Kızlar bu puzzle nasıl ?
günaydın kızlar...
binbir hevesle çektiğim sizlerle paylaşmak için heyecanla eklediğim tüm puzzle resimlerim silinmiş..
çok üzüldüm.
gittikçe soğuyorum bu siteden.
artık resimde eklemem bundan sonra.emeğe saygı yok.eğer boyutları büyükse bölüm sorumlusu boyutunu değiştirebilirdi.ama silmek en kolayı.
şaşkınım.
hoşçakalın...
günaydın kızlar...
binbir hevesle çektiğim sizlerle paylaşmak için heyecanla eklediğim tüm puzzle resimlerim silinmiş..
çok üzüldüm.
gittikçe soğuyorum bu siteden.
artık resimde eklemem bundan sonra.emeğe saygı yok.eğer boyutları büyükse bölüm sorumlusu boyutunu değiştirebilirdi.ama silmek en kolayı.
şaşkınım.
hoşçakalın...
oooooooooofffffffffffffffff süper böyle birseyi burda arayip bulamiyorum, nerden buldun
Ben yeni merak sardım puzzle yapmaya 1000 lik yeni bitirdim.Art puzzle içinde yapıştırıcısı yok.Kırtasiyeden istedim puzzle yapıştırıcısı tutkal verdi.Ben bu işin içinden çıkamadım.Nasıl yapıştırıcam ben bunu yardımcı olabilirmisiniz
ben bi puzzle apmaya başlayacağım ama bir türlü başlayamadım. sanırım markası hema "ronesans"..
birisi hediye olarak istedi de.. bide benim puzzle halım yok, yapıp bitirdiğim puzzleları bildiğimiz kartona yapıştırıyorum, ama arabam da olmadığı için çerçeveciye götüremiyorum..
bir tane daha var onu yapıştırmadım düşünüyorum; fikir verir misiniz bana??
arkadaşlar ben puzzle mi bitiremedim nolur bana yardım edin yoksa çekmecede kalıcak öyle
banada yardımcı olun ya ben nasıl yapıcam yeni basladım ve daha hiç birsey bilmiyorum ne malzeme gerekiyor nasıl baslanır bi yardım etseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?