Puzzle Severler Kulubü

Röportajını okudum :)
Galiba bu işin tutkunları çoğunlukla aynı sebeplerden başlıyorlar puzzle yapmaya.

Ben çok çok çok mutsuz bir dönemimde merak salmıştım bu işe.
Hiç unutmuyorum, bir pazar sabahıydı. Rezil bir geceden ve sadece bir iki saatlik bir uykudan sonra kardeşimin bana hediye ettiği puzzle'ın kutusuyla bilinçsiz bir şekilde oynamaya başlamıştım.
Sonrası kendiliğinden geldi ve ben başında kalktığımda gece 9 civarıydı :))

Sanıyorum o gün beni başka hiçbir şey bu kadar sakinleştiremez ve rahatlatamazdı.
İnsan mutsuz ya da sıkıntılı olduğunda çok düşünüyor, düşündükçe kuruyor, kurdukça büyütüyor ve işin içinden çıkamıyor. Oysa puzzle yaparken o parça şuraya, bu buraya diye diye sakinleşiveriyor.

Hani insanlar sinirlendiği vakit 10'a kadar sayar ya, ben de 10 parça yerleştiriyorum işte sana olduuuu :)))

yeniliyorum kaydirigubbakcemile5

Birincisi EDUCA 1000 PARÇA

MASTERPIECES 500 PARÇA

merhaba siteyi puzzle severleri ararken buldum. tam da yerine gelmişim :) bende 4 ay önce puzzle sevdasına tutuldum. 2-3 saatlik bir çalışma sonrasında Krabı/ Thailanda(500)ı bitirdim.. Sonra dedim ki süper birşey bu ve devam etmeye karar verdim Şuan educa nın 1000 parçalık in good company'i yapıyorum... ve elimde bir sürü list var yapmak istediğim...

Hoşgeldin Elacım ve geçmiş olsun :) virüs sana da bulaşmış.
Benim şu anda elimde hiç puzzle kalmadı, bitirdim hepsini ve var ya kuduruyorum.
Ha de ki kaç gündür yapmıyorsun?
3. gün bugün :roflol:
Ama böyle bir hastalık bu işte.. ama çokk güzel bi hastalık canım .. :)

hoşbuldum canım... valla nisanda sınavlarım var daha açmadım yüzünü kitabın. ama ocak 1 itibari ile puzzle sevdama ara vereceğim sınavlar bitince y,ne devam... Şuan puzzledepodayım veee 9 siparişim varrr battım ki battım.. Allahtan parçalar az 1000-1500 daha yeni olduğum için yükse parçalara cesaret edemiyorum sırnaşık şey

Hayırlı akşamlar kızlar. Bende başlayacağım kısmet olursa çok uzun zamandır aklımda aslında ama bir türlü alıp yapmak kısmet olmadı oğlumun doğun gününü bi atlatayım kendimi puzzle adıcam buna ihtiyacım var sanırım.

selamlar,
bende acaba bu sitede puzzle seven varmı derken bu topiği gördüm.
bende 2. puzzle dayım. ilk puzzle ım 1500 parçalıktı. şimdi yaptığım ise 2000 parçalık educa puzzle. çok zorlandığım kesin. renkler pastel ve birbirine benzeyen parçalar oldukça fazla. aynı zamanda çalışıyorum. hafta içi hiç elim değmiyor, sadece hafta sonu yapabiliyorum (tabi evde olursam).

sizler ne kadar sürede bitiriyorsunuz. 2000 parçalık puzzle 3 aydır hala ortada duruyor bende ve ancak yarısı bitti diyebilirim...
bitirip duvarımda görmek istiyorum artık...

Puzzle zorluk derecesine göre değişiyor tabii bitirme süresi ama bana 3 ay çok uzun geldi neyse ama çalışıyormuşsun
Bende yaklaşık 3 ay önce yaptığın bir puzzle ı henüz yapıştırmamışken dolabın üzerinden düşürdüm daha doğrusu canım eşim beni dinlemedi düşer dedim düşmez dedi ve düştü şimdi onu tekrar yapıcammirmirmirmir
Bayılıyorum ben bu puzzle olayına ama çok pahalı geliyor bu aralar banafisfisfis biraz krizden dolayı galibaklava: fazla para ayıramıyorum bu aralar puzzle lara:1no2: neys bakalım artıkdelikafaduldendelikafadulden
Duvara asınca insan çok farklı hissediyor yaa çok güzel bir duygu:1rolleyes:

Ben de şuan art puzzle'ın "Fatih'in İstanbul'a Girişi" adlı puzzleını yapıyorum 2000 parça. aylardır masanın üzerinde kaç ay oldu bilmiyorum. Ama ben hiç geçemiyorum başına.son bir kaç haftadır parçaları birleştirmeye başladım. heralde alalı 5 ay olmuştur. ama en fazla 5 dk basında durabiliyordum ondada renkleri ayırıyordum ancak.
Bitsin istiyorum ama yenisinide alamayacağım gibi görünüyor içime sinen bişey bulamadım yüzlerce secenek arasından. Daha doğrusu bugun begendigimi yarın beğenmiyorum. Begendiklerimi annem asamazsın bunu eve diyo. Osmanlı serilerinde cariyelerin olduğu puzzlelar var seksiler biraz, astırmıyo o yüzden annemkafamçokkarıştı. Bİtirmeyede uğraşmıyorum yenisini alamayacağım henüz diye. benneyaptımki

♥ 2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

benim farkım başkalarının yapamadıkları puzzleları yapmak. evde kendi puzzlelarımı asıcak yer kalmadığı içi yapıyorum bunu :))
bu konuda destek isteyen olursa yardımcı olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ay selam herkesea.s. fazla kalamıycam tesadüfen gördüm... hiç fark etmemiştim yazık bana yabenneyaptımki bende tam anlamıyla bir puzzle hastasıyımdelikafadulden hemde çocukluğumdan beri ne kadar zor olursa okadar haz alıyorum ...yarın isimlerine bakıp yazarım şimdi kızımı uyutmak zorundayım iyi geceler..:teytey:

kizlar ben cok uzun zamandir puzzle ime devam edemedim ya ((((
sizler ne durumdasiniz

merhabalar bende puzzle hastasıyım ama yeni dogum yaptım kızım dogdugundan beri pek yapamıyorum hatta evde 1000 parçalık bir puzzle beni bekliyor umarım en kısa zamanda başlarımmirmirmirmir

evvet canım puzzle severler... cumartesi akşam başlayıp pazar akşamı sonlandırdığım puzzle mı szilerle paylaşmak isttiyorummm

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance:

s.o.s arkadaşlar acil yardım istiyorum... puzzle yapıştırıcısım alacağım ama iyi birşey olsun istiyorum.. bana bu konuda bilgi veriri misinizz

kızlar ben çok acemiyim 100lik bir puzzle yaptım ikincide evde beni bekliyor açmaya hiç fırsatım olmadı hoşuma giden puzzleları alıp yapmayı çok istiyorum o kadar dinlendirici bir şeymiş ki inanamadım. pes etmeyip devam edeceğim ne güzelmiş yaaa bende yapıyım öle evde durmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…