Puzzle Severler Kulubü

şu puzzele olayını hiç beceremiyorum...evde öyle duruyor..2-3 tane takmışım ama onlarda şüpheli

sergüzest. yapıstırma işini söyliyim bazı markalardan içinde yapıstırıcı cıkıyor cok ta iyi bi yapıstırma degil ama onunla yapısıtrıp ben birde arkasından koli bandıyla geçiyorum sapasaglam oluyor. polisan nın yapııtırıcı cok iyi diyolar.

ben 2 tane educa yaptım bi tane ks basladım ama cok kotuydu bitiremedim. educayı seviyorum baska marka denemedim arkadaslar daha tecrubeli.
hallı tam size göre birşey olucaktır..

puzzle depoasunu aradım. urun kodunu verdim. hemen gelmicegini biraz gecikecegini söylediler. 1 ayı bulur dedi

Sergüzeşt, benim evde var puzzle halım ama ben mi beceriksizim bilmiyorum bi türlü kullanamadım, benim bi hamur tahtam vardı dikdörtgen :) onun üzerinde yapıyorum. Ortalıkta da geziyo valla ben her kaşla göz arası yaptığım için sürekli halıyı katla aç sinirime dokunuyor.
Yapıştırma işlemini anlatmış arkadaşlar zaten, sen onu yapıştırınca al götür bi çerçeveciye çerçevelet gitsin. Ama ciddi bağımlılık yapan bi uğraş bak sonra niye demediniz loo deme bize :)

Kızlar valla beni de heveslendirdiniz şimdi..

Hiç yapmadım bu işi. Ama yapan arkadaşlarım var ve diyorlar ki acayip kafa dağıtıyor hiç birşey düşünmüyorsun ..

Neyse vakit meselesi biraz da..Ama heveslendim biraz..-tatlicadiarzu-

Ben mi anormalim bilmiyorum ama bu puzzle isini yaparken (daha dogrusu yapamazken) benim ne kafam dagiliyor, ne de bana sakinlik veriyor.. benneyaptımki
Aksine; beceriksizligim yüzünden daha da sinir krizine giriyorum..
Sabriniza hayranim sahsen :bbo:

açıklamalar için teşekkürler .
yalnız ben bu kaplumbağa terbiyecisini hala bulamadım :1no2:
aslında net'de var ama net alışverişide bana ters geliyor güvenemiyorum fisfisfis
neyse araştırmalarıma devam edeceğim ve bu puzzle bulacağım taktım kafaya yav ben daha başlamadan böyle takıntı sahibi oldum birde başlayıp bırakamassam kafamçokkarıştı:1shok:

Ben başladım ve bırakamıyorum..Bakalım ne olacak sonum kafamçokkarıştı

Kızlar elimde puzzle hala bitmedi.Bundan sonra yapılacak 1 puzzlem daha var.
Sonrasında ara vermeyi düşünüyorum.Biraz çeyiz alışverişen yoğunlaşacağım yerimseniben

slm canım....bence salonun için kaplumbağa terbiyecisi çok iyi bi seçim olmaz.çünkü hatırladığım kadarıyla duvarda büyük bi boşluk var demiştim.bu seçtiğin puzzle dikey bi puzzle.bence sen yatay bi puzzle tercih et canım.
puzzle halısına gelince bende yeni aldım.ilk defa kullanıyorum daha önce masada yapıyodum.şimdi serdim halıyı üstünde yapıyorum ama daha hiç sarıp kaldırmayı denemedim.
yapıştırma olayıda çok kolay.toz puzzle yapıştırıcısı alıyosun 6 çorba kaşığı suyla karıştırıp puzzlenın üstüne (ön yüzüne)döküyorsun.elinle iyice hertarafına sürüyoson.6 saat kadar kurumaya bırakıyosun.sonra puzzle kazık gibi oluyo.arkasından koli bandıyla bantlarsan iyice garanti olur canım.sen çerçeveciye bu haliyle götür o gerisini halleder zaten ...sevgiler.. Şeniz

turuncucum sende gerçekten çok zor bi puzzle seçtin canım.gerçekten çok fazla düz renk var.allah kolaylık vesin canım hihoyyyt

şimdi gelelim banaaa.kızlar şu anda yaptığım puzzle bu.bunu bitirip tekrar aynısından bi tane daha yapıcam.2 tane aldım.biri bizim eve.biride hediye

.büyük kısmını tamamladım.2 güne bitiririm

bunun dışında aşağıda resimlerini koyduğum puzzlerı aldım.bir an önce onlara geçmek için sabırsızlanıyorum.manzara olan ks games ilk defa deniycem.daha paketi açıp kalitesine bakmadım ama inşallah iyi çıkar.

işte sırada bekleyen puzzle larım :)

[/[/IMG]

Son düzenleme:

canim kaplumbaga terbiyecigisi dost kitab evlerinde vardi son gordugum
sende ankaradansin sanirim canim
bulabilirsin oradan
istiyorsan bende yardimci olabilirim arkadaslarim var orda
ben en son sinirli sayida olan atatürkun kurtulus savasini simgeleyen o guzel tablosunu yaptim kizlar
renkler cok yakin birbirine ama cok zevkliydi
o askerlerimizin yasadiklari o ani hissetmek onu olusturuken o savasin icinde gibi hissettim kendimi desem abarti olmaz inanin bana
sonra kucuk kizimda ayaklanmaya basladi cok ugrasamiyorum artik
ama buyuk kizimda cok begeniyor
bambi
winx clup
bloom puzzlelari var teyzeleri
oda cok seviyor tek basina parcalari bulup bitiriyor

günaydın puzzledaşlarımmmm

canım bu puzzle KS GAMES.bende ilk defa yapıcam bu markayı.
1000 parça ve yatay bi puzzle.renkler çok canlı daha çok oturma odası için ideal diyebilirim.dost kitap evinden 17.50 liraya aldım.ben bi ara sana uygun bi kaç resim ekleyim istersen canım.ne dersin Şeniz

minyatürün aldığı ks marka manzara resimli puzzle dan ben de aldım. kalitesi fena değil aslında kartonu biraz ince bir de parçalar çok kolay birbirinden ayrılabiliyor. bir parçayı yanlış oldu diye yerinden almaya kalkarken dikkat etmek gerekiyor. onun dışında resim güzel renkler canlı. aldığım ilk gün hevesle oturdum başına üçte biri bir günde bitti. ama hemen ertesi gün çok hastaladığım için 6 gündür tek bir parça koyamadım. inşallah bundan sonra.

günaydın kızlar...

İşte semazenli puzzlemin bitmiş hali.Sonunda başardım :))

Minyatür, çok güleceksin şimdi bak...

Bu gece rüyamda gördüm seni kaydirigubbakcemile3
Bir puzzle turnuvası varmış, biz de seninle forum adına katılmışız, olaya bak :roflol:
Sonra ben seni oralarda kaybediyormuşum da oturup ağlıyormuşum ben bu puzzle'ı nasıl bitireceğim tek başıma, yenileceğiz, rezil olacağız diye..zuahahahaaaa....

Ayol len ben bozdum iyice kafayı anlaşılan laelaelaelaelae :roflol:

Ayyyy canım ya walla hiç güleceğim yoktu.çok yaşa emi :roflol: :roflol: :roflol:

cok hossunuz bayanlar..gece ruyalarda bıle puzzle gorulmeye baslanmıs sırnaşık şey

benım puzzle stoklara gırmıycek anlasılan ..beklemekten sıkıldım..bana baska onerebılecegınız sıte var mı? kapıda odeme kolaylıgı olan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…