencik bişey çıkar ya da çıkmaz.
Sen keyif alıyosan o zaman diliminden işte en önemlisi o.

ben bi kaç siteye baktım ama baktıklarımın hepsinde de tükendi diyor. sanırım şu an piyasada yok bekle isterseen biraz. beğendiğin tower bridge ondon mu, wolf mü yoksa the storm mu??
wolf u istiyorum ama yok işte belkide hiç gelmez siteyi arasammmı acaba

ben onu birine yapıcaktım. kendime baska bakaım onereceginiz var mı ? şimdiye kadar 2 tane educa yaptım ks yi begemedim baska markadanda cekiniyorum acıkcası. bu cok guzel dediginiz resim var mı hiç

baya baya takdım kafama bu puzzle olayını salon duvarı için ,osman hamdinin kaplumbağa terbiyecisini düşünüyorum:1closedeyes:,
bu ilk puzzle deneyimim olacak ilkokuldakileri saymassak tabee.
yaptığım araştırmalara göre puzzle halısı diye bir şey varmış gerçekten anlatıldığı gibi kullanışlımı,
ben bu olayı hemncecik bitiremem yavaştan yapacağım lakin evin ortasındada onu sürekli tutamam yani işim bitince kaldırıp vakit buldukçada açıp başına geçmeliyim,
bu arada tercihim tablo nasıl ilk çalışma için çokmu abartmışım,
bir de bi sürü marka var hangisi en iyisi,
birde bitince onu nasıl çerçeveleteceğim,
birde yapıştırma işi oluyomuş o nasıl olacak .bla bla bala bla ,
yani fazla bişi sormadım dimi,

Hayırlı haftalar puzzle severler...Bugün puzzle başlayalı 9 gün oldu ve hala bitiremedim.Biraz zor olduğu için uzun süre başında oturamıyorum.Artık ne zaman biter bilmiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…