çoookkk beğendimm tam benim tarzım bi resim.osmanlı harem tarzı puzzlelar çok hoşuma gidiyo
teşekkür ederimmm
bende yapıyorum şu anda ama resim eklemeyi bilmiyorum :26::26:
anlatmaya çalışayım canım sana..
konuya cevap ver denilen yer var ya oraya tıkla
eklediğim resim çıkacak orada kırmızı ile işaretlediğim yere tıkla dosya seç diyor oraya tıklayarak bilgisayardan dosyayı seç sonra yükle butonuna bas yüklendikten sonra az aşağıda senin yüklediğin resim minik şekilde görünecek bitir tuşuna bas cevapla de olay bundanibaret..
umarım faydalı olmuşumdur canım
evet inceledim bulogunu canım..
ama malesef ben bu tarz bir çözüm üretemem çünkü okuduğum her kitap bende olmak zorunda vede kim ne yapsın kitap özetini
yok kitap bambaşka birşey zaten.. Bende alır almaz mutlaka tarih atar okur kütüphaneye koyarım
sanırım bu şekildeee
aynen :) sanırım bu da bi hastalık haline geliyor bir süre sonra
aynen öyle geçenlerde bi arkadaşım kitap verdi zorla oku sonra verirsin die okudum ama tarih atamıyorum die çok zorlanarak okuyodum baktım olmuyor yapışkanlı not kağıdına yazdım tarihi o şekilde okudumm
valla ben çoğunlukla öyle kitap tavsiye eden oldu mu, kitap ilgimi çekip çekmeyecek emin değilsem gidip 2.el alıyorum.. daha iyi oluyor.. bazen sonradan sevebiliyorum, en azından kşitap kütühanemin bir üyesi oluyor
bende öyleyim fakat kitap soğuk kahve idi inan kütüphanemde olması gereksiz bir kitap olduğu için ve arkadaşıma özeti gerektiği için okudum ve çok pişmanımmmm
anladım cnm... tavsiye edebileceğin kitaplar varsa sevinerek önerilerini bekliyorum
ne tarz okuyorsun canım?
genelde sürükleyici olduğu sürece her tarzı okurum.. Ama Canan TAN vazgeçemediğim yazarımdır..
Jojo Moyes Senden Önce Ben i tavsiye ediyorum canım sana..
bugün hemen bakıcam iş çıkışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?