Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sergüzeşt, benim evde var puzzle halım ama ben mi beceriksizim bilmiyorum bi türlü kullanamadım, benim bi hamur tahtam vardı dikdörtgen :) onun üzerinde yapıyorum. Ortalıkta da geziyo valla ben her kaşla göz arası yaptığım için sürekli halıyı katla aç sinirime dokunuyor.
Yapıştırma işlemini anlatmış arkadaşlar zaten, sen onu yapıştırınca al götür bi çerçeveciye çerçevelet gitsin. Ama ciddi bağımlılık yapan bi uğraş bak sonra niye demediniz loo deme bize :)
açıklamalar için teşekkürler .
yalnız ben bu kaplumbağa terbiyecisini hala bulamadım :1no2:
aslında net'de var ama net alışverişide bana ters geliyor güvenemiyorum fisfisfis
neyse araştırmalarıma devam edeceğim ve bu puzzle bulacağım taktım kafayayav ben daha başlamadan böyle takıntı sahibi oldum birde başlayıp bırakamassam kafamçokkarıştı:1shok:
açıklamalar için teşekkürler .
yalnız ben bu kaplumbağa terbiyecisini hala bulamadım :1no2:
aslında net'de var ama net alışverişide bana ters geliyor güvenemiyorum fisfisfis
neyse araştırmalarıma devam edeceğim ve bu puzzle bulacağım taktım kafayayav ben daha başlamadan böyle takıntı sahibi oldum birde başlayıp bırakamassam kafamçokkarıştı:1shok:
minyatürcüğüm ben bu puzzle a bayıldım:asigim:
Kaplumbağacıdan vazmıgeçsem ne etsemfisfisfis
bu resmin adı ne,
markası ne,
kaça kaç ölçülerinde,
kaç parçadan oluşuyor
yine çok mu soru soruyorumfisfisfis
minyatürcüğüm ben bu puzzle a bayıldım:asigim:
kaplumbağacıdan vazmıgeçsem ne etsemfisfisfis
bu resmin adı ne,
markası ne,
kaça kaç ölçülerinde,
kaç parçadan oluşuyor
yine çok mu soru soruyorumfisfisfis
Minyatür, çok güleceksin şimdi bak...
Bu gece rüyamda gördüm seni kaydirigubbakcemile3
Bir puzzle turnuvası varmış, biz de seninle forum adına katılmışız, olaya bak :roflol:
Sonra ben seni oralarda kaybediyormuşum da oturup ağlıyormuşum ben bu puzzle'ı nasıl bitireceğim tek başıma, yenileceğiz, rezil olacağız diye..zuahahahaaaa....
Ayol len ben bozdum iyice kafayı anlaşılan laelaelaelaelae :roflol: